- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Iliski bi defa oldu :) saka gibi ya nasip bakalimSaskinAnne canim sen bu ay calisma kondurdun mu??? Nasilsin.. goremedim bu ay fazla... insallah moraller falan iyidir
Yaaa testi simdi gordunmm hayalet bi cizgi gordummm.. insAllahhikinci testte de gorunur!! Hadi insAllaahhh butun kendi birakanlarin tek tek mujdesi geliyor ssninki de gelir insAllahh
Aslinda bisey soyliycem dun de yapmistim ben elimde 3 tane bebetime vardi ucunde de silik cikti ama guvenemedim bende siz oyle diyince dunde guvenemedigim icin yazmamistim dur bakalim ne cikacak sonucolur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorum
Su tuttun mu testin üstüneIliski bi defa oldu :) saka gibi ya nasip bakalim
Aslinda bisey soyliycem dun de yapmistim ben elimde 3 tane bebetime vardi ucunde de silik cikti ama guvenemedim bende siz oyle diyince dunde guvenemedigim icin yazmamistim dur bakalim ne cikacak sonuc
Bende çizgiyi gordum İnşallah gercekten vardır ya Rabbim tez elden sevindirsinIliski bi defa oldu :) saka gibi ya nasip bakalim
Aslinda bisey soyliycem dun de yapmistim ben elimde 3 tane bebetime vardi ucunde de silik cikti ama guvenemedim bende siz oyle diyince dunde guvenemedigim icin yazmamistim dur bakalim ne cikacak sonuc
Yok tutmadim simdi tutsam olur mu kurudu cunkuSu tuttun mu testin üstüne
Hepimizi insaallahBende çizgiyi gordum İnşallah gercekten vardır ya Rabbim tez elden sevindirsin
Tut bakalım ne olacakYok tutmadim simdi tutsam olur mu kurudu cunku
Ay 4 testte birden çıkınca umut doldum şimdi elbet birinde negatif olurdu dimi inşallah mucizedir bu inşallahYok tutmadim simdi tutsam olur mu kurudu cunku
Aman ne güzel istekli eş iyidirBizde de tam tersi ben çekiniyorum eşim Kanıma giriyor
Ya bu jakuzi ve akapunktur ile nasıl atlattilar merak ettim bende de var. Kist ve ödem var ayrıca. fizik tedavi aldım biraz rahatlattı ama geçmedi.
Vallahi siz yazdıkça içim rahatladı, Dr.a mesaj mı yazsam diye düşünüyordum ben de. Mesela gün içinde de bir ağırlık gibi hissediyorum.Benim iki tarafta da oluyordu ağrı. Ama normal bence yum.olmayan tarafta hareketleniyordur belki sonuçta ilaç iki yumurtalıga da etki ediyor.
Oh ne güzel hayalet mi gerçek mi derdi bırakmadı test. Sonucu ben de merakla bekliyorum. Çizgisi en belirgin çıkan sensin, bakalım kaç çıkacakbende şaşırdım bukdr belli olmasına değer kaç çıkıcak acaba sağlık ocağına vermiştim teee akşama çıkar dediler
O demirbaş listesinin en eski üç üyesiEvet evet anca 2. cizgiyi görür gözü
Darısı başımıza. Demirbaslar listemiz gitgide eriyor
Ayni duruyor canimTut bakalım ne olacak
evet en eskimiz Neslihan gözüküyor aramızda.ondan her zamanki gibi ümitliyim kolay hamile kalabiliyor.inşallah senin de bu tedavi başarılı geçer bana gelince Allahtan ümit kesilmez diyebiliyorum sadece:)O demirbaş listesinin en eski üç üyesiVeson Neslihaann ve bendeniz FreeSoull
(Kendini de etiketledim yaaaa) için ekstra dua rica edeceğim .
LeYLa_21 kızma bize Leyloş sen dördüncü sıradasın
Hadi Hayırlısı diyelim o zamanAyni duruyor canim
Ayni duruyor canimTut bakalım ne olacak
Ben bu su tutma olayini bilmiyorum su tutunca cizgi kayip mi oluyorHadi Hayırlısı diyelim o zaman
Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz, Çan'ımız acıyor, tadı kötü, keyfim gök bile demiyoruz yaaa... vallahi geçende benim macundu ekstrattı ne varsa ananeme tattırdım bir benek için ne fena şeyler yiyip içiyorum diyeevet en eskimiz Neslihan gözüküyor aramızda.ondan her zamanki gibi ümitliyim kolay hamile kalabiliyor.inşallah senin de bu tedavi başarılı geçer bana gelince Allahtan ümit kesilmez diyebiliyorum sadece:)
Sakince bekle ve yarın sabah tekrar yap bence. Farklı marka varsa daha iyi olur. İnşallah bardır cnm. Tüp benek yerine normal gelen bebek haberine öyle seviniyorum ki, ben yaşayamadım sen yaşa inşallahAyni duruyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?