Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iliski bi defa oldu :) saka gibi ya nasip bakalim
olur mu tatlım ne alaka çizgiyi bende görüyorum ama geçen aylarda bebetime bende silik çizgi gösterdi kanda negatif çkktı bnm yaptığımda bebetime çizgi baya belli bnmkinde ama yine de güvenemiyorum
Aslinda bisey soyliycem dun de yapmistim ben elimde 3 tane bebetime vardi ucunde de silik cikti ama guvenemedim bende siz oyle diyince dunde guvenemedigim icin yazmamistim dur bakalim ne cikacak sonuc

kızlar kasıklarda bukdr batma normal mi otururken çokhafif ama ayaklarımı uzatıp yatamıyorum bile bacaklarımı karnıma çekip yatabiliyorum bide yan sırt üstü de geriliyo karnım sanki ben de enfeksiyından zannediyorum fitilde yalan oldu heralde değer belli olsunda doktora randevu alıyım

Su tuttun mu testin üstüne

Bende çizgiyi gordum İnşallah gercekten vardır ya Rabbim tez elden sevindirsin

Bizde de tam tersi ben çekiniyorum eşim Kanıma giriyor
Ya bu jakuzi ve akapunktur ile nasıl atlattilar merak ettim bende de var. Kist ve ödem var ayrıca. fizik tedavi aldım biraz rahatlattı ama geçmedi.
Aman ne güzel istekli eş iyidir
İstanbul'da Jie Sazcı diye bir akapunktur Dr.u var. Kendisi Çinli ve orada tıp okumuş, TC'de de çalışabilir lisansın var. E, bu işi menbaında öğrenmiş desem yeridir.

Gelinimiz de spor salonuna yazdı oğlunu, ama o küçük tek başına gidemez diye mecbur kendi de yazıldı. Ama omuz k tü diye spor yapamıyordu. Oğlana yüzme dersi aldırdı salonda, meğer yanında da jakuzi varmış. Oğlan ders alırken o jakuzide omzumun sakat kısmını suyun akışına, tazyikin en vermiş her seferinde. Böyle böyle iyileşmiş. Ama o zaten çapa tıpta su terapisine gidecekti, gerek kalmadı. Bir tür sıcak su masajı olmuş onun için.

Benim iki tarafta da oluyordu ağrı. Ama normal bence yum.olmayan tarafta hareketleniyordur belki sonuçta ilaç iki yumurtalıga da etki ediyor.
Vallahi siz yazdıkça içim rahatladı, Dr.a mesaj mı yazsam diye düşünüyordum ben de. Mesela gün içinde de bir ağırlık gibi hissediyorum.

bende şaşırdım bukdr belli olmasına değer kaç çıkıcak acaba sağlık ocağına vermiştim teee akşama çıkar dediler
Oh ne güzel hayalet mi gerçek mi derdi bırakmadı test. Sonucu ben de merakla bekliyorum. Çizgisi en belirgin çıkan sensin, bakalım kaç çıkacak

Son düzenleme:
evet en eskimiz Neslihan gözüküyor aramızda.ondan her zamanki gibi ümitliyim kolay hamile kalabiliyor.inşallah senin de bu tedavi başarılı geçer bana gelince Allahtan ümit kesilmez diyebiliyorum sadece:)

evet en eskimiz Neslihan gözüküyor aramızda.ondan her zamanki gibi ümitliyim kolay hamile kalabiliyor.inşallah senin de bu tedavi başarılı geçer bana gelince Allahtan ümit kesilmez diyebiliyorum sadece:)
Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz, Çan'ımız acıyor, tadı kötü, keyfim gök bile demiyoruz yaaa... vallahi geçende benim macundu ekstrattı ne varsa ananeme tattırdım bir benek için ne fena şeyler yiyip içiyorum diye kadın krize girdi o iğrenç tatlardan Bir yandan da gülüyor, şimdi ben hamile kalır mıyım bumlardan yedim içtim diye...yaş 79
Daha komiği anne sana yararmış regl olurmuşsun bende hala tık yoksa nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…