Beni de ekleyin kızlarO demirbaş listesinin en eski üç üyesiVeson Neslihaann ve bendeniz FreeSoull
(Kendini de etiketledim yaaaa) için ekstra dua rica edeceğim .
@LeYLa_21 kızma bize Leyloş sen dördüncü sıradasınLeyla'ya da dua
Benimde 3.olacak tup bebek ilki olmeseydi simdi yasina girmis olacakti zaten onun ustunede kendimi toplayamadim hic birsey eskisi gibi degil gozumdeSakince bekle ve yarın sabah tekrar yap bence. Farklı marka varsa daha iyi olur. İnşallah bardır cnm. Tüp benek yerine normal gelen bebek haberine öyle seviniyorum ki, ben yaşayamadım sen yaşa inşallah
Çok sağol Cnm bakalım bu akşam yine yapacam bende yumurtlama tembelliği olduğu için de olabilirEn azından 24. Güne kadar ilişkiyi Bırakma günaşırıya devam bu arada da test yapmaya da devam et.ilk kez Yaptığın için birşey diyemiyorum.daha önce de dediğim gibi tam koyulaşmadan çatlayan yumurtalar olmuştu
İnşAllah canuım henüz dpo 10 dayım takvim 11 gösteriyo nasıl düzelticem onu bulamadm canım cumaya 12 olacak test yapıcam cuma sabah bakalım
Aman aman mahşerin dört atlısı misali olmayalım, tez elden gebelik sağlıkla hepimize gelsin bu kısır döngü kırılsın artık yaaaBeni de ekleyin kızlar
Buharlaşma çizgisi ise çizgi kayboluyormuş kızlar öyle diyorduBen bu su tutma olayini bilmiyorum su tutunca cizgi kayip mi oluyor
Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz, Çan'ımız acıyor, tadı kötü, keyfim gök bile demiyoruz yaaa... vallahi geçende benim macundu ekstrattı ne varsa ananeme tattırdım bir benek için ne fena şeyler yiyip içiyorum diyekadın krize girdi o iğrenç tatlardan Bir yandan da gülüyor, şimdi ben hamile kalır mıyım bumlardan yedim içtim diye...yaş 79
Daha komiği anne sana yararmış regl olurmuşsun bende hala tık yoksa nolcak
Ay inşallah ya artık dönsün talihimiz gelsin mucizeler ya çok zormuş bu bekleyişAman aman mahşerin dört atlısı misali olmayalım, tez elden gebelik sağlıkla hepimize gelsin bu kısır döngü kırılsın artık yaaa
More -charting settings orda current time var orası doğru mu saat kontrol etİnşAllah canuım henüz dpo 10 dayım takvim 11 gösteriyo nasıl düzelticem onu bulamadm canım cumaya 12 olacak test yapıcam cuma sabah bakalım
Ben kafadan çıkarma meselesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Yaa çıkardım çıkarmadım derken kanan şu bu derken zafrina aslında kafasından çıkardı:) ben baştan beri bu aydan çok umitliydim inslah canım senin de güzel haberlerin yakındır. Rabbim biran önce nasip etsin.Oyy masallah suphanallah tebrik ederim canım inşallah kanda da cıkar test sonucunuda merakla bekliyoruz
Bu ay bende senin tablondan umitliydim inşallah hissettiğim iki kişide müjde verir
Rabbime şükürler olsun hatmimiz vesile oldu bu ay hiç olmadıgı kadar müjde aldık
Darısı hepimize olsun
Kanamaydı smearde derken hamiş kaldın
Demekki gercekten kafayı baska biseyle mesgul etmek gerekiyor
Kız sen kafandan attın ışte :) sunu da yapayım bunu da yapayım doktor değiştirecek şöyle böyle diyordun hep. Bende içimden tebessüm ediyordum ah anda kafasını başka şeylere taktı:) inşallah değerinde güzelce çıkar kat kat katlanır. sağlıcakla kucagimiza alirizamin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslında
saolasın canım düzelttimMore -charting settings orda current time var orası doğru mu saat kontrol et
Amin canim benim Allah razı olsun en yakınlarım bile boyle olumlu konusmuyorBen kafadan çıkarma meselesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Yaa çıkardım çıkarmadım derken kanan şu bu derken zafrina aslında kafasından çıkardı:) ben baştan beri bu aydan çok umitliydim inslah canım senin de güzel haberlerin yakındır. Rabbim biran önce nasip etsin.
Canım iyi düşünelim iyi olsun. Her şeyin bir zamanı var. Çocukla imtihan imtihanina en zoru. Elbet bir şey var ki bekliyoruz. Ama buradaki bekleyislerin bitmesine az kaldı:) ard ardına devam edecek haberler inşallah:)Amin canim benim Allah razı olsun en yakınlarım bile boyle olumlu konusmuyor
Sen nasılsın kese gorundu mu canım
Ah ah bu 3 lü nun de en eskisi benimO demirbaş listesinin en eski üç üyesiVeson Neslihaann ve bendeniz FreeSoull
(Kendini de etiketledim yaaaa) için ekstra dua rica edeceğim .
@LeYLa_21 kızma bize Leyloş sen dördüncü sıradasınLeyla'ya da dua
evet hsg ile doktora odaklanmıştım hiç aklımda yoktuKız sen kafandan attın ışte :) sunu da yapayım bunu da yapayım doktor değiştirecek şöyle böyle diyordun hep. Bende içimden tebessüm ediyordum ah anda kafasını başka şeylere taktı:) inşallah değerinde güzelce çıkar kat kat katlanır. sağlıcakla kucagimiza aliriz
Ayaklarim buz gibi canim atesim de cikti midem bulaniyor hastaneye gidebilirsem gidicem ogleden sonra doktor gerek gorurse test yapar ama ben beta yaptirmaya cok korkan biriyim negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden niyetim yok
ayy inşallah testimi gördünmü çizgi baya belli bebetime diye güvenemiyorum ama bukdr belirgin çıkmazdı yanlış olsaydı dimii
Yumurtadır o yumurtaGaliba benim yum bugün çatlayacak yada relg olacam oturup kalkarken yumurtalıklarda bi basınç gibi agri oluyo bide relg agrisi gibi yokluyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?