Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sakince bekle ve yarın sabah tekrar yap bence. Farklı marka varsa daha iyi olur. İnşallah bardır cnm. Tüp benek yerine normal gelen bebek haberine öyle seviniyorum ki, ben yaşayamadım sen yaşa inşallah
Benimde 3.olacak tup bebek ilki olmeseydi simdi yasina girmis olacakti zaten onun ustunede kendimi toplayamadim hic birsey eskisi gibi degil gozumde
Cok zor tabi igneler kontroller ama nasibi ordan olacaksa mecbur

Çok sağol Cnm bakalım bu akşam yine yapacam bende yumurtlama tembelliği olduğu için de olabilir

Haber konusu olur artık

Ben kafadan çıkarma meselesinin önemli olduğunu düşünüyorum. Yaa çıkardım çıkarmadım derken kanan şu bu derken zafrina aslında kafasından çıkardı:) ben baştan beri bu aydan çok umitliydim inslah canım senin de güzel haberlerin yakındır. Rabbim biran önce nasip etsin.

amin kafamızdan atabilsek herşey daha kolay olcak aslında
Kız sen kafandan attın ışte :) sunu da yapayım bunu da yapayım doktor değiştirecek şöyle böyle diyordun hep. Bende içimden tebessüm ediyordum ah anda kafasını başka şeylere taktı:) inşallah değerinde güzelce çıkar kat kat katlanır. sağlıcakla kucagimiza aliriz

Amin canim benim Allah razı olsun en yakınlarım bile boyle olumlu konusmuyor
Sen nasılsın kese gorundu mu canım

Amin canim benim Allah razı olsun en yakınlarım bile boyle olumlu konusmuyor
Sen nasılsın kese gorundu mu canım
Canım iyi düşünelim iyi olsun. Her şeyin bir zamanı var. Çocukla imtihan imtihanina en zoru. Elbet bir şey var ki bekliyoruz. Ama buradaki bekleyislerin bitmesine az kaldı:) ard ardına devam edecek haberler inşallah:)

Ya canım ben daha hiç gitmedim aslında 13 şubatta gidecektim o zaman randevum vardı ama buradaki bir yere hamile oldugu la ilgili belge vermem gerekiyor. Bu yüzden 7 şubat salı gideceğim. Haftaya salı biraz once durum netlesti . Beni heyecan sardi. Insallah bebegimle kavusurum.Suan her sey yolunda gidiyor. Bulanti kasik agrilarim yorgunluk.. her halimize sukurler olsun.
Sen nasilsin?

Son düzenleme:
evet hsg ile doktora odaklanmıştım hiç aklımda yoktu

Galiba benim yum bugün çatlayacak yada relg olacam oturup kalkarken yumurtalıklarda bi basınç gibi agri oluyo bide relg agrisi gibi yokluyor sanki

Ayaklarim buz gibi canim atesim de cikti midem bulaniyor hastaneye gidebilirsem gidicem ogleden sonra doktor gerek gorurse test yapar ama ben beta yaptirmaya cok korkan biriyim negatif cikinca cok uzuluyorum o yuzden niyetim yok

O zaman bekle canım, inşallah gelmiştir bebis seni tüpten kurtarır ne guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…