Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aa şu jakuzi işi çok enteresan olmuş gerçi bende ödem olduğu için sıcak vermiyorlar Fizikte de vermediler. Ama akapunkturu Araştırayim bir, benim kurtulmam lazım bundan ya çok sağol canım.

Ayyyy insallah canim insallah rabbim cok buyuk

bnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi

Vallahi siz yazdıkça içim rahatladı, Dr.a mesaj mı yazsam diye düşünüyordum ben de. Mesela gün içinde de bir ağırlık gibi hissediyorum.

Benim iğnelerin başından sonuna kadar hep ağrılarım oldu, hele son günler yürürken bile rahatsiz oluyordum şişkinlik vardı birde..Bence gayet normal

bnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi
Canım il halk sağlığının sitesinden yok mu ki orda oluyo sağlık ocağı laboratuvar sonuçları ya da e nabız a bazen hızlı düşüyor

SaskinAnne canim sendede mi guzel haber var insallah canim :)
zafrina89 ayyy sayfalari nasil okudum rabbim insallah nasip etmistir canim ya valla dualarim sizinle kizlar melekleriniz sizinledir insallah

yaaa niye ozelde vermedinn
sorma yaa ztn rutin kan testi vericem sağlık ocağına diye izin almıştm sabah gitmişken hcgyide eklettim bukdt geç çıkacağını bilsem koşa koşa giderdim özele ne zaman devlete bi işim düşse bin pişman oluyorum

E nabizda fln gostermiyor mu? Arasana canim saglik ocagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…