- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Aman ne güzel istekli eş iyidir
İstanbul'da Jie Sazcı diye bir akapunktur Dr.u var. Kendisi Çinli ve orada tıp okumuş, TC'de de çalışabilir lisansın var. E, bu işi menbaında öğrenmiş desem yeridir.
Gelinimiz de spor salonuna yazdı oğlunu, ama o küçük tek başına gidemez diye mecbur kendi de yazıldı. Ama omuz k tü diye spor yapamıyordu. Oğlana yüzme dersi aldırdı salonda, meğer yanında da jakuzi varmış. Oğlan ders alırken o jakuzide omzumun sakat kısmını suyun akışına, tazyikin en vermiş her seferinde. Böyle böyle iyileşmiş. Ama o zaten çapa tıpta su terapisine gidecekti, gerek kalmadı. Bir tür sıcak su masajı olmuş onun için.
Ayyyy insallah canim insallah rabbim cok buyukkızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
@LeYLa_21Veson @passionete Elcanki @butterfly_gns ShinSeGi Melissa81
@Kuzguni @8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Vallahi siz yazdıkça içim rahatladı, Dr.a mesaj mı yazsam diye düşünüyordum ben de. Mesela gün içinde de bir ağırlık gibi hissediyorum.
yaaa niye ozelde vermedinnbnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi
Canım il halk sağlığının sitesinden yok mu ki orda oluyo sağlık ocağı laboratuvar sonuçları ya da e nabız a bazen hızlı düşüyorbnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi
bnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi
sorma yaa ztn rutin kan testi vericem sağlık ocağına diye izin almıştm sabah gitmişken hcgyide eklettim bukdt geç çıkacağını bilsem koşa koşa giderdim özele ne zaman devlete bi işim düşse bin pişman oluyorumyaaa niye ozelde vermedinn
öff netten bakıyorum ama sonuç yokBende çıkmıştır artık sonuç demistim. Netten mi bakıyorsun? Olmadı özele gidersin is cikisi bir saatte veriyorlar sonucu
E nabizda fln gostermiyor mu? Arasana canim saglik ocaginisorma yaa ztn rutin kan testi vericem sağlık ocağına diye izin almıştm sabah gitmişken hcgyide eklettim bukdt geç çıkacağını bilsem koşa koşa giderdim özele ne zaman devlete bi işim düşse bin pişman oluyorum
canim internetten hangi laboratuvarla calistiklari görülüyor sanirim labaratuvarin internet sitesinden bakbnm sonuç hala ortada yok bunların iş çıkış sati olmadı mı ztn yarına mı kaldı şimdi
Canim saglik ocagini ara hangi lab.gonderdilerse oranin telini isteöff netten bakıyorum ama sonuç yok
ayyy var valla hadi hayirli olsunKizlar dogrumu acaba bu
Atesim sabah yuksek cikarsa yine yapacagim
Insallah canim baska marka testinde varsa onuda dene ama gozukuyor cizgi rabbim nasip eder canim insallahKizlar dogrumu acaba bu
Insaallah vardir canim ne diyimayyy var valla hadi hayirli olsun
Canım bu başka marka mi? Ben gördüm çizgiyi. Aa hadi inşallah canım ya merakla bekliyorumKizlar dogrumu acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?