Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanayiinden başka test resmen var ayyuka çok sevindim canım ya maşallah.. sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah. Güzelce sağlıcakla devam etsin. Çok çok sevindim
Dur canim atesim dusuk atesime ve sabahki teste bagli bu testlere guvenmiyorum ben

Dur canim atesim dusuk atesime ve sabahki teste bagli bu testlere guvenmiyorum ben
Haklısın canım böyle düşünmekte. Ama inşallah vardır. Ateş bazen ne oyunlar oynuyor. Vardır belki progesteron azdır ne bileyim . Allah yardim cin olsun biran önce sabah gelsin. Hayırlar olsun inslalah. Bizde dua edelim

Testin icinde buzdolabında sakliyorsaniz oda isisina gelmeden kullanmayin yaziyor bu da kargo arabasinda bildiginiz buz tutmus bende hemen yapmıştım ondan mi cikti cizgi acaba sabahta cikarsa oyle sevinicem

Testin icinde buzdolabında sakliyorsaniz oda isisina gelmeden kullanmayin yaziyor bu da kargo arabasinda bildiginiz buz tutmus bende hemen yapmıştım ondan mi cikti cizgi acaba sabahta cikarsa oyle sevinicem
Ay Allahım inanamıyorsun şuan zor bir durum pozitifi görünce bile yanlışıdır diye bir sürü sebep buldun tatlı m benim inşallah doğru bu testler ben inanıyorum Rabbim güldürecek yüzünü inşallah çok heyecanlandım ya yarın olsa bir an önce

kushi canım nasılsın sesin soluğun çıkmıo tablona baktmda ovuyu kaçırmazdn sen hayrola
Merak ettiğin icin sağol tatlım Baba memleketindeydim kuzum eşimle yeni buluştuk bu ay da fiyasko yapacak bişey yok Geçen sene bu ayda kimyasal gebelik olmuştu zaman ne kadar hızlı geçiyor ve elden bişey gelmiyor. Eşimi özlemişim bundan sonrası keyfi ilişki olacak artık

yok cnm yaa o kadar test bozuk cikmaz heralde

Veson canim benim sonuc tam belli olana kadar ates tablomu asagi alma oldu mu

ay ben burdayımda sonuç yok kafayı yedircekler bana akşam özel hastaneye uğrasam sonucu daha çabuk öğrenicem yani
Canım ya. Ne çocuklar sabah verilen test çıkmaz mi şimdiye. Neyse geç olsun güç olmasın inşallah. Güzel sonuçlar alasin

kızlar çıka çıka bu çıkmış bunlar neee

Eklentiler

• 20170201_174843.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…