Ay bu daha belirgin sanki canım sabahkine yorum yapmamıştım aynı marka mı ? Hadi inşallah güzel haberler durmasın canımKizlar dogrumu acaba bu
Atesim sabah yuksek cikarsa yine yapacagim
Sabah atesim yukselirse yapacagim tekrar canimInsallah canim baska marka testinde varsa onuda dene ama gozukuyor cizgi rabbim nasip eder canim insallah
Sabahkinden başka test resmen var ayyy çok sevindim canım ya maşallah.. sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah. Güzelce sağlıcakla devam etsin. Çok çok sevindimInsaallah vardir canim ne diyim
Canim o bebetime bu laboquickAy bu daha belirgin sanki canım sabahkine yorum yapmamıştım aynı marka mı ? Hadi inşallah güzel haberler durmasın canım
Dur canim atesim dusuk atesime ve sabahki teste bagli bu testlere guvenmiyorum benSanayiinden başka test resmen var ayyuka çok sevindim canım ya maşallah.. sımsıkı tutunsun bebeğin inşallah. Güzelce sağlıcakla devam etsin. Çok çok sevindim
Haklısın canım böyle düşünmekte. Ama inşallah vardır. Ateş bazen ne oyunlar oynuyor. Vardır belki progesteron azdır ne bileyim . Allah yardim cin olsun biran önce sabah gelsin. Hayırlar olsun inslalah. Bizde dua edelimDur canim atesim dusuk atesime ve sabahki teste bagli bu testlere guvenmiyorum ben
Canim 2.testide yapmissin insallah canim cok guzel son zamanlarda cifter cifter aliyoruz gebelik haberlerini cokk sevindim canim..tutunsun melekler annelerine sikicaSabah atesim yukselirse yapacagim tekrar canim
Ay Allahım inanamıyorsun şuan zor bir durum pozitifi görünce bile yanlışıdır diye bir sürü sebep buldun tatlı m benim inşallah doğru bu testler ben inanıyorum Rabbim güldürecek yüzünü inşallah çok heyecanlandım ya yarın olsa bir an önceTestin icinde buzdolabında sakliyorsaniz oda isisina gelmeden kullanmayin yaziyor bu da kargo arabasinda bildiginiz buz tutmus bende hemen yapmıştım ondan mi cikti cizgi acaba sabahta cikarsa oyle sevinicem
ateşi sonradan yukselenler var sen atese takilma. onun yerine yarin sabah bi test daha yap istersen ona göre kan ver artikSabah atesim yukselirse yapacagim tekrar canim
Merak ettiğin icin sağol tatlımkushi canım nasılsın sesin soluğun çıkmıo tablona baktmda ovuyu kaçırmazdn sen hayrola
yok cnm yaa o kadar test bozuk cikmaz heraldeTestin icinde buzdolabında sakliyorsaniz oda isisina gelmeden kullanmayin yaziyor bu da kargo arabasinda bildiginiz buz tutmus bende hemen yapmıştım ondan mi cikti cizgi acaba sabahta cikarsa oyle sevinicem
istanbul halk sağlığından bakıcaksınız dedilee ama sonuç yokCanim saglik ocagini ara hangi lab.gonderdilerse oranin telini iste
bebetime a bende güvenmiyorum bi ay beni acayio unutlandırmıştı ama labaquikte öyle bş problem olmaz heralde inşallah vardırrrCanim o bebetime bu laboquick
Sabaha tekrar yapcam yine boyle cikarsa kan veririm
ay ben burdayımda sonuç yok kafayı yedircekler bana akşam özel hastaneye uğrasam sonucu daha çabuk öğrenicem yanizafrina89 neredesinn canimmmm
Canım ya. Ne çocuklar sabah verilen test çıkmaz mi şimdiye. Neyse geç olsun güç olmasın inşallah. Güzel sonuçlar alasinay ben burdayımda sonuç yok kafayı yedircekler bana akşam özel hastaneye uğrasam sonucu daha çabuk öğrenicem yani
Hemogram bakmis ama beta yok daha cikmadi mi acabakızlar çıka çıka bu çıkmış bunlar neee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?