Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SaskinAnne canim insallah sen de geliyorsun. Bazi tablolarda bat zamani ates düşüyor heri yukseliyor. Insallah senin de oyle olacak ve bebiş gelicek. Yarin testi tekrarla eger cikarsa kan ver. Laboquick genelde dogru çıkıyor ben seviyorum o markayı.

ederim sizden başkası bilmiyo ztn inşallah güzl ilerler inanamıyorum ki bi türlü
Inan annesi inan ama bak soz ver artik bu konuda stres yapmayacaksin ilk aylar cok onemli anneden ebsleniyo bebisler vitamin deposundan besleniyo sen sakin ol ve guzel seyler dusun bebegin tutunsun sana annesi onun sana ihtiyaci var ben inaniyorum bu size ilac gibi gelicek belki babanada iyi gelicek annesi asla aklina kotu bisi getirme olur mu dualarim sizinle baband atez vakitte iyilesir umarim

saol canım amin cümlemiz hayırlı şeyler yaşayalım inşallah

Ya zafrina89 niye saglik ocağına verdin çatladım kız burda. Bir de bugün cok giremedim.
bende çatladım valla ama işte çok yoğundum kasıklarıma acayip sancı vuruyo normal mi ya beta aklımda yoktu şeker kolesterol fln baktırıyım diye gitmiştim kan verdim madem betada çıksın aradan dedim sonuç bu keşke ordan çıkıp hastaneye uğrasaydım hala da işteyim

Aynen canim haklısın herseyin zamanı var nasılki vakti gelmeden agac meyve vermez bizde o misal sabır ve duayla en guzel zamanda gelir inş bebişler
Bende iyiyim canım dra gidicem hem yara için hemde genetik sonucları almak için
Sende inşallah saglıcakla kucagına alırsın bebeğini

Ama suya tutunca cizgi silindi sanki ben mi manyak olfum ya amannn

birlikte verdik eşiminde hemogram yok ferritin kolesterol demir fln çıkmış
Normalde zaten makineye gonderilip calisilinca 1 saat icinde cikiyor muhtemelen sonuc basinda onaylamak oturanlar gec onayliyor.bir sirasi vardir mutlaka..hayirlisi insallah guzel bir sonucla karsilasin insallah canim bebis seni :)

kızlar eşim alcak beni özele gidicez dayanamıcam oda soruyo nie çıkmadı diye progesteronda baktırsam mı kaç çıkması lazım ki
Evet canim progestanda baktir hcg le 15-20 nin ustu gebelikte ilacla 30 40 lara cikmisti benimki

Canim cokkk hafif goruyorum belkii yerlesme düşüşüdür insaAllah guzell sonuc alacaksın.. iki test de yaniltacak degil ya
Valla birinde kopkoyu cikmisti ikisi de iki gun sonra kan degerim negatif cikti doktorum ya tutunma olmuyor ya da baska bir hormon tetikliyor demisti

kızlar eşim alcak beni özele gidicez dayanamıcam oda soruyo nie çıkmadı diye progesteronda baktırsam mı kaç çıkması lazım ki
Baktir canim düşükse ilave yaparlar 40 ve ustu iyi kabul ediliyor diye biliyorum ama ben hamileyken hic bakilmamisti zaten crinone jel kullaniyordum

bi kere A aichazeyn nin testi pozitif gibi çıkmıştı sanırım lh mı etkilemişti pkodan ne doktor başka hormon die ondan mı bahsedio doğru mu hatırlıyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…