- 28 Ağustos 2008
- 3.068
- 5.755
- 358
- 39
Inan annesi inan ama bak soz ver artik bu konuda stres yapmayacaksin ilk aylar cok onemli anneden ebsleniyo bebisler vitamin deposundan besleniyo sen sakin ol ve guzel seyler dusun bebegin tutunsun sana annesi onun sana ihtiyaci var ben inaniyorum bu size ilac gibi gelicek belki babanada iyi gelicek annesi asla aklina kotu bisi getirme olur mu dualarim sizinle baband atez vakitte iyilesir umarimederim sizden başkası bilmiyo ztn inşallah güzl ilerler inanamıyorum ki bi türlü
saol canım amin cümlemiz hayırlı şeyler yaşayalım inşallahInan annesi inan ama bak soz ver artik bu konuda stres yapmayacaksin ilk aylar cok onemli anneden ebsleniyo bebisler vitamin deposundan besleniyo sen sakin ol ve guzel seyler dusun bebegin tutunsun sana annesi onun sana ihtiyaci var ben inaniyorum bu size ilac gibi gelicek belki babanada iyi gelicek annesi asla aklina kotu bisi getirme olur mu dualarim sizinle baband atez vakitte iyilesir umarim
Yazafrina89 niye saglik ocağına verdin çatladım kız burda. Bir de bugün cok giremedim.
Hemogram tahlilin cikmis 14 gayet iyi :) hormonu gec onayliyorlar herhaldekızlar çıka çıka bu çıkmış bunlar neee
Aynen canim haklısın herseyin zamanı var nasılki vakti gelmeden agac meyve vermez bizde o misal sabır ve duayla en guzel zamanda gelir inş bebişlerCanım iyi düşünelim iyi olsun. Her şeyin bir zamanı var. Çocukla imtihan imtihanina en zoru. Elbet bir şey var ki bekliyoruz. Ama buradaki bekleyislerin bitmesine az kaldı:) ard ardına devam edecek haberler inşallah:)
Ya canım ben daha hiç gitmedim aslında 13 şubatta gidecektim o zaman randevum vardı ama buradaki bir yere hamile oldugu la ilgili belge vermem gerekiyor. Bu yüzden 7 şubat salı gideceğim. Haftaya salı biraz once durum netlesti . Beni heyecan sardi. Insallah bebegimle kavusurum.Suan her sey yolunda gidiyor. Bulanti kasik agrilarim yorgunluk.. her halimize sukurler olsun.
Sen nasilsin?
birlikte verdik eşiminde hemogram yok ferritin kolesterol demir fln çıkmışHemogram tahlilin cikmis 14 gayet iyi :) hormonu gec onayliyorlar herhalde
Ama suya tutunca cizgi silindi sanki ben mi manyak olfum ya amannnSaskinAnne canim insallah sen de geliyorsun. Bazi tablolarda bat zamani ates düşüyor heri yukseliyor. Insallah senin de oyle olacak ve bebiş gelicek. Yarin testi tekrarla eger cikarsa kan ver. Laboquick genelde dogru çıkıyor ben seviyorum o markayı.
Canim cokkk hafif goruyorum belkii yerlesme düşüşüdür insaAllah guzell sonuc alacaksın.. iki test de yaniltacak degil yaKizlar dogrumu acaba bu
Atesim sabah yuksek cikarsa yine yapacagim
Normalde zaten makineye gonderilip calisilinca 1 saat icinde cikiyor muhtemelen sonuc basinda onaylamak oturanlar gec onayliyor.bir sirasi vardir mutlaka..hayirlisi insallah guzel bir sonucla karsilasin insallah canim bebis seni :)birlikte verdik eşiminde hemogram yok ferritin kolesterol demir fln çıkmış
Evet canim progestanda baktir hcg le 15-20 nin ustu gebelikte ilacla 30 40 lara cikmisti benimkikızlar eşim alcak beni özele gidicez dayanamıcam oda soruyo nie çıkmadı diye progesteronda baktırsam mı kaç çıkması lazım ki
Valla birinde kopkoyu cikmisti ikisi de iki gun sonra kan degerim negatif cikti doktorum ya tutunma olmuyor ya da baska bir hormon tetikliyor demistiCanim cokkk hafif goruyorum belkii yerlesme düşüşüdür insaAllah guzell sonuc alacaksın.. iki test de yaniltacak degil ya
Baktir canim düşükse ilave yaparlar 40 ve ustu iyi kabul ediliyor diye biliyorum ama ben hamileyken hic bakilmamisti zaten crinone jel kullaniyordumkızlar eşim alcak beni özele gidicez dayanamıcam oda soruyo nie çıkmadı diye progesteronda baktırsam mı kaç çıkması lazım ki
Var kıs var ayyy cok heyecanlandım Ruyam çıktı inşallahKizlar dogrumu acaba bu
bi kere A aichazeyn nin testi pozitif gibi çıkmıştı sanırım lh mı etkilemişti pkodan ne doktor başka hormon die ondan mı bahsedio doğru mu hatırlıyorum acabaValla birinde kopkoyu cikmisti ikisi de iki gun sonra kan degerim negatif cikti doktorum ya tutunma olmuyor ya da baska bir hormon tetikliyor demisti
Baktir canim düşükse ilave yaparlar 40 ve ustu iyi kabul ediliyor diye biliyorum ama ben hamileyken hic bakilmamisti zaten crinone jel kullaniyordum
bunuVeson canim benim sonuc tam belli olana kadar ates tablomu asagi alma oldu mu
bunu ben de gördümKizlar dogrumu acaba bu
Tmm cnm inşallah yarın sabah ateş yükselir çizgi de koyulaşır:)Veson canim benim sonuc tam belli olana kadar ates tablomu asagi alma oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?