Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi kere A aichazeyn nin testi pozitif gibi çıkmıştı sanırım lh mı etkilemişti pkodan ne doktor başka hormon die ondan mı bahsedio doğru mu hatırlıyorum acaba
Evet canm sendede ne hafıza varmış valla helal olsun benim LH den dolayı sanırım pozitifti bide kullandığım test markası dandikti bence o markayı ne zaman kullansam pozitif oluyor

koşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyim ayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin

Cok güzel değerin kat ve kat artsın inşaallah

122.22 çıktı özeldeki cnm şimdi öğrendim sağlık ocağındaki ortada yok X xDerinMavix
Yaaaa canım mmmmm çok sevindim yaaaa sabah beridir aç kapa ac kapa :) meraktan çatladikkk ama değdi:)) kat kat artsın inşallah. Sağlıcakla devam etsin inşallah tekrardan tebrikler. Devamı gelecek bu haberlerin ben inanıyorum maşallah hepimize:)

Oy masallah suphanallah tebrik ederim canım Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Çok ama çoook sevindim zafrinam Allah tamamına erdirsin inşallah
Duaların içinde Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…