- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Yarin sabah atesim yükselirse test yapcam test pozitif cikarsa kan vercem negatif cikar diye korkuyorum kuzumVar kıs var ayyy cok heyecanlandım Ruyam çıktı inşallah
Yarın kan vercen demi
Önce ben hamile kalacam canım hiççç kusura bakmaO demirbaş listesinin en eski üç üyesiVeson @Neslihaann ve bendeniz @Kuzguni
(Kendini de etiketledim yaaaa) için ekstra dua rica edeceğim .
LeYLa_21 kızma bize Leyloş sen dördüncü sıradasın Leyla'ya da dua
Evet canm sendede ne hafıza varmış valla helal olsun
Inşallah vardır canım ya.. Keşke kan verseydin bugün...Ayni duruyor canim
Ben kanda negatif cikmasindan pek hoslanmiyorum canim o yuzden enin olana kadar kan testi yaptırmıyorumInşallah vardır canım ya.. Keşke kan verseydin bugün...
Gozukuyor canım hayırlı olsunKizlar dogrumu acaba bu
Atesim sabah yuksek cikarsa yine yapacagim
122 :)zafrina89 meraklar ıcındeyım mutlaka haber ver canım
122.22 çıktı özeldeki cnm şimdi öğrendim sağlık ocağındaki ortada yok X xDerinMavixzafrina89 canim merakla bekliyorum etiketle beni.
Cnm çok güzel bir değer Rabbim kat kat arttırsın inşallah
Cok güzel değerin kat ve kat artsın inşaallahkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Yaaaa canım mmmmm çok sevindim yaaaa sabah beridir aç kapa ac kapa :) meraktan çatladikkk ama değdi:)) kat kat artsın inşallah. Sağlıcakla devam etsin inşallah tekrardan tebrikler. Devamı gelecek bu haberlerin ben inanıyorum maşallah hepimize:)122.22 çıktı özeldeki cnm şimdi öğrendim sağlık ocağındaki ortada yok X xDerinMavix
Ayyy cok mutlu oldum canım hayırlı olsun. Sata gore kacıncı gundesın122.22 çıktı özeldeki cnm şimdi öğrendim sağlık ocağındaki ortada yok X xDerinMavix
Oy masallah suphanallahkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?