Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tebrik ederim maşallah Rabbim mis kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun

122.22 çıktı özeldeki cnm şimdi öğrendim sağlık ocağındaki ortada yok X xDerinMavix

100'lu bir deger cikacagini tahmin etmistim ben
Ay cok sevindim. Ust liste yavas yavas alt listeye iniyor.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzum tebrik ederim.
Darisi tum diger kizlara.

Kızlar kara turp aldım. oyup içine bal koydum. Ne kadar bekleyip nasıl verecem çocuğa.. Bilen tarif ederse sevinirim..

Hayırlı olsn tatlım Allah sag saglim kucagına almak nasip etsin darısı bizlere

Veson cnm merhaba ben geldim bügün pko oldugumu ögrendim cok ama cok mutsuzum sag ve sol overı kaplamıs regl 3 günü tahlile gidicem allahtan bir kızım var ona şükür etmekten elimden bişi gelmiyor

Kızlar yumurtlama agrisi çekenler nasıl oluyo bi tarif etsin Allah rızası icin acile gidecez galiba çok fena sağ yumurtalik Olan yerde agrim var oturunca ağırıyo adim atarken sanki bişey var gibi ağıriyor bide sanki içerde kalp atar gibi bi his oluyo ama hiç böyle agri yaşamadım ben eşim korktu acile gidelim belki apandisittir diyo ama apandis orda olmaz bu bildigin Kasık boşluğunun az üstü

Benim genelde solda olur agrisi orda daha cok yumurta oluyor gaz agrisi gibi degisik bi agri batiyor rahatsz ediyor

Abla benim bildigim oyugun en dibine cok minik bir delik aciliyor ve bal cok yavas olarak oradan asagi akiyor. Akma tamamlaninca yeniyor. Ben boyle okumustum.
Sağol canım. Az önce nette videosunu izledim. Birinden oyuktan kürdanla alttan delip balı akıtmış, diğer videoda sadece oyuğa koyup bekletmiş..

Benim genelde solda olur agrisi orda daha cok yumurta oluyor gaz agrisi gibi degisik bi agri batiyor rahatsz ediyor
Bu agri ne zaman geçer yaklaşık 5 saattir var nerdeyse bu agriyla Nasıl çalışma yapacam bilmiyorum daha oncede 1 kez sağda hissettim yumurtlamayı ama hiç böyle şiddetli bişey değildi

Bugün pko tehşisi kondu o kadar sormama ragmen bişi demedi yumurta varmı yok mu diye eve geldim 4 te şimdi lavaboda yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi pkolular varmı bilmem ama siZde böyle akıntı oldumu bugün 14.günüm

Benimki hiçbir zaman çok şiddetli olmadı ama adım atarken ya da ani hareket ederken ağrı saplanıyor gibi oluyordu.

Sağol canım. Az önce nette videosunu izledim. Birinden oyuktan kürdanla alttan delip balı akıtmış, diğer videoda sadece oyuğa koyup bekletmiş..
Leyla abla görümcem hep yapar çocuğa buzdolabına koyar sogukta salıyormuş suyunu turp galiba

Veson cnm merhaba ben geldim bügün pko oldugumu ögrendim cok ama cok mutsuzum sag ve sol overı kaplamıs regl 3 günü tahlile gidicem allahtan bir kızım var ona şükür etmekten elimden bişi gelmiyor
Hic sıkmayin canınızı. Pkos bende de var. Ve benimki kilo alımına filan bağlı meydana gelen türünden değil kalıcı olarak polikistik over hastasıyım. Eğer kilo alımın varsa son zamanlarda önce zayıflamaya çalışın ve insulin direncine mutlaka baktır ben antidiyabetik hap kullanarak yumurtanın catlatabildim. Klomen ve catlatma iğnesi tedavisi de oldum ek olarak. Çaresiz bir dert değil çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…