Allah allah... oyle de mi oluyormus? İnsAllah bu sefer olur canim yarin atesin yukselirrValla birinde kopkoyu cikmisti ikisi de iki gun sonra kan degerim negatif cikti doktorum ya tutunma olmuyor ya da baska bir hormon tetikliyor demisti
Baktir canim düşükse ilave yaparlar 40 ve ustu iyi kabul ediliyor diye biliyorum ama ben hamileyken hic bakilmamisti zaten crinone jel kullaniyordum
Banada pko dedi doktor insülin direnci icin ilac verdi ama daha once 3 kez hamile kaldım burda pko olup bebek sahibi olan çok arkadaşımız oldu korkulacak bişey değil ben sadece geç yumurtluyorum bazı arkadaşlar ilaçla relg görüyordu ona rağmen hamile kalabildiler.yum akıntısı olması da güzel bişeyBugün pko tehşisi kondu o kadar sormama ragmen bişi demedi yumurta varmı yok mu diye eve geldim 4 te şimdi lavaboda yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi pkolular varmı bilmem ama siZde böyle akıntı oldumu bugün 14.günüm
bak ilk sayfada tablolarımız var canım nickimin altındaki linke tıklarsan hangi gün ilişki var hangi gün yunurtlamışım hangi gün akıntı var ne zaman pızitifi gördüm hepsi var :)Ayyy cok mutlu oldum canım hayırlı olsun. Sata gore kacıncı gundesın
Gözün aydın canım.. Çok sevindim.. Sağlıkla doğsun inşallah gülüm.. Rabbim hepimize bu mutluluğu yaşatsın....
Hic sıkmayin canınızı. Pkos bende de var. Ve benimki kilo alımına filan bağlı meydana gelen türünden değil kalıcı olarak polikistik over hastasıyım. Eğer kilo alımın varsa son zamanlarda önce zayıflamaya çalışın ve insulin direncine mutlaka baktır ben antidiyabetik hap kullanarak yumurtanın catlatabildim. Klomen ve catlatma iğnesi tedavisi de oldum ek olarak. Çaresiz bir dert değil çok şükür.
Banada pko dedi doktor insülin direnci icin ilac verdi ama daha once 3 kez hamile kaldım burda pko olup bebek sahibi olan çok arkadaşımız oldu korkulacak bişey değil ben sadece geç yumurtluyorum bazı arkadaşlar ilaçla relg görüyordu ona rağmen hamile kalabildiler.yum akıntısı olması da güzel bişey
Benim ki bazen aksam basliyor sabah geciyor ama muhtemelen catliyor onun agrisi iliski olsun mutlakaBu agri ne zaman geçer yaklaşık 5 saattir var nerdeyse bu agriyla Nasıl çalışma yapacam bilmiyorum daha oncede 1 kez sağda hissettim yumurtlamayı ama hiç böyle şiddetli bişey değildi
Su an yuksek ama sabaha ne olur bilemiyirumAllah allah... oyle de mi oluyormus? İnsAllah bu sefer olur canim yarin atesin yukselirr
Yeterince bekletirsen ikiso de olur bence abla. Sifa olsun insallah.Sağol canım. Az önce nette videosunu izledim. Birinden oyuktan kürdanla alttan delip balı akıtmış, diğer videoda sadece oyuğa koyup bekletmiş..
Her zaman böyle hissetsek ne yapardık fena bişey bu yaa.bakalim yarın ateş yukselecek miBenim ki bazen aksam basliyor sabah geciyor ama muhtemelen catliyor onun agrisi iliski olsun mutlaka
Net bilmiyorum ama ben yumurta takibi yaptırıyorum doktor yumurta yok dedi ama o şeffaf akıntı iki gündür bende de var. Östrojen hormonu iyi çalışıyor ateşim yükseliyor ama 1 yıldır hamile kalamiyorum bugün epey ağladımBugün pko tehşisi kondu o kadar sormama ragmen bişi demedi yumurta varmı yok mu diye eve geldim 4 te şimdi lavaboda yumurta akı gibi yoğun akıntım geldi pkolular varmı bilmem ama siZde böyle akıntı oldumu bugün 14.günüm
bende okudum msjını ama hissetmeyen gruptan olduğum için yardımcı olamadm canımmHer zaman böyle hissetsek ne yapardık fena bişey bu yaa.bakalim yarın ateş yukselecek mi
Ben bir mayısta kontrol hapını bıraktım kasım ayında ilk klomen denememde kimyasal yaşadım. Eşimin değerleri de düşüktü onun varikosel teşhisi ile uğraşırken bebek geldi. Son adetim yine mayisa denk geldi. Klomen catlatma iğnesi kullanırken nasip olmadı sadece antidiyabetik ilaç kullanıyordum o ay nasip oldu bebek bize de gün sayıyorum artık sağlıcakla kucağıma almaya. İkinci çocuk istediğimde yine aynı yollardan geçeceğim biliyorum Rabbim tekrar nasip eder inşaallah.Teşekür ederim yorumun için haklısın rabbim dermansız dert vermesin okadar cok istedim ki kızıma kardeş ama baktırırım bende insulin direncime ozaman kilo var 170 boy 90 kilo
tamam teşekkür ederim eşim gececi gündüzleri değerlendirmeye çalışcaz inşallahYumurtalar bol bol oluşmuş sık sık çalışma olsun birisi çatlayacak olgunluğa ulaşmış diğer üçü daha küçük gibi Ateş'e devam et ama ateş normalin üstünde seyrediyor gripten dolayı ovu Gününü anlamayabiliriz regl a kadar sık sık çalış
Ah ah bu 3 lü nun de en eskisi benim
Kizlar dogrumu acaba bu
Atesim sabah yuksek cikarsa yine yapacagim[/QUOT
Gördüm ama bence bekle ve sabah idrarı iletest yap cnm. Böyle çok yoruyor tabii, sabır gerektiriyor.
Önce ben hamile kalacam canım hiççç kusura bakma
Kız öncesi sonrası önemli mi? Aynı ay gebe kalsak ya? Ubuntu olur o zaman
Anammmmm senin doğuma kadar kalmayayım benkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Kızlar kara turp aldım. oyup içine bal koydum. Ne kadar bekleyip nasıl verecem çocuğa.. Bilen tarif ederse sevinirim..
Tarif ettiklerinin hepsi de olur. Önemli olan turp suyu ve bal demlenecek cnm
İnşallah en yeni gebeler biz oluruz cnm
Net bilmiyorum ama ben yumurta takibi yaptırıyorum doktor yumurta yok dedi ama o şeffaf akıntı iki gündür bende de var. Östrojen hormonu iyi çalışıyor ateşim yükseliyor ama 1 yıldır hamile kalamiyorum bugün epey ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?