Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah allah... oyle de mi oluyormus? İnsAllah bu sefer olur canim yarin atesin yukselirr

Banada pko dedi doktor insülin direnci icin ilac verdi ama daha once 3 kez hamile kaldım burda pko olup bebek sahibi olan çok arkadaşımız oldu korkulacak bişey değil ben sadece geç yumurtluyorum bazı arkadaşlar ilaçla relg görüyordu ona rağmen hamile kalabildiler.yum akıntısı olması da güzel bişey

Ayyy cok mutlu oldum canım hayırlı olsun. Sata gore kacıncı gundesın
bak ilk sayfada tablolarımız var canım nickimin altındaki linke tıklarsan hangi gün ilişki var hangi gün yunurtlamışım hangi gün akıntı var ne zaman pızitifi gördüm hepsi var :)

kızlar hepiniz çok saolun inşallah sağlıkla tutunup büyür darısı sizlere olsun tek tek okudum ama toplu cvp veriyim dedim bu arada progesterona baktıramadm başka laba gönderiyolarmış uzun sürer çıkması dedi kız vexnedende uzaktım kalsın dedim

Teşekür ederim yorumun için haklısın rabbim dermansız dert vermesin okadar cok istedim ki kızıma kardeş ama baktırırım bende insulin direncime ozaman kilo var 170 boy 90 kilom

İnş canım kimyasal yasadım bendr ama pko oldugumu bilmiyordum üzüldüm agladımda ama elden bişi gelmio sancım cok oluyor benim ara kanamalarım bitmek bilmeyen regllerim 10 gün sürdü bu ay gecen ay 18

Bu agri ne zaman geçer yaklaşık 5 saattir var nerdeyse bu agriyla Nasıl çalışma yapacam bilmiyorum daha oncede 1 kez sağda hissettim yumurtlamayı ama hiç böyle şiddetli bişey değildi
Benim ki bazen aksam basliyor sabah geciyor ama muhtemelen catliyor onun agrisi iliski olsun mutlaka

Allah allah... oyle de mi oluyormus? İnsAllah bu sefer olur canim yarin atesin yukselirr
Su an yuksek ama sabaha ne olur bilemiyirum
Ayagim okadar soguk ki ondan mi yukseldi ki simdi atesim

kızlarr benim ne zaman doktora gitmem lazım ya kese teee haftaya cmt fln mı gözükür

Net bilmiyorum ama ben yumurta takibi yaptırıyorum doktor yumurta yok dedi ama o şeffaf akıntı iki gündür bende de var. Östrojen hormonu iyi çalışıyor ateşim yükseliyor ama 1 yıldır hamile kalamiyorum bugün epey ağladım

Teşekür ederim yorumun için haklısın rabbim dermansız dert vermesin okadar cok istedim ki kızıma kardeş ama baktırırım bende insulin direncime ozaman kilo var 170 boy 90 kilo
Ben bir mayısta kontrol hapını bıraktım kasım ayında ilk klomen denememde kimyasal yaşadım. Eşimin değerleri de düşüktü onun varikosel teşhisi ile uğraşırken bebek geldi. Son adetim yine mayisa denk geldi. Klomen catlatma iğnesi kullanırken nasip olmadı sadece antidiyabetik ilaç kullanıyordum o ay nasip oldu bebek bize de gün sayıyorum artık sağlıcakla kucağıma almaya. İkinci çocuk istediğimde yine aynı yollardan geçeceğim biliyorum Rabbim tekrar nasip eder inşaallah.

tamam teşekkür ederim eşim gececi gündüzleri değerlendirmeye çalışcaz inşallah

Ah ah bu 3 lü nun de en eskisi benim

İnşallah en yeni gebeler biz oluruz cnm

Bende ağladım cnm allahım yardımcımız olsun inş kalırsın kendimden cok sizlerin kalmasını istiyorum ben en çok şikayetlerinden zorluk cekiyorum sonra hamilelik gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…