Ben bir mayısta kontrol hapını bıraktım kasım ayında ilk klomen denememde kimyasal yaşadım. Eşimin değerleri de düşüktü onun varikosel teşhisi ile uğraşırken bebek geldi. Son adetim yine mayisa denk geldi. Klomen catlatma iğnesi kullanırken nasip olmadı sadece antidiyabetik ilaç kullanıyordum o ay nasip oldu bebek bize de gün sayıyorum artık sağlıcakla kucağıma almaya. İkinci çocuk istediğimde yine aynı yollardan geçeceğim biliyorum Rabbim tekrar nasip eder inşaallah.
kızlarrrrr uyuyamadm normal saatimden bi saat önce ölçtüm ateşi dünle aynı 36.6 testi patlattım bakınnnn elim ayağım titriyooo bide testtr 5 ila 20 dk bekleyin diyo bu daha 5 dk daki hali bebe time beni yanıltmıyodur dimi baya belli çizgi
LeYLa_21 Veson passionete Elcanki cibi35 @ShinSeGi Melissa81
@Kuzguni8403BHC @Tugbanusta @iiz
ayy kimler beni etkiletle teste demişti kafam bi dünya oldu kızlarr
Canim sen ayaklarini sicak tut.. hamilelerin ayaklarinda usume olurmus diye duymustum. InsAllah sabah atesin yuksek cikar cizgin de belirginlesir.. nedense ben umutluyum:)Su an yuksek ama sabaha ne olur bilemiyirum
Ayagim okadar soguk ki ondan mi yukseldi ki simdi atesim
Amin gülüm Allah razı olsun derinim..Yeterince bekletirsen ikiso de olur bence abla. Sifa olsun insallah.
Ah temiz yürekli kuzgunum benim.. Ben seve seve sana ve Neslihaanna sıramı veririm canım benim.. Hepimiz aynı anda hamile kalsak mucize olur herhalde. Siz önden gidin ben arkanızdanda gelirim. Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah gülüm...İnşallah en yeni gebeler biz oluruz cnm
Ayyy canım benim bende uçtum şimdi
gerçekleşse ya o mucizeler :)Amin gülüm Allah razı olsun derinim..
Ah temiz yürekli kuzgunum benim.. Ben seve seve sana ve Neslihaanna sıramı veririm canım benim.. Hepimiz aynı anda hamile kalsak mucize olur herhalde. Siz önden gidin ben arkanızdanda gelirim. Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah gülüm...
evet benim kaç gündür vücudum yanıo ayaklarım buz tutuyo ısıtamadm bi türlüCanim sen ayaklarini sicak tut.. hamilelerin ayaklarinda usume olurmus diye duymustum. InsAllah sabah atesin yuksek cikar cizgin de belirginlesir.. nedense ben umutluyum:)
koşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
kan değerimde belli 122.22 çıktı sayfalar çok birikmiştir sabahtan beri :)kuzummm biliyodum yaa valla çok güzeldi tablon çok çok sevindimmm
amin canım darısı sizlere olsun :) bide düzgünce katlansa kalp atışları gelsevalla sayfaları okudum okumadım geçtim bu haberi görebilmek için çok şükür canım benimm sağlıcakla al kucağına inşallah çook öpüyorumm :)
amin canım darısı sizlere olsun :) bide düzgünce katlansa kalp atışları gelsesabırsızgillerde bugün
Bende çok isterdim edacım. Ne güzel olurdu. Inşallah Rabbim nasip edecek..gerçekleşse ya o mucizeler :)
koşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
canm benm kasık batmalarım baya sert oluyo normalmi ya sırt üstü yatamıyorum bi yere uzanamıyorum bacaklarımı karnıma çekip yan yatabiliyorum fln kprkutuyo beniAy canim anca baktim super kat kat artsin degerin inşallah. Gozun aydintakvimde cok yakışmış. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Keseyi ben 5+4te gördüm canim.
Neslihaann canim gec gördüm ama ben ovulasyonu her ay hissederim gaz sancisi gibi kasiklarim batar genelde solda olur benim agrim. Insalllah guzel bir yumurtanın habercisidir bu agrilar. SaskinAnne yarin beni de etiketle gelismelerde. Veson ovulasyon =migren zaten insallah bi dahaki ay migren agrisi yerine bebis haberi verirsin sende. LeYLa_21 abla turp insallah iyi gelir kuzucuğa baya etkili o.
Normal canim merak etme. Benim de cok oldu ama şu ara kasik agrisi azaldi baya bende. Ben yatakta donemiyordum kitleniyordum. Ama inan ona bile sukrediyorsun. Yerlesiyor bebisimiz diyorsun. Merak etme olumlu düşün evham yapma. Hersey guzel olacak.canm benm kasık batmalarım baya sert oluyo normalmi ya sırt üstü yatamıyorum bi yere uzanamıyorum bacaklarımı karnıma çekip yan yatabiliyorum fln kprkutuyo beni
Canım normaldir bebeğin sana tutunuyor inşallah :) endişelenme, ani hareket etmemeye çalışcanm benm kasık batmalarım baya sert oluyo normalmi ya sırt üstü yatamıyorum bi yere uzanamıyorum bacaklarımı karnıma çekip yan yatabiliyorum fln kprkutuyo beni
Canım normaldir bebeğin sana tutunuyor inşallah :) endişelenme, ani hareket etmemeye çalış
Gozun aydin kuzummmm ❤❤❤❤koşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Maşallah canim rabbim degerini kat be kat arttirsin..inan cok cok sevindim sana ailene hayirli ve ugurlu gelsin insallah bebegin canim sifa olacak insallah sevgisi..darisi tum bekleyenlere olsun inşallahkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?