Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kıyamam kuzum rabbim tek nefeste kucagına almayı sag salim kavusup öpüp koklamayı nasip etsin inş 2ci için çaba göstermeden istediginiz anda hemen kalırsın rabbim yardımcın olsun dogumda sana ve bebegine kolay dogumlar diliyorum canım

kuzummm biliyodum yaa valla çok güzeldi tablon çok çok sevindimmm

Su an yuksek ama sabaha ne olur bilemiyirum
Ayagim okadar soguk ki ondan mi yukseldi ki simdi atesim
Canim sen ayaklarini sicak tut.. hamilelerin ayaklarinda usume olurmus diye duymustum. InsAllah sabah atesin yuksek cikar cizgin de belirginlesir.. nedense ben umutluyum:)

Yeterince bekletirsen ikiso de olur bence abla. Sifa olsun insallah.
Amin gülüm Allah razı olsun derinim..
İnşallah en yeni gebeler biz oluruz cnm
Ah temiz yürekli kuzgunum benim.. Ben seve seve sana ve Neslihaanna sıramı veririm canım benim.. Hepimiz aynı anda hamile kalsak mucize olur herhalde. Siz önden gidin ben arkanızdanda gelirim. Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah gülüm...

gerçekleşse ya o mucizeler :)

Canim sen ayaklarini sicak tut.. hamilelerin ayaklarinda usume olurmus diye duymustum. InsAllah sabah atesin yuksek cikar cizgin de belirginlesir.. nedense ben umutluyum:)
evet benim kaç gündür vücudum yanıo ayaklarım buz tutuyo ısıtamadm bi türlü

valla sayfaları okudum okumadım geçtim bu haberi görebilmek için çok şükür canım benimm sağlıcakla al kucağına inşallah çook öpüyorumm :)

Ay canim anca baktim super kat kat artsin degerin inşallah. Gozun aydin takvimde cok yakışmış. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. Keseyi ben 5+4te gördüm canim.
Neslihaann canim gec gördüm ama ben ovulasyonu her ay hissederim gaz sancisi gibi kasiklarim batar genelde solda olur benim agrim. Insalllah guzel bir yumurtanın habercisidir bu agrilar. SaskinAnne yarin beni de etiketle gelismelerde. Veson ovulasyon =migren zaten insallah bi dahaki ay migren agrisi yerine bebis haberi verirsin sende. LeYLa_21 abla turp insallah iyi gelir kuzucuğa baya etkili o.

canm benm kasık batmalarım baya sert oluyo normalmi ya sırt üstü yatamıyorum bi yere uzanamıyorum bacaklarımı karnıma çekip yan yatabiliyorum fln kprkutuyo beni

canm benm kasık batmalarım baya sert oluyo normalmi ya sırt üstü yatamıyorum bi yere uzanamıyorum bacaklarımı karnıma çekip yan yatabiliyorum fln kprkutuyo beni
Normal canim merak etme. Benim de cok oldu ama şu ara kasik agrisi azaldi baya bende. Ben yatakta donemiyordum kitleniyordum. Ama inan ona bile sukrediyorsun. Yerlesiyor bebisimiz diyorsun. Merak etme olumlu düşün evham yapma. Hersey guzel olacak.

Canım normaldir bebeğin sana tutunuyor inşallah :) endişelenme, ani hareket etmemeye çalış

Gozun aydin kuzummmm ❤❤❤❤

Maşallah canim rabbim degerini kat be kat arttirsin..inan cok cok sevindim sana ailene hayirli ve ugurlu gelsin insallah bebegin canim sifa olacak insallah sevgisi..darisi tum bekleyenlere olsun inşallah

zafrina89 canım kac aydır deniyordunuz bide özel birsey yaptınız mı kür falan
Eşine soyledin mi tepkisi nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…