- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Canim gece oyup icine bal koyardik sabaha kadar suzulen suyu sabah kalkinca icerdik bizKızlar kara turp aldım. oyup içine bal koydum. Ne kadar bekleyip nasıl verecem çocuğa.. Bilen tarif ederse sevinirim..
maşallah canım Hayırlı olsun bebişin.Rabbim tamamına erdirsin inşalllah.değerlerin kat kat artsın sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza Darısı bana hepimize olsunkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Aynen canim ilk haftalarda bende oyleydim.. simdi asiri gaz var karnim tas gibi mideme rahatsizlik veriyor.. her gunum farkli gecmeye basladievet benim kaç gündür vücudum yanıo ayaklarım buz tutuyo ısıtamadm bi türlü
Dur hele Sabah ola hayrola sıkma canını şimdidenYatak odasina gelince ne oluyor anlamıyorum ben atesim dusuyor burada ya
Su an bile 36 sabaha Allah bilir kac cikacak ben test falan yapmiycam zaten salaklik bende sanki simdiye kadar dogal yoldan bir defa bile hamile kalanilmisim gibi hem dogal yoldan hemde tek iliski ile hamile kalirim sandim
Duzenli bir iliski olmuyor ki bebek olsa 6 yil olmus halen ayni ben dersem oluyor yoksa yok...
Test de yapmam ugrasmam da bundan sonra bak ben ugrasmiycam ya adamin umru olmayacak
Sinirlerim bozuldu cok kotuyum
Ya canim esin cok mu isteksiz? Siz iyice gorev yerine mi getiridniz stress falan yapiyosunuz herhalde... erkekler belli etmiyor ama benim esim cok istekli olmasina ragmen o donemlerde zorlaniyordu.. her zaman mi boyle esin yoksa bebek konusu yuzunden mi?? Sıkma canını ara ara hepimizi yokluyor bu durum. Ben de esimden ayriyim kac gündür ergen gibi ne zmn cevrimici geldi kimle konuşuyor diye sıkboğaz ediyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. hareket ettiysen falan ozmn da düşer.. insAllah sabah ateşin fırlar..Yatak odasina gelince ne oluyor anlamıyorum ben atesim dusuyor burada ya
Su an bile 36 sabaha Allah bilir kac cikacak ben test falan yapmiycam zaten salaklik bende sanki simdiye kadar dogal yoldan bir defa bile hamile kalanilmisim gibi hem dogal yoldan hemde tek iliski ile hamile kalirim sandim
Duzenli bir iliski olmuyor ki bebek olsa 6 yil olmus halen ayni ben dersem oluyor yoksa yok...
Test de yapmam ugrasmam da bundan sonra bak ben ugrasmiycam ya adamin umru olmayacak
Sinirlerim bozuldu cok kotuyum
Isteksiz derken üşeniyor desem daha dogru olur surekli uyuyor gecen kaynanam diyor ki bi arkadasi sormusta bebegi var mi diye sanki olsa duymayacaklar bu da mucize olur belki demiş bende dedim sen bana laf soyleyene kadar ogluna soyle meryem ana degilim nasil dogurcam kendi basima dedimYa canim esin cok mu isteksiz? Siz iyice gorev yerine mi getiridniz stress falan yapiyosunuz herhalde... erkekler belli etmiyor ama benim esim cok istekli olmasina ragmen o donemlerde zorlaniyordu.. her zaman mi boyle esin yoksa bebek konusu yuzunden mi?? Sıkma canını ara ara hepimizi yokluyor bu durum. Ben de esimden ayriyim kac gündür ergen gibi ne zmn cevrimici geldi kimle konuşuyor diye sıkboğaz ediyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. hareket ettiysen falan ozmn da düşer.. insAllah sabah ateşin fırlar..
Her gece bi kavga çıkıyor birkac gundur valla cok stres oldum benDur hele Sabah ola hayrola sıkma canını şimdiden
Eşinde bunalmıs bence canım çok üstüne gitme üzmeyin birbirinizi
Allah kavuştursun canım hamişlik nasıl gidiyor bulantın cok var mı?Ya canim esin cok mu isteksiz? Siz iyice gorev yerine mi getiridniz stress falan yapiyosunuz herhalde... erkekler belli etmiyor ama benim esim cok istekli olmasina ragmen o donemlerde zorlaniyordu.. her zaman mi boyle esin yoksa bebek konusu yuzunden mi?? Sıkma canını ara ara hepimizi yokluyor bu durum. Ben de esimden ayriyim kac gündür ergen gibi ne zmn cevrimici geldi kimle konuşuyor diye sıkboğaz ediyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. hareket ettiysen falan ozmn da düşer.. insAllah sabah ateşin fırlar..
İyi demişsin canim. Tek tarafli olsaydi elli defa hepimiz hamile kalmaya çalışmıştık.. neden üseniyor canim? Cok mu calisip yoruluyor?? Kadın isterse olur da dedigin gibi her zaman da biz istedigimiz zaman bizim icin de rahatsiz edici hal aliyor.. keza ben yumurtlama doneminde esime zor hadi hadi dedim.. ilk 3 gunu zoraki oldu sonra baktim ateşte yükselme yok, aman yaa dedim atesim yukselmedii sapik gibii istemiyorum artik.. olmazsa da olmaz bu ay napalim falan diye eşime soylendim.. o kendi geldi.. cunku icten ice o da istiyormus.. 2 gun daha onun istegiyle oldu.. 5 gun araliksiz girdikIsteksiz derken üşeniyor desem daha dogru olur surekli uyuyor gecen kaynanam diyor ki bi arkadasi sormusta bebegi var mi diye sanki olsa duymayacaklar bu da mucize olur belki demiş bende dedim sen bana laf soyleyene kadar ogluna soyle meryem ana degilim nasil dogurcam kendi basima dedim
Bence sakinlesmeye calıs canım kırma eşini aslında onlar daha kırılgan ama belli etmiyorlar eger olmazsa tedavine odaklan bende oyle yapmayı dusunuyorum artıkHer gece bi kavga çıkıyor birkac gundur valla cok stres oldum ben
Sonuç çok iyi gözün aydın canm tebrklerkoşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Allah razi olsun canım benim.. dualarimdasiniz darisi basiniza olsun insAllah. Benim her günüm farkli.. bugun siskinlik var ama oyle kuscak dereceye gelmedim şükür.. aynen benim yuzumu gorme sen.. hep kirmizi kirmizi noktalar cikti zorlamaktan. Ama buna da sukur. Onlar saglikli olsunlar da..Allah kavuştursun canım hamişlik nasıl gidiyor bulantın cok var mı?
İizin cok oluyordu sanırım
Ayy hamilelikte en korktugum sey ben çok kötü oluyorum istifra edince yüzümde lekeler cıkıyor
Amin canim Allah sendende razı olsunAllah razi olsun canım benim.. dualarimdasiniz darisi basiniza olsun insAllah. Benim her günüm farkli.. bugun siskinlik var ama oyle kuscak dereceye gelmedim şükür.. aynen benim yuzumu gorme sen.. hep kirmizi kirmizi noktalar cikti zorlamaktan. Ama buna da sukur. Onlar saglikli olsunlar da..iiz 'den ses çıkmıyor umarım düzelmiştir ya. Gecen gece kotu oldum bende kusmaktan, sinirlerim falan bozuldu uyuyamadim diye agladim.. degisik ni duygu ya.. ben ikizler burcuyum duygularim hep degiskendir ama bu daha da azdirdi bu durumu hayırlısı olsun insAllah hakkımızda
Bu ilk gebeliğin mi canım ?@passionete saolun kızlar bende çok ağrıyınca endişelendm keseyi bebişi görmeden inanamıcam orda olduğuna heralde sürekli wcye gidiyorum regl geldi die
Kızlar benim doktor randevum 7 Şubata alındı... Hamile olduğumu bir yere bildirmem gerekiyor acilen... O yüzden.. ahh ben ne güzel sabırlı sabırlı 13 şubatı bekliyordum.. şimdi hafif bir telaş heyecan yaptım. Sali ya kadar nasıl sabredeceksem? Öyle bir heyecan var ki kaç zaman geçti bebeğini kaybedeli ve şimdi diğer bebeğimi görmeye gideceğim.. bu kalp nasıl dayansın....7+6 olmuş olacağım... Allahım güzel sonuçlarla karsilastirir beni Rabbim...
merhaba bence var hatta yüksek. Öncesinde olması daha çok tercih ediliyor ama bir çok kadında catladiktan sonra ıliski ile hamile kalmış. Inssllah bu ay gelir bebeğiniz..Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bir.süredir takip ediyorum ama sizleri. Bir.sorum olacak size. Hem ovulasyon hem de ateş ölçme yöntemiyle gebe kalmaya çalışıyorum. Bugün saat 15 de lh pikini yakaladım. Akşam 21 de yaptığım testte lh ım düşmüştü. Muhtemelen yumurtladım. Ancak biz bu gece 1 gibi ilişkiye girebildik. Bir de dünden önceki gün. Şimdi ben kaçırdım mı yumurtlamayıçok üzüldüm genelde pikten bir gün sonra düşerdi benim lh ım o yüzden acele etmedik geceyi bekledik ama meğer çoktan yumurtlamışım. Sizce gebelik ihtimalim şansım var mıdır?
saol canım :)Gozun aydin kuzummmm ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?