Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yatak odasina gelince ne oluyor anlamıyorum ben atesim dusuyor burada ya
Su an bile 36 sabaha Allah bilir kac cikacak ben test falan yapmiycam zaten salaklik bende sanki simdiye kadar dogal yoldan bir defa bile hamile kalanilmisim gibi hem dogal yoldan hemde tek iliski ile hamile kalirim sandim
Duzenli bir iliski olmuyor ki bebek olsa 6 yil olmus halen ayni ben dersem oluyor yoksa yok...
Test de yapmam ugrasmam da bundan sonra bak ben ugrasmiycam ya adamin umru olmayacak
Sinirlerim bozuldu cok kotuyum

maşallah canım Hayırlı olsun bebişin.Rabbim tamamına erdirsin inşalllah.değerlerin kat kat artsın sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza Darısı bana hepimize olsun

Dur hele Sabah ola hayrola sıkma canını şimdiden
Eşinde bunalmıs bence canım çok üstüne gitme üzmeyin birbirinizi

Ya canim esin cok mu isteksiz? Siz iyice gorev yerine mi getiridniz stress falan yapiyosunuz herhalde... erkekler belli etmiyor ama benim esim cok istekli olmasina ragmen o donemlerde zorlaniyordu.. her zaman mi boyle esin yoksa bebek konusu yuzunden mi?? Sıkma canını ara ara hepimizi yokluyor bu durum. Ben de esimden ayriyim kac gündür ergen gibi ne zmn cevrimici geldi kimle konuşuyor diye sıkboğaz ediyorum.. hayırlısı olsun hakkımızda.. hareket ettiysen falan ozmn da düşer.. insAllah sabah ateşin fırlar..

Isteksiz derken üşeniyor desem daha dogru olur surekli uyuyor gecen kaynanam diyor ki bi arkadasi sormusta bebegi var mi diye sanki olsa duymayacaklar bu da mucize olur belki demiş bende dedim sen bana laf soyleyene kadar ogluna soyle meryem ana degilim nasil dogurcam kendi basima dedim

Dur hele Sabah ola hayrola sıkma canını şimdiden
Eşinde bunalmıs bence canım çok üstüne gitme üzmeyin birbirinizi
Her gece bi kavga çıkıyor birkac gundur valla cok stres oldum ben

Allah kavuştursun canım hamişlik nasıl gidiyor bulantın cok var mı?
İizin cok oluyordu sanırım
Ayy hamilelikte en korktugum sey ben çok kötü oluyorum istifra edince yüzümde lekeler cıkıyor

İyi demişsin canim. Tek tarafli olsaydi elli defa hepimiz hamile kalmaya çalışmıştık.. neden üseniyor canim? Cok mu calisip yoruluyor?? Kadın isterse olur da dedigin gibi her zaman da biz istedigimiz zaman bizim icin de rahatsiz edici hal aliyor.. keza ben yumurtlama doneminde esime zor hadi hadi dedim.. ilk 3 gunu zoraki oldu sonra baktim ateşte yükselme yok, aman yaa dedim atesim yukselmedii sapik gibii istemiyorum artik.. olmazsa da olmaz bu ay napalim falan diye eşime soylendim.. o kendi geldi.. cunku icten ice o da istiyormus.. 2 gun daha onun istegiyle oldu.. 5 gun araliksiz girdik ve tuttu Rabbime şükür.. onceki gebeligim de cok iliskiyle oldu canim. Hamile oldugumu ogrendikten sonra esim istemedi.. sordum ben de? İstekliydin sen noldu nie istemiyorsun diye, o da hamile olmani istedigim icin sık oluyodu artik gerek yok dedi.. riske girmeye gerek yok istedigim zaman yapiyoryz zaten dedi.. yani demem o ki ister istemez bebek konusu erkegi de cok etkiliyor.. sende problem yoksa o kendinde ariyodur..: bilemeyiz.. erkekler sevmez boyle seyleri konusmayi. Rabbim hakkınızda hayirlisini versin jnsAllah.. sabah cizgilerin koyulasir insallah canimm

Her gece bi kavga çıkıyor birkac gundur valla cok stres oldum ben
Bence sakinlesmeye calıs canım kırma eşini aslında onlar daha kırılgan ama belli etmiyorlar eger olmazsa tedavine odaklan bende oyle yapmayı dusunuyorum artık
Forumda biri yazmıstı esime zehir ettim o gunleri cok pişmanım şimdi diye,keske tatil olarak dusunseymişim yazmıstı..

Sonuç çok iyi gözün aydın canm tebrkler

Allah kavuştursun canım hamişlik nasıl gidiyor bulantın cok var mı?
İizin cok oluyordu sanırım
Ayy hamilelikte en korktugum sey ben çok kötü oluyorum istifra edince yüzümde lekeler cıkıyor
Allah razi olsun canım benim.. dualarimdasiniz darisi basiniza olsun insAllah. Benim her günüm farkli.. bugun siskinlik var ama oyle kuscak dereceye gelmedim şükür.. aynen benim yuzumu gorme sen.. hep kirmizi kirmizi noktalar cikti zorlamaktan. Ama buna da sukur. Onlar saglikli olsunlar da.. iiz 'den ses çıkmıyor umarım düzelmiştir ya. Gecen gece kotu oldum bende kusmaktan, sinirlerim falan bozuldu uyuyamadim diye agladim.. degisik ni duygu ya.. ben ikizler burcuyum duygularim hep degiskendir ama bu daha da azdirdi bu durumu hayırlısı olsun insAllah hakkımızda

Amin canim Allah sendende razı olsun
İnşallah bulantılarınız uzun surmez Rabbim kolaylık versin
Bugün yegenimin hareketlerini hissettim bende doguma 3 hafta falan var bi oraya bi buraya yuzuyo resmen karnı dalgalanıyo o zaman içimden kendimle beraber burdaki herkese dua ettim bizede nasip olsun diye
Gercek bi mucize ya hissetmek boyleyse yaşamak nasıldır kim bilir

İyi geceler herkese canlar

Kızlar benim doktor randevum 7 Şubata alındı... Hamile olduğumu bir yere bildirmem gerekiyor acilen... O yüzden.. ahh ben ne güzel sabırlı sabırlı 13 şubatı bekliyordum.. şimdi hafif bir telaş heyecan yaptım. Sali ya kadar nasıl sabredeceksem? Öyle bir heyecan var ki kaç zaman geçti bebeğini kaybedeli ve şimdi diğer bebeğimi görmeye gideceğim.. bu kalp nasıl dayansın....7+6 olmuş olacağım... Allahım güzel sonuçlarla karsilastirir beni Rabbim...

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bir.süredir takip ediyorum ama sizleri. Bir.sorum olacak size. Hem ovulasyon hem de ateş ölçme yöntemiyle gebe kalmaya çalışıyorum. Bugün saat 15 de lh pikini yakaladım. Akşam 21 de yaptığım testte lh ım düşmüştü. Muhtemelen yumurtladım. Ancak biz bu gece 1 gibi ilişkiye girebildik. Bir de dünden önceki gün. Şimdi ben kaçırdım mı yumurtlamayı çok üzüldüm genelde pikten bir gün sonra düşerdi benim lh ım o yüzden acele etmedik geceyi bekledik ama meğer çoktan yumurtlamışım. Sizce gebelik ihtimalim şansım var mıdır?

Son düzenleme:
merhaba bence var hatta yüksek. Öncesinde olması daha çok tercih ediliyor ama bir çok kadında catladiktan sonra ıliski ile hamile kalmış. Inssllah bu ay gelir bebeğiniz..
Bu arada ben eski bir uyeyim yazmıyordum ama sürekli forumu okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…