Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zafrina89 canım kac aydır deniyordunuz bide özel birsey yaptınız mı kür falan
Eşine soyledin mi tepkisi nasıldı
eşime nasıl söylerim diye plan yapıyodum hep ama hiç umduğum gibi olmadı dün sabah test yaparken oda uyandı çizgileri görünce sarıldık fln çok havalara uçmadı hayırlısı olsun inşallah dedi kan testinide beraber verdiğimiz için pek bi süprizi kalmadı bide ztn bişey anlamıo 122 çıkmış diyorum yani hamilemisin diyo

benimkide aynı canım hatta son 2 haftadır ben hiç yanaşmadm adamdan da hiç böyle bi talep gelmedi

Benimde yatak odasına gidince düşüyor. Tablonuza baktım sanki regli geliyor ama üzülmeyin. Mutlaka doğru zamanı var. Bende bu saatte buradayım uyku tutmadı. İyi değilim. Hakkimizda Hayırlısı...

Canim gece oyup icine bal koyardik sabaha kadar suzulen suyu sabah kalkinca icerdik biz
Sağolun kızlar Amin inşallah.. Burnuda çeşme gibi akıyor.

Veson cnm merhaba ben geldim bügün pko oldugumu ögrendim cok ama cok mutsuzum sag ve sol overı kaplamıs regl 3 günü tahlile gidicem allahtan bir kızım var ona şükür etmekten elimden bişi gelmiyor
Cnm üzülme burda pko lu birçok arkadaş hamile Rabbim ol dedikten sonra hiçbir engel kalmıyor bunu burda birçok kez gördük

Bende ağladım cnm allahım yardımcımız olsun inş kalırsın kendimden cok sizlerin kalmasını istiyorum ben en çok şikayetlerinden zorluk cekiyorum sonra hamilelik gelio
Cnm kimyasalı yeni mi yaşadın? Çok geçmiş olsun kimyasal sonrası gebe kalmak kolay derler inşallah kardeş gelir üzülme

Cnm LH pili silinir silinmez Çatladı diye bir kural yok LH piki yakında çatlayacak diye haber verir.bu hemen de olabilir 24 saat sonra da.hoş hemen çatlamış olsa bile bir önceki günkü ilişki yeter spermler 4 güne kadar canlı kalsbiliyor

Atesim dusuk çıktı sabah bende test yapmadım bir gun daha bekliycem uzulmek istemiyorum zaten cok iyi seyler yasamadim son zamanlarda

Atesim dusuk çıktı sabah bende test yapmadım bir gun daha bekliycem uzulmek istemiyorum zaten cok iyi seyler yasamadim son zamanlarda
Sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap testi inşallah senin için Herşeyin Hayırlısı olsun

Dünden beri idrarım kokuyor ne bu kadınların çektiği Allah'ım

Dünden beri idrarım kokuyor ne bu kadınların çektiği Allah'ım
Kısır döngü az çekmedim ben canim vajinit peşi idrar yolu peşi tekrar vajinit idrarım kokunca artık ilac çok antibiyotige gerek kalmadan bol su ve 1 şase monurol ile tedavimi yapıyorum geçiyor eğer Yeni kokmaya başladıysa litre litre suya hemen başla canim bana cozum oluyo

Bu arada dün ki o şiddetli agri gerçekten çatlama agrisiymis sağda olunca apandist diye korktuk ama yerini baktım internetten de öyle içim rahat etti ama çizgiyi şimdilik yanlış cekti ff

Artık bol suya talim.o zaman da wc den çıkamıyorum.işyerinde de yer yokmuş gibi her kata numune gibi bir tane wc koymuşlar gelen giden herkes oraya giriyor. personel lavabosu yok
Bu arada dün ki o şiddetli agri gerçekten çatlama agrisiymis sağda olunca apandist diye korktuk ama yerini baktım internetten de öyle içim rahat etti ama çizgiyi şimdilik yanlış cekti ff
hadi hayırlı olsun iki güne çizginin yeri kayar çalışma da var

zafrina89 canım kac aydır deniyordunuz bide özel birsey yaptınız mı kür falan
Eşine soyledin mi tepkisi nasıldı
takvime baktım tam 19. ayım bundan önce hiç gebelik yaşamadım bukdr ay olmayıpta şimdi nasl bişey yapmadan oldu şaşkınım bn ayın başında inpfolic combi içtim bi pkt sonra imoma devam ettim başka bişey yok eşime de keçiboynuzu aldm ama üstünde bi parmak anca içmiştir daha bi faydası olduğunu zannetmiyotum heralde kafandan atma olayı benim ki de ümidimi kesmitm artık kanamalar malum yeni doktor arayışı bide hsg çektiricem diye konsantre olmuştn olmayacapına okdr emindim ki testi bile dpo13 te yaptım şükürler olsun inşallah değer güzelce katlanır darısı sizlere olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…