Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sağlık ocağında ki sonuç 100 lü bişey çıkmış :)bu durumda 2 günde 2 ye katlanıyosa değer yarım günde %25 artar diye mantık kurulur mu biri 100 biri 122 çıktı ya gerçi farkı lablar ama

kızlar benim ferritinim 19 çıkmış eşimin 127 ikisi referans aralığında ama fark çok ne demek oluyo acaba

Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..

Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.

Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..

Masallah canim insallah kalp atislariyla karsilicak bebisin seni..sabrina hayranim bravo canim :)

Hayir canim kacirmadin yumurta 24 saat spermde 72 saat vucutta kaldigi soyleniyor rabbimin izniyle insallah bulusurlar hakkinda hayirlisi cok beklemezsin umarim..

Ah canım hayırlı sonuçlar al inşallah sagsaglim gelsin bebeğin kucağına benim bi tanidigimin bebeğinin kafasında su birikmiş dendi doğuma kadar gitmişti o su kisti takipteydi hep inşallah zararsız temiz sonuçlar alırsın canım dua edicem bol bol üzülme

Canim gecen hafta bende beyin gelisimleriyle ilgili bir sorun varmi diye tedirgindim.Rabbim melegini korusun insallah saglikli ve sihatlidir temiz sonuclari alin insallah dualarim sizinle canim rabbim esirgesin

Allah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..

zafrina89 canım tebrik ederim akşam okudum sonucu biraz rahatsızım yazamadım nihayet güzel haberi vermişsin şimdi sabırla bekle keseyi haftaya perşembe vajinal cumartesi karından güzelce görünür canım kan değerin de güzeldi hadi hayırlısı

Canim gecen hafta bende beyin gelisimleriyle ilgili bir sorun varmi diye tedirgindim.Rabbim melegini korusun insallah saglikli ve sihatlidir temiz sonuclari alin insallah dualarim sizinle canim rabbim esirgesin
Allah razi olsun canim, baska organi olsa bu derece korkmayacagim ama beyin olunca insan urperiyor..

Allah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..
Allah korusun canım mucizelerini göndersin sana inşallah

Allah şifa versin canım saglım al kucagına sonucları temiz cıksın inşAllah

Canım 20. haftada falan detaylı ultrasonda organları inceleniyor ya orda bişey çıkmamış miydi ?

Geçmiş olsun canım inşaallah kist küçülür gitgide korkutma kendimi duamız seninle bebeğinle olsun

Allah sifa versin canim. Insallah kuculup yok olur.

inşallah bi yanılgıdır canım mr da temiz çıkar dualarımız sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…