Masallah canim insallah kalp atislariyla karsilicak bebisin seni..sabrina hayranim bravo canim :)Kızlar benim doktor randevum 7 Şubata alındı... Hamile olduğumu bir yere bildirmem gerekiyor acilen... O yüzden.. ahh ben ne güzel sabırlı sabırlı 13 şubatı bekliyordum.. şimdi hafif bir telaş heyecan yaptım. Sali ya kadar nasıl sabredeceksem? Öyle bir heyecan var ki kaç zaman geçti bebeğini kaybedeli ve şimdi diğer bebeğimi görmeye gideceğim.. bu kalp nasıl dayansın....7+6 olmuş olacağım... Allahım güzel sonuçlarla karsilastirir beni Rabbim...
Hayir canim kacirmadin yumurta 24 saat spermde 72 saat vucutta kaldigi soyleniyor rabbimin izniyle insallah bulusurlar hakkinda hayirlisi cok beklemezsin umarim..Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim bir.süredir takip ediyorum ama sizleri. Bir.sorum olacak size. Hem ovulasyon hem de ateş ölçme yöntemiyle gebe kalmaya çalışıyorum. Bugün saat 15 de lh pikini yakaladım. Akşam 21 de yaptığım testte lh ım düşmüştü. Muhtemelen yumurtladım. Ancak biz bu gece 1 gibi ilişkiye girebildik. Bir de dünden önceki gün. Şimdi ben kaçırdım mı yumurtlamayıçok üzüldüm genelde pikten bir gün sonra düşerdi benim lh ım o yüzden acele etmedik geceyi bekledik ama meğer çoktan yumurtlamışım. Sizce gebelik ihtimalim şansım var mıdır?
Ah canım hayırlı sonuçlar al inşallah sagsaglim gelsin bebeğin kucağına benim bi tanidigimin bebeğinin kafasında su birikmiş dendi doğuma kadar gitmişti o su kisti takipteydi hep inşallah zararsız temiz sonuçlar alırsın canım dua edicem bol bol üzülmeKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
Canim gecen hafta bende beyin gelisimleriyle ilgili bir sorun varmi diye tedirgindim.Rabbim melegini korusun insallah saglikli ve sihatlidir temiz sonuclari alin insallah dualarim sizinle canim rabbim esirgesinKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Allah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..Ah canım hayırlı sonuçlar al inşallah sagsaglim gelsin bebeğin kucağına benim bi tanidigimin bebeğinin kafasında su birikmiş dendi doğuma kadar gitmişti o su kisti takipteydi hep inşallah zararsız temiz sonuçlar alırsın canım dua edicem bol bol üzülme
Allah razi olsun canim, baska organi olsa bu derece korkmayacagim ama beyin olunca insan urperiyor..Canim gecen hafta bende beyin gelisimleriyle ilgili bir sorun varmi diye tedirgindim.Rabbim melegini korusun insallah saglikli ve sihatlidir temiz sonuclari alin insallah dualarim sizinle canim rabbim esirgesin
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim insallah rabbimin izniyle olmustur.Atesim dusuk çıktı sabah bende test yapmadım bir gun daha bekliycem uzulmek istemiyorum zaten cok iyi seyler yasamadim son zamanlarda
Allah korusun canım mucizelerini göndersin sana inşallahAllah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..
Allah şifa versin canım saglım al kucagına sonucları temiz cıksın inşAllahKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Canım 20. haftada falan detaylı ultrasonda organları inceleniyor ya orda bişey çıkmamış miydi ?Allah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..
Geçmiş olsun canım inşaallah kist küçülür gitgide korkutma kendimi duamız seninle bebeğinle olsunKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Allah razi olsun canim. Kendi doktorum 24. Hafta farketmis ama bi sey soylememis. Kist bende cok kritik bir yerde. Tam ortasinda beynin.. Cok nadir bir vakaymis.. umarim zarar vermez bebegime.. oylesine korkuyorum ki..
Canim ya doktor goremedi, ya da dedigi gibi 24. Hafta olustu bu kist..Canım 20. haftada falan detaylı ultrasonda organları inceleniyor ya orda bişey çıkmamış miydi ?
katlanarak artsın canım inşallah...kan değerimde belli 122.22 çıktı sayfalar çok birikmiştir sabahtan beri :)
inşallah bi yanılgıdır canım mr da temiz çıkar dualarımız sizinleKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?