haftaya cmt giderim anca hem işten izin almak zorunda kalmam hemde karından gözüksün diyezafrina89 canım tebrik ederim akşam okudum sonucu biraz rahatsızım yazamadım nihayet güzel haberi vermişsin şimdi sabırla bekle keseyi haftaya perşembe vajinal cumartesi karından güzelce görünür canım kan değerin de güzeldi hadi hayırlısı
amin ablam saol darısı sizlere olsunkatlanarak artsın canım inşallah...
Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
Canım inşallah mr da hiç bir sorun çıkmaz, mesajını okuyunca içim cız etti, o kadar içten okadar samimi dua ettim ki rabbim kabul eylesin dualarımızı.Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Canım artık korkmuyorum...Ne gelirse Allahtan... Evet ilkinde 6+3 de gitmiştim ama turkiyedeydim bilmiyordum filan... Sonra bir vesileyle 7 de gittim..ufacık kanamam olmuştu...Sonra 8 de... Sonra 10 da... Ve 13 te kalbinin durduğunu öğrendim... O kadar dikkatli bir gebelikti ki... 7/24 dinleniyordum..bütün vitaminleri alıyordum... 100 gram kaldirmiyor.. Hiç bir şeye uzanmiyor. .ev işi yapmıyor.. yemek bile yapmıyordum....ve bunları her şey yolunda gitmesine rağmen yapıyordum..zannediyordum o orda ve bende kucağıma alacağım.. Sonra Allah bir imtihan gönderdi apansizin elimden alıverdi bebeğini...ve ben o zaman kaybetmenin ne demek olduğunu imtihanin ne demek olduğunu anladim... Bazen ne yapsanda eğer bir seyi yaşayacaksan ona engel olamayacağımı öğrendim... Şu ayet beni teskin ediyordu sadece "Yerde ve gökte olan her şeyi Allah bilir ..rahimlerde gizli olanı Allah bilir..ve yarın kimin nerede nasıl bir şekilde öleceğini sadece Allah bilir...."Masallah canim insallah kalp atislariyla karsilicak bebisin seni..sabrina hayranim bravo canim :)
Canim cok cok sag ol, o kadar ihtiyacim var ki bunlari duymaya, esimle birbirimize bakip bakip susuyoruz, bizim omrumuzden ona saglik versin diye dua ediyoruz. Gercekten o kadar bilinmez ki her sey..Canım ne gelirse Allahtan lütfen güçlü olmaya çalış . Rabbim yardim cin olsun.Ama ben inanıyorum ki her şey yolundadır. Anne karnı o kadar gizemli bir yer ki Allahın koruması altında. Ve doktorlar in söylediği şeyler bazen o kadar yanıltıcı ki. Bir milyonda bir ihtimali soyleyebiliyorlar . Doktorlar bilmem kist var tümör var şurası olusmamaid buraasi oluşmuş şöyle böyle bebeginiz sakat downlu deyipte sağlıklı doğum yapan o kadar kadın var ki...bak senin gittiğin iki doktor bile farklı sonuçlar söylemiş ... Lütfen ama lütfen ihtimallerle kendini ve bebeğini yıpratma... Lütfen kendini çok uzme... Biliyorum zor ama her türlü anne karnının içi imtihan yeri. yüzde yüz teşhisin konulamayacagi bir yer anne karnı... Ve daha senin bir sürü haftanın var.. bebek kendi kendini tedavide edebilir hiç öyle bir durum olmayabilir. ... Rabbimiz bizi güçlü yaratmis. İnşallah bununda üstesinden geleceksin ... Dua edeceğim özel.. Rabbim sana ve eşine sabır güç tahmamul versin ve imtihaninizi kolaylastirsin... Ama unutma ki tip literatüründe doktorların en çok yanıldığı ve hata yaptığı yer hamilelik süreci anne karnı ve içindeki bebek... Bu hep aklında olsun .
Cok sag ol canim, cok tesekkur ederim.. cok fena olduk ama insallah atlatiriz bu gunleri de..Canım inşallah mr da hiç bir sorun çıkmaz, mesajını okuyunca içim cız etti, o kadar içten okadar samimi dua ettim ki rabbim kabul eylesin dualarımızı.
Canim ya bak radyologdan ziyade perinatolog ne dediyse bence onu kıstas al insallah yarin mr da temiz çıkar canim dualarim seninle. Kolay degil biliyorum ama en azindan mumkun oldugu kadar olumlu düşün. Doguma kadar da gider insallah. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum yaKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Canim cok cok sag ol, o kadar ihtiyacim var ki bunlari duymaya, esimle birbirimize bakip bakip susuyoruz, bizim omrumuzden ona saglik versin diye dua ediyoruz. Gercekten o kadar bilinmez ki her sey..
Cok ama cok gecmis olsun canim benim dualarim seninle insaAllah yavrun bu sikintiyi atlatip iyilesicek tez vakitte ulasabildigin herkese yasin okut dua ettir icini ferah tutmaya calis rabbimin bi imtihani rabbim tez vakotte sifasini versin dualarim sizinle dua ederiz tabiki de allahim yar ve yardimcimiz olsunKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Okuyunca şok oldum özgecim ya...çok geçmiş olsun canım benim...çok üzüldüm valla şuan işyerinde dondum kaldım..Rabbim dayanma gücü versin..bu zamana kadar nasıl farkedilmemiş bu durum ya?ne yazacağamı bilemiyorum..çözümü yokmu..dualarım seninle ablacım...Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
amin kuzum sağolasın edam...amin ablam saol darısı sizlere olsun
ecrincim son durumun nedir canım?inşallah herşey yolundadır ablam...Cok ama cok gecmis olsun canim benim dualarim seninle insaAllah yavrun bu sikintiyi atlatip iyilesicek tez vakitte ulasabildigin herkese yasin okut dua ettir icini ferah tutmaya calis rabbimin bi imtihani rabbim tez vakotte sifasini versin dualarim sizinle dua ederiz tabiki de allahim yar ve yardimcimiz olsun
Laboratuar farkıdır okızlar sağlık ocağında ki sonuç 100 lü bişey çıkmış :)bu durumda 2 günde 2 ye katlanıyosa değer yarım günde %25 artar diye mantık kurulur mu biri 100 biri 122 çıktı ya gerçi farkı lablar ama
kan düşükkızlar benim ferritinim 19 çıkmış eşimin 127 ikisi referans aralığında ama fark çok ne demek oluyo acaba
Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kist falan yokturdurKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Son durum beklemedeyiz ablam henuz bebek donmedi asaya ters durumda yalanci sancilarda basladi malum ama cok zorlaniyorum artik kan sayimi yukselmis onida siyah uzum kurusuna borcluyum cekirdekli yedim ise yaradi dr cati muayenesi yapti ama bana busi demedi sadece mukoza kapali bebek ters dedi nst yr baglandigimda sanci cikti keske kucaklasydim simdi beklemesi de zor beldne asasi tutmuyo sanki inanilmaz agri oluyo her sanci gordiginde bacaklarimi hissetmiyorum sanki sizliyo acayip bisiler duygusal anlamda hic iyi degilim artik agrasif ve alingan oldum elimde degil cnm yandikca agrasiflestim bambaska duygular icondeyim ablam moralimde bozuk annrmi ozledim ben yaa sanki bana gelse tek ilacim o olacak esime bisi demiyorum o zaten ilacim ama annrm ya annemecrincim son durumun nedir canım?inşallah herşey yolundadır ablam...
Bugünde yaptım Cnm dünde giderek silikleşti kaçırdım sanırım artıkEmin olana kadar gün aşırıya devam et düzenli mi oluyorsun kaç günde bir? Ve bugün kaçıncı gün
Cnm üzülme burda pko lu birçok arkadaş hamile Rabbim ol dedikten sonra hiçbir engel kalmıyor bunu burda birçok kez gördük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?