Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haftaya cmt giderim anca hem işten izin almak zorunda kalmam hemde karından gözüksün diye

Canım ne gelirse Allahtan lütfen güçlü olmaya çalış . Rabbim yardim cin olsun.Ama ben inanıyorum ki her şey yolundadır. Anne karnı o kadar gizemli bir yer ki Allahın koruması altında. Ve doktorlar in söylediği şeyler bazen o kadar yanıltıcı ki. Bir milyonda bir ihtimali soyleyebiliyorlar . Doktorlar bilmem kist var tümör var şurası olusmamaid buraasi oluşmuş şöyle böyle bebeginiz sakat downlu deyipte sağlıklı doğum yapan o kadar kadın var ki...bak senin gittiğin iki doktor bile farklı sonuçlar söylemiş ... Lütfen ama lütfen ihtimallerle kendini ve bebeğini yıpratma... Lütfen kendini çok uzme... Biliyorum zor ama her türlü anne karnının içi imtihan yeri. yüzde yüz teşhisin konulamayacagi bir yer anne karnı... Ve daha senin bir sürü haftanın var.. bebek kendi kendini tedavide edebilir hiç öyle bir durum olmayabilir. ... Rabbimiz bizi güçlü yaratmis. İnşallah bununda üstesinden geleceksin ... Dua edeceğim özel.. Rabbim sana ve eşine sabır güç tahmamul versin ve imtihaninizi kolaylastirsin... Ama unutma ki tip literatüründe doktorların en çok yanıldığı ve hata yaptığı yer hamilelik süreci anne karnı ve içindeki bebek... Bu hep aklında olsun .

Canım inşallah mr da hiç bir sorun çıkmaz, mesajını okuyunca içim cız etti, o kadar içten okadar samimi dua ettim ki rabbim kabul eylesin dualarımızı.

Masallah canim insallah kalp atislariyla karsilicak bebisin seni..sabrina hayranim bravo canim :)
Canım artık korkmuyorum...Ne gelirse Allahtan... Evet ilkinde 6+3 de gitmiştim ama turkiyedeydim bilmiyordum filan... Sonra bir vesileyle 7 de gittim..ufacık kanamam olmuştu...Sonra 8 de... Sonra 10 da... Ve 13 te kalbinin durduğunu öğrendim... O kadar dikkatli bir gebelikti ki... 7/24 dinleniyordum..bütün vitaminleri alıyordum... 100 gram kaldirmiyor.. Hiç bir şeye uzanmiyor. .ev işi yapmıyor.. yemek bile yapmıyordum....ve bunları her şey yolunda gitmesine rağmen yapıyordum..zannediyordum o orda ve bende kucağıma alacağım.. Sonra Allah bir imtihan gönderdi apansizin elimden alıverdi bebeğini...ve ben o zaman kaybetmenin ne demek olduğunu imtihanin ne demek olduğunu anladim... Bazen ne yapsanda eğer bir seyi yaşayacaksan ona engel olamayacağımı öğrendim... Şu ayet beni teskin ediyordu sadece "Yerde ve gökte olan her şeyi Allah bilir ..rahimlerde gizli olanı Allah bilir..ve yarın kimin nerede nasıl bir şekilde öleceğini sadece Allah bilir...."
Elimden sadece dua geliyor. Tabi gene dikkat ediyorum ama abartmıyorum.. heyecanlıyım sadece ilk buluşma olacak..aklına gelirsem dua et lütfen...

Canim cok cok sag ol, o kadar ihtiyacim var ki bunlari duymaya, esimle birbirimize bakip bakip susuyoruz, bizim omrumuzden ona saglik versin diye dua ediyoruz. Gercekten o kadar bilinmez ki her sey..

Canim ya bak radyologdan ziyade perinatolog ne dediyse bence onu kıstas al insallah yarin mr da temiz çıkar canim dualarim seninle. Kolay degil biliyorum ama en azindan mumkun oldugu kadar olumlu düşün. Doguma kadar da gider insallah. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum ya

Canim cok cok sag ol, o kadar ihtiyacim var ki bunlari duymaya, esimle birbirimize bakip bakip susuyoruz, bizim omrumuzden ona saglik versin diye dua ediyoruz. Gercekten o kadar bilinmez ki her sey..

Canım iyi düşünün inşallah sonu iyi olsun... Inan bu sadece senin için değil bütün hamileler için böyle.. her şey bir sır... Dogana kadar da bilemeyecegiz.. İnşallah her şey çok güzel olur.. duayida tam etmek lazım canım senin ya da eşinin omrunden niye alsın Rabbimiz .. onun hazinesi geniş.. İnşallah hepinize sağlıkla güzel sonuçlar versin... Belki aynı örnek değil ama yanıbaşımda eltimi tam dokuz ay doktorlar taciz etti.. 6 cm rahim açıklığı vardı. Doktorlara kalsa bebek ölmüştü.. sürekli 28.haftadan itibaren alalım diye dirdir ettiler .eltimde hiç birine aldırış etmedi 40.haftada sağlıcakla dogurdu . Bir arkadaşıma sakat dediler taaa 10.hafta kürtaj yapalımdiye ısrar ettiler .. doğuma kadar kız ne kadar üzüldü..Sonra bir doğdu ki sapasağlam... O kadar çok örnek var ki..

Hiç birimiz nasıl bir bebek doguracagiz bilmiyoruz doktorlar da sadece tahminde bulunuyorlar... İnsalalh sağlıcakla kucaklarimiza alırız.. sen kalbini ferah tut. İmtihanı veren Rabbim sabrida verecektir...
Resmen içimizde mucize var.Rabbim bağışlasın. Dualasalim insallah

Cok ama cok gecmis olsun canim benim dualarim seninle insaAllah yavrun bu sikintiyi atlatip iyilesicek tez vakitte ulasabildigin herkese yasin okut dua ettir icini ferah tutmaya calis rabbimin bi imtihani rabbim tez vakotte sifasini versin dualarim sizinle dua ederiz tabiki de allahim yar ve yardimcimiz olsun

Okuyunca şok oldum özgecim ya...çok geçmiş olsun canım benim...çok üzüldüm valla şuan işyerinde dondum kaldım..Rabbim dayanma gücü versin..bu zamana kadar nasıl farkedilmemiş bu durum ya?ne yazacağamı bilemiyorum..çözümü yokmu..dualarım seninle ablacım...

ecrincim son durumun nedir canım?inşallah herşey yolundadır ablam...

Laboratuar farkıdır o
kızlar benim ferritinim 19 çıkmış eşimin 127 ikisi referans aralığında ama fark çok ne demek oluyo acaba
kan düşük

Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kist falan yokturdur

Themodernmumma canım baska doktorlara da gitseydin. Hamilelikte hep bu tarz seyler söyleniyor, ama cocuk saglicakla doguyor.. insAllah seninki de yanılmadır. Rabbim bebisimizi saglicakla büyütsün insAllah.. dualarimdasin.. Rabbim herkesin evladini kendine saglikli sihaatli bagislasin...

ecrincim son durumun nedir canım?inşallah herşey yolundadır ablam...
Son durum beklemedeyiz ablam henuz bebek donmedi asaya ters durumda yalanci sancilarda basladi malum ama cok zorlaniyorum artik kan sayimi yukselmis onida siyah uzum kurusuna borcluyum cekirdekli yedim ise yaradi dr cati muayenesi yapti ama bana busi demedi sadece mukoza kapali bebek ters dedi nst yr baglandigimda sanci cikti keske kucaklasydim simdi beklemesi de zor beldne asasi tutmuyo sanki inanilmaz agri oluyo her sanci gordiginde bacaklarimi hissetmiyorum sanki sizliyo acayip bisiler duygusal anlamda hic iyi degilim artik agrasif ve alingan oldum elimde degil cnm yandikca agrasiflestim bambaska duygular icondeyim ablam moralimde bozuk annrmi ozledim ben yaa sanki bana gelse tek ilacim o olacak esime bisi demiyorum o zaten ilacim ama annrm ya annem

Kızlar bir sey soracagim sizlere.. ben son 2 haftadir her gun kotu ruyalar goruyorum okdr etkileniyorum ki psikolojim bozuldu.. gercekten huzurusuzum icim karmasik napacagimi bilemez haldeyim. Hep esime anlatiyorum o da patladi artik. Ben seni kafan dagilsin diye gonderdim iyice kafayi bozdun dedi hormonlarim bana asiri yukleniyor ne yapacagiimi bilemiyorum yardimci olur musunuz bunu okudum nette

Gebelik, kadınların hayatındaki en önemli ve özel dönemdir. Bu dönemde kötü rüyalar ya da kabuslar anne adaylarının en sık yaşadığı durumdur. Allah’ın sadece kadınlara verdiği bir can ortaya çıkarma mucizesinin yanı sıra, kadının hayatını da bütünüyle değiştirecek karmaşık bir olaydır. Gebelik, anne adayı olan kişinin vücudunda sanki bir yapım süreci gibidir ve bir bebeği dünyaya getirecek olan anne adayının bedeni şiddetli hormonal fırtınaların yaşandığı ayrı bir evren gibidir.

Tüm bunlar olurken, anne adaylarının ne denli sıkıntı çektikleri ve duyguları ne kadar şiddetli yaşadıkları herkesçe bilinmektedir. Bu dönemde yaşanan bulantılar, kusmalar, aşırı iştah ya da iştahsızlık, aşerme ve doğum korkusu gibi durumlar oldukça önemlidir, ancak çok da iyi bilinmeyen başka bir sorun daha var o da; Gebelikte kötü rüya görmekyani hamilelik kabusları…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…