Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum yarin sabah seker yuklemesi istedi benden 75 mg glukoz ile.
Nasil icicem o igrenc seyi diye dusunup duruyorum.
Nette 2 dilim baklavaya esdeger yaziyor baklava yiyip mi gitsem ne yapsam :)))
Bide nasil yapiliyor bu test? Kani normal tahlil gibi mi aliyorlar yoksa parmak ucundan mi?

Cnm kimyasalı yeni mi yaşadın? Çok geçmiş olsun kimyasal sonrası gebe kalmak kolay derler inşallah kardeş gelir üzülme

Aralıkta yasadım canım pko oldugumu dün ögrendim kim bilir kaç aydır pkoyum sag sol over dolmus regl 3 günü test yaptırıcam tabi olursam olmayabilirimde

Canim benim de hafif pko var.. ama hamileyim. Yani olumsuz dusunme. Rabbim isterse olur.. tevekkül..

Ay cnm rabbim saglıklı gebelik geçirmeni sonunda sag salim kavusturmayı nasip etsin haklısın cnm rabbime sıgınmak bol bol dua etmekten başka caremiz yok sanırım

Öyle abartili kötü birşey değil şekersiz çay içen biri olarak hiç zorlanmadan içtim tek dikişte. Sonrasında da etkilenmedim çok şükür. Olumsuz yorumlarla korkutma kendini boş yere suyu içmeden önce kan ve idrar verdim ben sonra içtikten bir saat sonra tekrar kan yine bir saat sonra tekrar kan ve idrar. Bu şekilde yapıldı benimki yanlış hatırlamıyorsam.

Eczaneden aldim az once ben glukozu. Ucundan baktim tadina midemi kaldirdi. Hepsini ictigimi hayal edemedim :)
Idrar kulturu verdim bugun. Yarin tekrar idrar isterler mi bilmiyorum. Gerildim.

ama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztn
demir 85
demir bağlama 343
Demir yeteri kadar depolanır depolanmadığını Gösteren bir değermiş.diğer Değerler iyi ise bu da düşük ama Sınırlar içerisinde ise bir sıkıntı olmaz sanırım

Canım cok uzuldum inş temiz cıkar sonuclar Allah şifa versin saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Gebelikte yanlıs teshis vakalarını cok duyduk bu da onlardan biridir inş
Varsa da doguma kadar kist gidebilir
Sen içini rahat tut Allahın izniyle hiç bi sorun olmayacak dualarımız seninle

ah canım ya..kendini strese sokma...sağlıkla doğacak inşallah..elbet zahmeti oluyor analık işte..herşeyi çekiyoruz...bu durum inşallah annenle barışmana vesile olur kuzum..senin için dua ediyorum..anne farklı elbet..şuan birde daha duygusalsın..ben kızımı kucağıma aldığımda çok rahatlamıştım..annem başımda bebekle ilgileniyordu..inşallah doğumda annen yanına gelir ya..bu kadar uzatmanın anlamı yok...anne ne kadarda olsa affedicidir..ne etmişsin sanki bu kadar uzatacak ne var ..kan kinmi var arada yani..bazen insanları anlamak mümkün değil..bak çocuğunda oluyor insanlar çok mu kinci bilmiyorum...
hemen içersin canım fazla zorlamıyor insanı ama sen gavisconu bile zorla içtiğin için bişey diyemecem..ben hemen içmiştim ama o gün çok aç kaldım..eşim doktora kızmıştı.hamile insan bu kadar aç bekletilirmi diye...kontrolun güzel geçer inşallah derincim...

Aynen abla az once kokladim ve ucundan tadina baktim igrenc bir sey
Benim mide cogu seyi kabul etmiyor o yuzden tedirginim. Yani icip cikarsam bi anlami kalmiycak bilemedim ki

Aynen abla az once kokladim ve ucundan tadina baktim igrenc bir sey
Benim mide cogu seyi kabul etmiyor o yuzden tedirginim. Yani icip cikarsam bi anlami kalmiycak bilemedim ki
nefes alıp bir dikişte dikle ..sakın çıkarma ama...inşallah iyi geçecek tedirgin olma tatlım...

Eczaneden aldim az once ben glukozu. Ucundan baktim tadina midemi kaldirdi. Hepsini ictigimi hayal edemedim :)
Idrar kulturu verdim bugun. Yarin tekrar idrar isterler mi bilmiyorum. Gerildim.
Benim gittiğim yerde idrardaki glikoza da bakıldı. Yok yok suya karışınca içilir o şekilde karar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…