Canim sen sakin olmaya calis Rabbim hayirlisini versin.. úzme tatli canini..Atesim dusuk çıktı sabah bende test yapmadım bir gun daha bekliycem uzulmek istemiyorum zaten cok iyi seyler yasamadim son zamanlarda
En koyu olduğu günü bilirsin ondan önce ilişki varsa hiç dert etme spermler 4 güne kadar canlı kalırBugünde yaptım Cnm dünde giderek silikleşti kaçırdım sanırım artık
Cnm kimyasalı yeni mi yaşadın? Çok geçmiş olsun kimyasal sonrası gebe kalmak kolay derler inşallah kardeş gelir üzülme
Canim benim de hafif pko var.. ama hamileyim. Yani olumsuz dusunme. Rabbim isterse olur.. tevekkül..Sağol cnm ya inşallah regl olursam soğan suyuna başlarım inş işe yarar kür.
Canim benim de hafif pko var.. ama hamileyim. Yani olumsuz dusunme. Rabbim isterse olur.. tevekkül..
Öyle abartili kötü birşey değil şekersiz çay içen biri olarak hiç zorlanmadan içtim tek dikişte. Sonrasında da etkilenmedim çok şükür. Olumsuz yorumlarla korkutma kendini boş yereDoktorum yarin sabah seker yuklemesi istedi benden 75 mg glukoz ile.
Nasil icicem o igrenc seyi diye dusunup duruyorum.
Nette 2 dilim baklavaya esdeger yaziyor baklava yiyip mi gitsem ne yapsam :)))
Bide nasil yapiliyor bu test? Kani normal tahlil gibi mi aliyorlar yoksa parmak ucundan mi?
ama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztnLaboratuar farkıdır o
kan düşük
Öyle abartili kötü birşey değil şekersiz çay içen biri olarak hiç zorlanmadan içtim tek dikişte. Sonrasında da etkilenmedim çok şükür. Olumsuz yorumlarla korkutma kendini boş yeresuyu içmeden önce kan ve idrar verdim ben sonra içtikten bir saat sonra tekrar kan yine bir saat sonra tekrar kan ve idrar. Bu şekilde yapıldı benimki yanlış hatırlamıyorsam.
Demir yeteri kadar depolanır depolanmadığını Gösteren bir değermiş.diğer Değerler iyi ise bu da düşük ama Sınırlar içerisinde ise bir sıkıntı olmaz sanırımama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztn
demir 85
demir bağlama 343
ama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztnLaboratuar farkıdır o
kan düşük
Canım cok uzuldum inş temiz cıkar sonuclar Allah şifa versin saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin RabbimKizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
ah canım ya..kendini strese sokma...sağlıkla doğacak inşallah..elbet zahmeti oluyor analık işte..herşeyi çekiyoruz...bu durum inşallah annenle barışmana vesile olur kuzum..senin için dua ediyorum..anne farklı elbet..şuan birde daha duygusalsın..ben kızımı kucağıma aldığımda çok rahatlamıştım..annem başımda bebekle ilgileniyordu..inşallah doğumda annen yanına gelir ya..bu kadar uzatmanın anlamı yok...anne ne kadarda olsa affedicidir..ne etmişsin sanki bu kadar uzatacak ne var ..kan kinmi var arada yani..bazen insanları anlamak mümkün değil..bak çocuğunda oluyor insanlar çok mu kinci bilmiyorum...Son durum beklemedeyiz ablam henuz bebek donmedi asaya ters durumda yalanci sancilarda basladi malum ama cok zorlaniyorum artik kan sayimi yukselmis onida siyah uzum kurusuna borcluyum cekirdekli yedim ise yaradi dr cati muayenesi yapti ama bana busi demedi sadece mukoza kapali bebek ters dedi nst yr baglandigimda sanci cikti keske kucaklasydim simdi beklemesi de zor beldne asasi tutmuyo sanki inanilmaz agri oluyo her sanci gordiginde bacaklarimi hissetmiyorum sanki sizliyo acayip bisiler duygusal anlamda hic iyi degilim artik agrasif ve alingan oldum elimde degil cnm yandikca agrasiflestim bambaska duygular icondeyim ablam moralimde bozuk annrmi ozledim ben yaa sanki bana gelse tek ilacim o olacak esime bisi demiyorum o zaten ilacim ama annrm ya annem
hemen içersin canım fazla zorlamıyor insanı ama sen gavisconu bile zorla içtiğin için bişey diyemecem..ben hemen içmiştim ama o gün çok aç kaldım..eşim doktora kızmıştı.hamile insan bu kadar aç bekletilirmi diye...kontrolun güzel geçer inşallah derincim...Doktorum yarin sabah seker yuklemesi istedi benden 75 mg glukoz ile.
Nasil icicem o igrenc seyi diye dusunup duruyorum.
Nette 2 dilim baklavaya esdeger yaziyor baklava yiyip mi gitsem ne yapsam :)))
Bide nasil yapiliyor bu test? Kani normal tahlil gibi mi aliyorlar yoksa parmak ucundan mi?
hemen içersin canım fazla zorlamıyor insanı ama sen gavisconu bile zorla içtiğin için bişey diyemecem..ben hemen içmiştim ama o gün çok aç kaldım..eşim doktora kızmıştı.hamile insan bu kadar aç bekletilirmi diye...kontrolun güzel geçer inşallah derincim...
nefes alıp bir dikişte dikle ..sakın çıkarma ama...inşallah iyi geçecek tedirgin olma tatlım...Aynen abla az once kokladim ve ucundan tadina baktim igrenc bir sey
Benim mide cogu seyi kabul etmiyor o yuzden tedirginim. Yani icip cikarsam bi anlami kalmiycak bilemedim ki
nefes alıp bir dikişte dikle ..sakın çıkarma ama...inşallah iyi geçecek tedirgin olma tatlım...
bilmiyorum ki canım...ne desem yalan olur...yine al istersen orda hemşirelere sorarsın...Peki abla yanima limon alsam arada onu yesem tadini bastirsin diye olur mu? Birkac yerde oyle yaziyordu ama dogru olur mu bilmiyorum.
bilmiyorum ki canım...ne desem yalan olur...yine al istersen orda hemşirelere sorarsın...
Benim gittiğim yerde idrardaki glikoza da bakıldı. Yok yok suya karışınca içilir o şekilde karar vermeEczaneden aldim az once ben glukozu. Ucundan baktim tadina midemi kaldirdi. Hepsini ictigimi hayal edemedim :)
Idrar kulturu verdim bugun. Yarin tekrar idrar isterler mi bilmiyorum. Gerildim.
Benim gittiğim yerde idrardaki glikoza da bakıldı. Yok yok suya karışınca içilir o şekilde karar verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?