Bir istanbullu daha canim ben de 3 defa hcg baktirdim bir kere de muayene ve yine gittigim hastanede hcg bakildi. Bildigin muayene parasinin 4 kati sadece buna verdim. Bir de benden doktor tahlil istedi dune kadar saglik ocaginda hepsi yapılıyormuş dun itibari ile d vitamini ve b12 yapilmiyor. Kit kalmamis yazi gelmis ailr hekimlerine. Sadece b12 ve d vitaminine 200 lira istiyorlar kiytirik mahalle tip merkezlerinde düşün. Istanbuldan bu yuzden nefret ediyorumhiç bi doktora randevu yok haftaya cmt ye anca bulabildm bu cmt gidiyim progesteronu fln danışayım diyorum kaldı artık haftaya da istediğim doktora bulamadım tee marta var ramdevu diyolar yarın hcg baktırsam yeterli olur mu sizce katlanmasını görmek için 72 tl alıolar bi hcgye
Artışı görmek istiyorsan sağlık Ocağına ver olmuyor mıhiç bi doktora randevu yok haftaya cmt ye anca bulabildm bu cmt gidiyim progesteronu fln danışayım diyorum kaldı artık haftaya da istediğim doktora bulamadım tee marta var ramdevu diyolar yarın hcg baktırsam yeterli olur mu sizce katlanmasını görmek için 72 tl alıolar bi hcgye
Cok kirgin cokkkk anlatamam ablam aslinda uvey annem ozden daha oz seviyorumm ozude ayri seviyorum ama uvey annemi cok ozledum beni o bakti buyuttu haliyle kacmam ona cok koydu beni gelinlikle gormeyi cok istiyodu nasip degilmis babam sagolsun sebebi babam neyse gecer bunlarda zaman herseyin ilaciah canım ya..kendini strese sokma...sağlıkla doğacak inşallah..elbet zahmeti oluyor analık işte..herşeyi çekiyoruz...bu durum inşallah annenle barışmana vesile olur kuzum..senin için dua ediyorum..anne farklı elbet..şuan birde daha duygusalsın..ben kızımı kucağıma aldığımda çok rahatlamıştım..annem başımda bebekle ilgileniyordu..inşallah doğumda annen yanına gelir ya..bu kadar uzatmanın anlamı yok...anne ne kadarda olsa affedicidir..ne etmişsin sanki bu kadar uzatacak ne var ..kan kinmi var arada yani..bazen insanları anlamak mümkün değil..bak çocuğunda oluyor insanlar çok mu kinci bilmiyorum...
hemen içersin canım fazla zorlamıyor insanı ama sen gavisconu bile zorla içtiğin için bişey diyemecem..ben hemen içmiştim ama o gün çok aç kaldım..eşim doktora kızmıştı.hamile insan bu kadar aç bekletilirmi diye...kontrolun güzel geçer inşallah derincim...
Canim benim rabbim insallah sagliklica kucagina almayi nasip etsin gebelik uzun ve mesakkatli bir surec gercekten her asamasinda yeni birsey ogreniyorsun.anne olmayi ogreniyorsun rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah bizide cumlemizi sagliklica yavrularimiza kavustursun.Canım artık korkmuyorum...Ne gelirse Allahtan... Evet ilkinde 6+3 de gitmiştim ama turkiyedeydim bilmiyordum filan... Sonra bir vesileyle 7 de gittim..ufacık kanamam olmuştu...Sonra 8 de... Sonra 10 da... Ve 13 te kalbinin durduğunu öğrendim... O kadar dikkatli bir gebelikti ki... 7/24 dinleniyordum..bütün vitaminleri alıyordum... 100 gram kaldirmiyor.. Hiç bir şeye uzanmiyor. .ev işi yapmıyor.. yemek bile yapmıyordum....ve bunları her şey yolunda gitmesine rağmen yapıyordum..zannediyordum o orda ve bende kucağıma alacağım.. Sonra Allah bir imtihan gönderdi apansizin elimden alıverdi bebeğini...ve ben o zaman kaybetmenin ne demek olduğunu imtihanin ne demek olduğunu anladim... Bazen ne yapsanda eğer bir seyi yaşayacaksan ona engel olamayacağımı öğrendim... Şu ayet beni teskin ediyordu sadece "Yerde ve gökte olan her şeyi Allah bilir ..rahimlerde gizli olanı Allah bilir..ve yarın kimin nerede nasıl bir şekilde öleceğini sadece Allah bilir...."
Elimden sadece dua geliyor. Tabi gene dikkat ediyorum ama abartmıyorum.. heyecanlıyım sadece ilk buluşma olacak..aklına gelirsem dua et lütfen...
Canim baslarda bende cok ruya gordum hep dusuk yapiyorum sandim bu kotu gecmisimizden ve endiselerimizden kaynaklaniyor.simdi esindende ayrisin oda seni icten ice uzuyordur.o gunlerde sevgiliKızlar bir sey soracagim sizlere.. ben son 2 haftadir her gun kotu ruyalar goruyorumokdr etkileniyorum ki psikolojim bozuldu.. gercekten huzurusuzum icim karmasik napacagimi bilemez haldeyim. Hep esime anlatiyorum o da patladi artik. Ben seni kafan dagilsin diye gonderdim iyice kafayi bozdun dedi hormonlarim bana asiri yukleniyor ne yapacagiimi bilemiyorum yardimci olur musunuz bunu okudum nette
Gebelik, kadınların hayatındaki en önemli ve özel dönemdir. Bu dönemde kötü rüyalar ya da kabuslar anne adaylarının en sık yaşadığı durumdur. Allah’ın sadece kadınlara verdiği bir can ortaya çıkarma mucizesinin yanı sıra, kadının hayatını da bütünüyle değiştirecek karmaşık bir olaydır. Gebelik, anne adayı olan kişinin vücudunda sanki bir yapım süreci gibidir ve bir bebeği dünyaya getirecek olan anne adayının bedeni şiddetli hormonal fırtınaların yaşandığı ayrı bir evren gibidir.
Tüm bunlar olurken, anne adaylarının ne denli sıkıntı çektikleri ve duyguları ne kadar şiddetli yaşadıkları herkesçe bilinmektedir. Bu dönemde yaşanan bulantılar, kusmalar, aşırı iştah ya da iştahsızlık, aşerme ve doğum korkusu gibi durumlar oldukça önemlidir, ancak çok da iyi bilinmeyen başka bir sorun daha var o da; Gebelikte kötü rüya görmekyani hamilelik kabusları…
Referans araligi ne yaziyor bence demirin iyi cikmis 85 cok dusuk degil demir baglama demir dustukce yukselirmis benimde 300lerde cikiyor.cogu kadinin derdi demir eksikligi zaten canim keci boynuzu 1 tatli kasigi yiyorum sabahlari dr danisirsin izin verirse sende yersin.ama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztn
demir 85
demir bağlama 343
Canim sabah ac karnina once kan veriyorsun sonrasinda o aldigin glukozu suya katistirip iciriyorlar bir suresi vardi tam bilemedim yine kan aliyorlar koldan veriyorsun parmaktan degil.bu sekilde sekeri sevmeyenler icin zor oluyormus yanina bastircak birseyler al cubuk felan limon rahatlatirsa onuda al canim.kolayca atlatirsin insallahPeki abla yanima limon alsam arada onu yesem tadini bastirsin diye olur mu? Birkac yerde oyle yaziyordu ama dogru olur mu bilmiyorum.
Dualariniz cok onemli, Allah razi olsun kizlar..Canim ya bak radyologdan ziyade perinatolog ne dediyse bence onu kıstas al insallah yarin mr da temiz çıkar canim dualarim seninle. Kolay degil biliyorum ama en azindan mumkun oldugu kadar olumlu düşün. Doguma kadar da gider insallah. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum ya
Evet cok haklisin, baslarda soktaydim ama su anda biraz daha iyiyim. Dua ediyorum bol bol..Canım iyi düşünün inşallah sonu iyi olsun... Inan bu sadece senin için değil bütün hamileler için böyle.. her şey bir sır... Dogana kadar da bilemeyecegiz.. İnşallah her şey çok güzel olur.. duayida tam etmek lazım canım senin ya da eşinin omrunden niye alsın Rabbimiz .. onun hazinesi geniş.. İnşallah hepinize sağlıkla güzel sonuçlar versin... Belki aynı örnek değil ama yanıbaşımda eltimi tam dokuz ay doktorlar taciz etti.. 6 cm rahim açıklığı vardı. Doktorlara kalsa bebek ölmüştü.. sürekli 28.haftadan itibaren alalım diye dirdir ettiler .eltimde hiç birine aldırış etmedi 40.haftada sağlıcakla dogurdu . Bir arkadaşıma sakat dediler taaa 10.hafta kürtaj yapalımdiye ısrar ettiler .. doğuma kadar kız ne kadar üzüldü..Sonra bir doğdu ki sapasağlam... O kadar çok örnek var ki..
Hiç birimiz nasıl bir bebek doguracagiz bilmiyoruz doktorlar da sadece tahminde bulunuyorlar... İnsalalh sağlıcakla kucaklarimiza alırız.. sen kalbini ferah tut. İmtihanı veren Rabbim sabrida verecektir...
Resmen içimizde mucize var.Rabbim bağışlasın. Dualasalim insallah
Kimseciklere diyemiyoruz, annesinin kulagina bi gitse hastanelik olur.. Artik kendi icimizde yapilabilecek ne varsa onu yapacagiz.. Cok sag ol canim..Cok ama cok gecmis olsun canim benim dualarim seninle insaAllah yavrun bu sikintiyi atlatip iyilesicek tez vakitte ulasabildigin herkese yasin okut dua ettir icini ferah tutmaya calis rabbimin bi imtihani rabbim tez vakotte sifasini versin dualarim sizinle dua ederiz tabiki de allahim yar ve yardimcimiz olsun
Bilmiyorum, doktora da soramiyorum.. 24. Haftada olusmus olma ihtimali var bu kistin ve o zaman kizim artik kipir kipirdi.. napabilirdim ki ? Dua ediyoruz bol bol.:Okuyunca şok oldum özgecim ya...çok geçmiş olsun canım benim...çok üzüldüm valla şuan işyerinde dondum kaldım..Rabbim dayanma gücü versin..bu zamana kadar nasıl farkedilmemiş bu durum ya?ne yazacağamı bilemiyorum..çözümü yokmu..dualarım seninle ablacım...
Insallah, esimle oyle dua ediyoruz biz de.. orasi tamamen kapali bi kutu.. umarim her sey guzel olur..Themodernmumma canım baska doktorlara da gitseydin. Hamilelikte hep bu tarz seyler söyleniyor, ama cocuk saglicakla doguyor.. insAllah seninki de yanılmadır. Rabbim bebisimizi saglicakla büyütsün insAllah.. dualarimdasin.. Rabbim herkesin evladini kendine saglikli sihaatli bagislasin...
Insallah oyledir, insallah ultrason yanilgisidir.. Mr dan sonra kesinlesecek artik..Cnm çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kist falan yokturdur
Cok sag ol canim, ben de oyle bi umut icindeyim. Umarim yanlis gorulmustur.. umarim cok sagliklidir..Canım cok uzuldum inş temiz cıkar sonuclar Allah şifa versin saglıklı bi sekilde kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Gebelikte yanlıs teshis vakalarını cok duyduk bu da onlardan biridir inş
Varsa da doguma kadar kist gidebilir
Sen içini rahat tut Allahın izniyle hiç bi sorun olmayacak dualarımız seninle
Canim sabah ac karnina once kan veriyorsun sonrasinda o aldigin glukozu suya katistirip iciriyorlar bir suresi vardi tam bilemedim yine kan aliyorlar koldan veriyorsun parmaktan degil.bu sekilde sekeri sevmeyenler icin zor oluyormus yanina bastircak birseyler al cubuk felan limon rahatlatirsa onuda al canim.kolayca atlatirsin insallah
koşun a dostlar sonuç 122.22 100 diye tahmin etmiştim yakında hcg tahmini de yapıcaz ben size söyliyimayy çok şükür ilk çizgiyi gördüğüm an hepiniz aklımdan geçtiniz Allah ım bana nasip etsin kızlara da nasip et diye Rabbim doğumda da adınızı anmayı nasip etsin tabi daha güzeli hepinizden hemen güzel haberler gelsin
Kızlar yumurtlama agrisi çekenler nasıl oluyo bi tarif etsin Allah rızası icin acile gidecez galiba çok fena sağ yumurtalik Olan yerde agrim var oturunca ağırıyo adim atarken sanki bişey var gibi ağıriyor bide sanki içerde kalp atar gibi bi his oluyo ama hiç böyle agri yaşamadım ben eşim korktu acile gidelim belki apandisittir diyo ama apandis orda olmaz bu bildigin Kasık boşluğunun az üstü
Canim bence saglik ocagina ver cok o hcg normal bedeli 7 lira ozeller resmen kazikliyor.hiç bi doktora randevu yok haftaya cmt ye anca bulabildm bu cmt gidiyim progesteronu fln danışayım diyorum kaldı artık haftaya da istediğim doktora bulamadım tee marta var ramdevu diyolar yarın hcg baktırsam yeterli olur mu sizce katlanmasını görmek için 72 tl alıolar bi hcgye
Hee ben tahlilden sonrasi icin dedim evet kan verene kadar bekliyorsun :)erkenden git bari isin cabuk bitsinBenim aldigim toz seklinde degil canim. Serbet gibi yogun bi sivi. Ac karna verip bunu ictikten 1 saat sonra yine verecekmisim. Cubuk kraker yiyemem yemek yasak. Limon kemircem insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?