Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hiç bi doktora randevu yok haftaya cmt ye anca bulabildm bu cmt gidiyim progesteronu fln danışayım diyorum kaldı artık haftaya da istediğim doktora bulamadım tee marta var ramdevu diyolar yarın hcg baktırsam yeterli olur mu sizce katlanmasını görmek için 72 tl alıolar bi hcgye

Bir istanbullu daha canim ben de 3 defa hcg baktirdim bir kere de muayene ve yine gittigim hastanede hcg bakildi. Bildigin muayene parasinin 4 kati sadece buna verdim. Bir de benden doktor tahlil istedi dune kadar saglik ocaginda hepsi yapılıyormuş dun itibari ile d vitamini ve b12 yapilmiyor. Kit kalmamis yazi gelmis ailr hekimlerine. Sadece b12 ve d vitaminine 200 lira istiyorlar kiytirik mahalle tip merkezlerinde düşün. Istanbuldan bu yuzden nefret ediyorum

Artışı görmek istiyorsan sağlık Ocağına ver olmuyor mı

Cok kirgin cokkkk anlatamam ablam aslinda uvey annem ozden daha oz seviyorumm ozude ayri seviyorum ama uvey annemi cok ozledum beni o bakti buyuttu haliyle kacmam ona cok koydu beni gelinlikle gormeyi cok istiyodu nasip degilmis babam sagolsun sebebi babam neyse gecer bunlarda zaman herseyin ilaci

Canim benim rabbim insallah sagliklica kucagina almayi nasip etsin gebelik uzun ve mesakkatli bir surec gercekten her asamasinda yeni birsey ogreniyorsun.anne olmayi ogreniyorsun rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah bizide cumlemizi sagliklica yavrularimiza kavustursun.
Allah hakkimizda herseyin hayirlisini nasip etsin ben herbirinize ayri ayri dua ediyorum sizlerde bana dua edin.rabbim cumlemizin meleklerini korusun

Canim baslarda bende cok ruya gordum hep dusuk yapiyorum sandim bu kotu gecmisimizden ve endiselerimizden kaynaklaniyor.simdi esindende ayrisin oda seni icten ice uzuyordur.o gunlerde sevgili Al_pi guzel bir kitap tavsiye etti 9ay 99esma diye aldim haftasini anlatiyor ve duasini soyluyordu onla icim rahat etmeye basladi.bebisler buyudukcede yok olup gitti o ruyalar..insallah sende atlaticaksin canim

ama demir demir bağlama fln yüksek değerler orası saçma geldi ztn
demir 85
demir bağlama 343
Referans araligi ne yaziyor bence demirin iyi cikmis 85 cok dusuk degil demir baglama demir dustukce yukselirmis benimde 300lerde cikiyor.cogu kadinin derdi demir eksikligi zaten canim keci boynuzu 1 tatli kasigi yiyorum sabahlari dr danisirsin izin verirse sende yersin.

Peki abla yanima limon alsam arada onu yesem tadini bastirsin diye olur mu? Birkac yerde oyle yaziyordu ama dogru olur mu bilmiyorum.
Canim sabah ac karnina once kan veriyorsun sonrasinda o aldigin glukozu suya katistirip iciriyorlar bir suresi vardi tam bilemedim yine kan aliyorlar koldan veriyorsun parmaktan degil.bu sekilde sekeri sevmeyenler icin zor oluyormus yanina bastircak birseyler al cubuk felan limon rahatlatirsa onuda al canim.kolayca atlatirsin insallah

Dualariniz cok onemli, Allah razi olsun kizlar..

Evet cok haklisin, baslarda soktaydim ama su anda biraz daha iyiyim. Dua ediyorum bol bol..

Kimseciklere diyemiyoruz, annesinin kulagina bi gitse hastanelik olur.. Artik kendi icimizde yapilabilecek ne varsa onu yapacagiz.. Cok sag ol canim..

Bilmiyorum, doktora da soramiyorum.. 24. Haftada olusmus olma ihtimali var bu kistin ve o zaman kizim artik kipir kipirdi.. napabilirdim ki ? Dua ediyoruz bol bol.:

Insallah, esimle oyle dua ediyoruz biz de.. orasi tamamen kapali bi kutu.. umarim her sey guzel olur..

Cok sag ol canim, ben de oyle bi umut icindeyim. Umarim yanlis gorulmustur.. umarim cok sagliklidir..

Benim aldigim toz seklinde degil canim. Serbet gibi yogun bi sivi. Ac karna verip bunu ictikten 1 saat sonra yine verecekmisim. Cubuk kraker yiyemem yemek yasak. Limon kemircem insallah :)

Gözün aydın canimm:)) kat kat artsın insallah:)

Benim batma şeklinde ağrılarım olur bazen siddetleniyor o zaman çatliyor diye düşünüyorum. Apandisit ağrısı karın boşluğunda yer değiştirir sürekli, belli bir yerde olmaz canım.

Canim bence saglik ocagina ver cok o hcg normal bedeli 7 lira ozeller resmen kazikliyor.

Benim aldigim toz seklinde degil canim. Serbet gibi yogun bi sivi. Ac karna verip bunu ictikten 1 saat sonra yine verecekmisim. Cubuk kraker yiyemem yemek yasak. Limon kemircem insallah :)
Hee ben tahlilden sonrasi icin dedim evet kan verene kadar bekliyorsun :)erkenden git bari isin cabuk bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…