Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dualariniz cok onemli, Allah razi olsun kizlar..
Allah yardımcın olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur aynı olayı kardeşim de yaşadı dualarla sapasağlam şuanda yeğenim bir yaşlını geçti maşallah arkadaşım da yaşadı Melek gibi turp gibi oğlu oldu görsen öyle güzelli sanki özel yapım. Sapsarı saçlar mavili gözler bakmalara doyamazsın o yüzden sitres yapma bolca oku canım Yasin çok oku korunma ayetlerini oku inşallah faydasını göreceksin

Canim benim cok üzüldüm ama dur bakalım hiç belli olmaz belki kaybolur ya da Dr lar yanılmiştir. İnşallah Mr sonucu iyi çıkar, zor biliyorum ama içini ferah tutmaya çalış. Tüp bebek merkezinde aynı Dr da olduğum bir arkadaşın bebeğinin safra kesesini gorememislerdi, en iyi perintologlara gitti hiç biri göremedi. Ama maşallah sağ salim tüm organları yerinde doğdu bebis:) inşallah seninde bebisin sağlıklı bir şekilde doğacak dualarimiz seninle canım.

aynenn bende d ile b12 istedm kit kalmamış saçmalığa bak devlete de gidicek ne vaktim ne sabrım var bi hcg bakıldı oda muayenesiz 72 tl nedir ya

Artışı görmek istiyorsan sağlık Ocağına ver olmuyor mı
işten bida izin almam lazım işyerim uzak bida bida izin alıncada hayrola dicekler kalp atışına kdr söylemek istemiyorum bide buna bile zor baktırdım aile hekimine bida hayatta bakmaz kadın doğuma git diyo manyak

referans çok saçma 10_300 arası diyo ferritine bnm 19
demir 60_180 bnm 85
demir bağlama 155_355 bnm 343

evde var güya adama aldık sorayım doktora gidince artık

işten bida izin almam lazım işyerim uzak bida bida izin alıncada hayrola dicekler kalp atışına kdr söylemek istemiyorum bide buna bile zor baktırdım aile hekimine bida hayatta bakmaz kadın doğuma git diyo manyak
O zaman randevu Gününe kadar sabır ve stressiz bekle.zaten sonucu görsen de değişen olmayacak

Aynen canim o kitap gercekten insanin icini ferahlatiyor .. Üstelik bizler zor kavustugumuz icin bebeklerimize bu ruyalar normal bilincaltimiz dolu .. Bende cok kötü rüyalar gördüm hep düsük yapiyordum ama Bebegimi Allah'a emanet ettim hayirliysa zaten dogacak dedim dualarla gecirdim gunlerimi cok şukür bu gunlere problemsiz geldim.
Elcanki ben esime anlatmiyordum cünkü cok etkileniyordu sende anlatma bugunlerin tadini cikar belki bir daha hamile kalmayacagiz belki ilk ve son evladimiz olacak sonra pisman olamamak adina doya doya yaşa

Bana
Bana hiçbirşey yeme dediler suyu içmeden önce de ictikten sonra da

referans çok saçma 10_300 arası diyo ferritine bnm 19
demir 60_180 bnm 85
demir bağlama 155_355 bnm 343

evde var güya adama aldık sorayım doktora gidince artık
Normal aralikta kuzum cok takma bunu gidecegin kadin dogum dr zaten sana detayli anlatacak ama normal birde erkeklerle kadinlarinli farkli oluyor.ben daha once ozel poliklinikte calistim drlar o referans araliklarinda bariz degisiklikler olmadan anlamli bulmuyor.
Is yerine gec git bir bahane uydur gastroenterit oldum de :)) yaa resmen ozeller somuruyor.

Al_pi kızlar ben de okuyum o kitabi olmazsa ya, cildin fotografini gonderir misiniz. Bilmiyorum valla her seyden etkileniyorum. İnsAllah ben de kendimi fazla kaptirmam. Tesekkur ederim Rabbim
Saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin insAllah!

Insallah, esimle oyle dua ediyoruz biz de.. orasi tamamen kapali bi kutu.. umarim her sey guzel olur..
Canim mr ne zmn demistin? Baska özel bi hastaneye daha gitseniz keske? Bebegin kollari bacaklari hakkinda bile yanilgilar olabiliyor, insallah bu da oyledir..

Ya Şafi cnm..duamdasın..

Kızlar doktora gösteremedim. Sizlerden gördüğüm kadarıyla bazı testler yaptırdım yorumlar mısınız. ANTİ TPO: 8.61 ANTİ ANTİKOR: 10.12 VİTAMİN B12: 386 serbest t4:1.32 TSH: 3.26 DEMİR: 66

Kızlar doktora gösteremedim. Sizlerden gördüğüm kadarıyla bazı testler yaptırdım yorumlar mısınız. ANTİ TPO: 8.61 ANTİ ANTİKOR: 10.12 VİTAMİN B12: 386 serbest t4:1.32 TSH: 3.26 DEMİR: 66
ben bunlardan bi tek tsh ın gebelikte istenilen değerinin 2 nin altında olması gerektiğini biliyorum diğerlerşni bilen kızlar yorumlasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…