Allah yardımcın olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur aynı olayı kardeşim de yaşadı dualarla sapasağlam şuanda yeğenim bir yaşlını geçti maşallah arkadaşım da yaşadı Melek gibi turp gibi oğlu oldu görsen öyle güzelli sanki özel yapım. Sapsarı saçlar mavili gözler bakmalara doyamazsın o yüzden sitres yapma bolca oku canım Yasin çok oku korunma ayetlerini oku inşallah faydasını göreceksinDualariniz cok onemli, Allah razi olsun kizlar..
Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
aynenn bende d ile b12 istedm kit kalmamış saçmalığa bak devlete de gidicek ne vaktim ne sabrım var bi hcg bakıldı oda muayenesiz 72 tl nedir yaBir istanbullu daha canim ben de 3 defa hcg baktirdim bir kere de muayene ve yine gittigim hastanede hcg bakildi. Bildigin muayene parasinin 4 kati sadece buna verdim. Bir de benden doktor tahlil istedi dune kadar saglik ocaginda hepsi yapılıyormuş dun itibari ile d vitamini ve b12 yapilmiyor. Kit kalmamis yazi gelmis ailr hekimlerine. Sadece b12 ve d vitaminine 200 lira istiyorlar kiytirik mahalle tip merkezlerinde düşün. Istanbuldan bu yuzden nefret ediyorum
işten bida izin almam lazım işyerim uzak bida bida izin alıncada hayrola dicekler kalp atışına kdr söylemek istemiyorum bide buna bile zor baktırdım aile hekimine bida hayatta bakmaz kadın doğuma git diyo manyakArtışı görmek istiyorsan sağlık Ocağına ver olmuyor mı
referans çok saçma 10_300 arası diyo ferritine bnm 19Referans araligi ne yaziyor bence demirin iyi cikmis 85 cok dusuk degil demir baglama demir dustukce yukselirmis benimde 300lerde cikiyor.cogu kadinin derdi demir eksikligi zaten canim keci boynuzu 1 tatli kasigi yiyorum sabahlari dr danisirsin izin verirse sende yersin.
O zaman randevu Gününe kadar sabır ve stressiz bekle.zaten sonucu görsen de değişen olmayacakişten bida izin almam lazım işyerim uzak bida bida izin alıncada hayrola dicekler kalp atışına kdr söylemek istemiyorum bide buna bile zor baktırdım aile hekimine bida hayatta bakmaz kadın doğuma git diyo manyak
saol canım amin :)Gözün aydın canimm:)) kat kat artsın insallah:)
Aynen canim o kitap gercekten insanin icini ferahlatiyor .. Üstelik bizler zor kavustugumuz icin bebeklerimize bu ruyalar normal bilincaltimiz dolu .. Bende cok kötü rüyalar gördüm hep düsük yapiyordum ama Bebegimi Allah'a emanet ettim hayirliysa zaten dogacak dedim dualarla gecirdim gunlerimi cok şukür bu gunlere problemsiz geldim.Canim baslarda bende cok ruya gordum hep dusuk yapiyorum sandim bu kotu gecmisimizden ve endiselerimizden kaynaklaniyor.simdi esindende ayrisin oda seni icten ice uzuyordur.o gunlerde sevgiliAl_pi guzel bir kitap tavsiye etti 9ay 99esma diye aldim haftasini anlatiyor ve duasini soyluyordu onla icim rahat etmeye basladi.bebisler buyudukcede yok olup gitti o ruyalar..insallah sende atlaticaksin canim
Bana hiçbirşey yeme dediler suyu içmeden önce de ictikten sonra daCanim sabah ac karnina once kan veriyorsun sonrasinda o aldigin glukozu suya katistirip iciriyorlar bir suresi vardi tam bilemedim yine kan aliyorlar koldan veriyorsun parmaktan degil.bu sekilde sekeri sevmeyenler icin zor oluyormus yanina bastircak birseyler al cubuk felan limon rahatlatirsa onuda al canim.kolayca atlatirsin insallah
yani orası da öyle progesteron baktırsam dedm ona da karar veremedim ateşin durumu da iyi gibi bi düşüniyim ben bunuO zaman randevu Gününe kadar sabır ve stressiz bekle.zaten sonucu görsen de değişen olmayacak
Normal aralikta kuzum cok takma bunu gidecegin kadin dogum dr zaten sana detayli anlatacak ama normal birde erkeklerle kadinlarinli farkli oluyor.ben daha once ozel poliklinikte calistim drlar o referans araliklarinda bariz degisiklikler olmadan anlamli bulmuyor.referans çok saçma 10_300 arası diyo ferritine bnm 19
demir 60_180 bnm 85
demir bağlama 155_355 bnm 343
evde var güya adama aldık sorayım doktora gidince artık
Evet canim ben kan alma islemi bittikten sonrasi icin dedim.eve giderken midesi bulanabilirdiye :)Bana
Bana hiçbirşey yeme dediler suyu içmeden önce de ictikten sonra da
Canim baslarda bende cok ruya gordum hep dusuk yapiyorum sandim bu kotu gecmisimizden ve endiselerimizden kaynaklaniyor.simdi esindende ayrisin oda seni icten ice uzuyordur.o gunlerde sevgiliAl_pi guzel bir kitap tavsiye etti 9ay 99esma diye aldim haftasini anlatiyor ve duasini soyluyordu onla icim rahat etmeye basladi.bebisler buyudukcede yok olup gitti o ruyalar..insallah sende atlaticaksin canim
Canim mr ne zmn demistin? Baska özel bi hastaneye daha gitseniz keske? Bebegin kollari bacaklari hakkinda bile yanilgilar olabiliyor, insallah bu da oyledir..Insallah, esimle oyle dua ediyoruz biz de.. orasi tamamen kapali bi kutu.. umarim her sey guzel olur..
Ya Şafi cnm..duamdasın..Kizlar Allah hepinize saglikli bebek versin insallah, ben birkac gundur gece gunduz ayirt edemiyorum artik..
Bebegimin beyninde kist varmis, ilk gittigim yerdeki radyolog beynin bi kismi olusmamis dedi, sonra Perinatologa gittim, hayir oyle bi sey yok olusmus ama kist var sadece dedi. Mr tetkiki istediler. Mr cektirdim ve yarin cikacak sonucu.
Ne olur bu mesaji gorenler bir dua etsin bize.. O kadar kotuyum ki..
Hayırlı olsun..kat be kat artsın inş..amin ablam saol darısı sizlere olsun
Kqn tahlili yapildi hastanede beta da istedim negatif
ben bunlardan bi tek tsh ın gebelikte istenilen değerinin 2 nin altında olması gerektiğini biliyorum diğerlerşni bilen kızlar yorumlasın cnmKızlar doktora gösteremedim. Sizlerden gördüğüm kadarıyla bazı testler yaptırdım yorumlar mısınız. ANTİ TPO: 8.61 ANTİ ANTİKOR: 10.12 VİTAMİN B12: 386 serbest t4:1.32 TSH: 3.26 DEMİR: 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?