Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah herşey yoluna girer canım..duamdasın ablacım..üzme kendini...su akar yolunu bulur elbet...
Bilmiyorum, doktora da soramiyorum.. 24. Haftada olusmus olma ihtimali var bu kistin ve o zaman kizim artik kipir kipirdi.. napabilirdim ki ? Dua ediyoruz bol bol.:
Allah yardımcınız olsun...

Kqn tahlili yapildi hastanede beta da istedim negatif
Hayirlisi canim iki testinde hatali olmasi bi garip 0.00 mi cikti.tutunma asamasindami bir problem oluyor acaba.tedaviye baslicaktin diye hatirliyorum insallah tatlim bebisin gelir tez zamanda..

Kızlar doktora gösteremedim. Sizlerden gördüğüm kadarıyla bazı testler yaptırdım yorumlar mısınız. ANTİ TPO: 8.61 ANTİ ANTİKOR: 10.12 VİTAMİN B12: 386 serbest t4:1.32 TSH: 3.26 DEMİR: 66
Cnm bugun bende kan tahlilimi dr gosterdim orda sordum tsh t3 t4 testlerinden hangisi baz aliniyor diye biz tsh a bakariz dedi.tsh biraz yuksek gibi benim 1 kusur cikmisti.ilac kullaniyorum ama.iyi sonucun dedi.b12 iyi 300 uzeri iyiymis.demirinde 60 dan dusuk olmamasi gerekiyor.yinede baltirdigin hastanenin normal araligi onemli

benim tsh çok yüksek, ilaçta vermedi.perşembe günü gidicez, ne yiycez ne içccez şaşırdım

zafrina89 hamile misin canım.dedim sana sabitlenen ateş bana göre hamile tablosu diye. biliyordum bu ay son ayın olacak. çok şükür. nasıl sevindim anlatamam.

gözün aydın. listeye bakınca çığlık attım evde. kocam şaşırdı neye bu kadar sevindim diye

canım günlerdir takip edemiyorum geriye dönüp bakamayacak kadar rahatsızım kan verdin mi ? kac cıktı verdiysen? ne zaman öğrendin ?

kızlar nasılsınız?

günlerdir giremiyorum buraya ama aklım sizlerdeydi. 3 gün hastanede yattım mide bulantısı sebebiyle. dün eve geldim ama bir faydası olmadı gene aynıyım bugun. dediklerine göre mide bulantısına sebep olan şey b-hcg vucutta cok yüksek olmasıymış ve ancak 12. hafta azalamaya başlarmış. genel olarak 12 haftaya kadar bulantı olurmus ama 16. haftaya kadarda cok bulantısı olan olurmuş. cok fena kızlar ya burayı bıle acamıyorum düşünün. gerıye dönup okuyamadım bile

merak ettik seni dedim midesi çok kötü acillerde serumlarda heralde nasılsın şimdi evet çarş aabah test yaptım dpo 13 te çizgi baya belirgin çıktı kan verdim bi yerde 100 bi yerde 122 çıktı :) katlanmasına bakamıcam sanırım haftaya cmt randevu bulabildim keseye denk gelir diye düşünyorum inşallah sağlıkla ilerler

Kimseciklere diyemiyoruz, annesinin kulagina bi gitse hastanelik olur.. Artik kendi icimizde yapilabilecek ne varsa onu yapacagiz.. Cok sag ol canim..
Dualarim seninle kuzum ama ben de duymustum birinden ama kimden bilmiyorum doguma kadar gecmos iki tane varmis beyninde oda gecmis mr sonunucun iyi gececek insaAllah dualarim seninle bacimm guzel seyler dusunmeye calis rabbim korusun melegini

benim tsh çok yüksek, ilaçta vermedi.perşembe günü gidicez, ne yiycez ne içccez şaşırdım
Canim bir endokrin uzmanina git o dr bu konulari daha iyi biliyor ben daha oncedende gitmistim nodulum vardi ultrason felan cekilmistim ondan ilaca basladik simdi ilacla dusuk cikiyor.dr bu gidisinde detayli test ister zaten

çok kötüydüm 3 gun hastanede yattım cıktım dün ama gene aynıyım malesef. galiba topicte en zor benım ki gecıyor kimse hastaneye yattım dememişti

canım sen direk kseden önce baktır gene artışa çunku dırek keseyı görenlerde tereddut oluyor saglıklı ılerlıyor mu gebelık dıye ama artısı görursen bılırısn her şey yolunda bu önemli bence kan artısı hamılelıgın nasıl oldugunuda gösterıyor. hastanede bır suru kız vardı artısa bakmayan her agızdan bır laf cıkınca canları sıkılıyordu

Gecmis olsun canim ya tez zamanda hafiflesin gecsin gitsin bundan sonrasi kolay gecsin insallah

Reactions: iiz
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…