deme ya o nasıl psikoloji deme beni en iyi siz anlarsınızTırırırınnnn!hadi inşşş en güzel hediye sizin olsun
Valla biz de merakla bekliyoruz canım.tutmazsa o nasıl psikoloji diycem.
Tıpkım ben.benimki sıfır hata ile çıkıyor beyazdan daha beyaz ace ile yıkanmış gibi.t c k bişi görsem ahanda hamileyim derim.
Bulansın bulansın daha çok bulanacak
Bu ne zaman hamile kaldı yaw dedim ben de kendi kendime.ne zaman muhabbet ettik,kutladık.ben nerdeydim?hem ne zaman 6 haftalık oldu?maşşş maşşş.tebrik ederim de hafıza kaybı mı yaşıyorum?
Ben de böyle olmak istiyorum.hatta şöyle Yeşilçam'daki gibi olsa : okulda dersteyken aniden midem bulanıyor.koşarak wc ye gidiyorum.bir iki öğürme ,yüzüme soğuk su çarpıp aynaya bakıyorum.ve yüzümde şaşkın bir belirtiBen de acaba kaçırdım mı dedim:)) demekki yalnız değilim:).en son bu kadar erken belirti mi olur falan diye yazmıştı hamile olarak döndü:)
kız sen ne ara hamile kaldın hiç yazmadın hayırlısı olsun, sağ salim kucağına al inşş.Allah sabır versin canım, benımde 3 kere kımyasal oldu şimdi dahaa cok yeni 4 haftalık ne olur belırsız bende cleane ve coraspin kullanıyorum suan, bakalım nasip görcez..
Bu gidişle demeyeceğim merak etmedeme ya o nasıl psikoloji deme beni en iyi siz anlarsınız
bir belirti daha ekleyim hemen sağ kasığımda batma var arada arada
senin adet gelmiş cnm hakkında hayırlısı inş diğer ay hamiş olursun :)
ağzını yirimmmmmmmBu gidişle demeyeceğim merak etme
Süper sahne hepimiz isteriz bu sahneyi:))Ben de böyle olmak istiyorum.hatta şöyle Yeşilçam'daki gibi olsa : okulda dersteyken aniden midem bulanıyor.koşarak wc ye gidiyorum.bir iki öğürme ,yüzüme soğuk su çarpıp aynaya bakıyorum.ve yüzümde şaşkın bir belirtiaman Tanrım!reglimin geçtiğini fark ediyorum.hemen bir test ve sonuç mutlu son : çift çizgi THE END...
Hiç de bilem ateşim çok güzel ,kendisini çok beğeniyorum.gün gün regl gelecek diyor.teste mahal bırakmadı 30 adet test elimde patladı.Senin ateş de tepetaklak olmuş
İnşallah pozitifi görür 29 test elinde patlar testler bu ayaHiç de bilem ateşim çok güzel ,kendisini çok beğeniyorum.gün gün regl gelecek diyor.teste mahal bırakmadı 30 adet test elimde patladı.
ben biliyordum gebe oldugunu. acaba baska topikte mi okudum ki. kendimle celistim suan.Ben de acaba kaçırdım mı dedim:)) demekki yalnız değilim:).en son bu kadar erken belirti mi olur falan diye yazmıştı hamile olarak döndü:)
Eski mesajlara baktım ateş topiğine hamileyim yazmamış başka topikte konuşmuş olabilirsiniz:)ben biliyordum gebe oldugunu. acaba baska topikte mi okudum ki. kendimle celistim suan.
Eki Görüntüle 2037994 Eki Görüntüle 2037995 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
Bulunduğum yer merkeze uzak canım yoksa hemen vericem,pazartesiye kaldı,sence olabilir mi?Çok heyecanlı:)))acilde falan kan veremez misin
Sen yazınca kendimi hamile hissediyorum canım. Hep yaz bana moral oluyorsun.. Ovulasyon testlerim bitti birdaha almak istemiyorum bu yüzden bu ay hamile olmak istiyoooruuuummmmm...:))Tırırırınnnn!hadi inşşş en güzel hediye sizin olsun
Valla biz de merakla bekliyoruz canım.tutmazsa o nasıl psikoloji diycem.
Tıpkım ben.benimki sıfır hata ile çıkıyor beyazdan daha beyaz ace ile yıkanmış gibi.t c k bişi görsem ahanda hamileyim derim.
Bulansın bulansın daha çok bulanacak
Bu ne zaman hamile kaldı yaw dedim ben de kendi kendime.ne zaman muhabbet ettik,kutladık.ben nerdeydim?hem ne zaman 6 haftalık oldu?maşşş maşşş.tebrik ederim de hafıza kaybı mı yaşıyorum?
Öbür ay gelsin meleğin inşallah gülüm..Dakka 1 gol 1 kızçelerrrrrr
tamam canim benim
kacta randevun?
Olabilir CNm.özel hastane de mi yokÇok heyecanlı:)))acilde falan kan veremez misin
Gözün aydın CNm değer de güzel çıkar inşallahKeseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi
kız sen ne ara hamile kaldın hiç yazmadın hayırlısı olsun, sağ salim kucağına al inşş.
Sen ne zaman hamile kaldın kız ben mi kaçırdım:))en son lh testlerini yorumluyorduk:))tebrik ederim:)
Gözün aydın CNm değer de güzel çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?