- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
Eski mesajlara baktım ateş topiğine hamileyim yazmamış başka topikte konuşmuş olabilirsiniz:)
Hahahah öyle mi girmişim yok canım bişey vurunmadım ne olarak yazıyo o
inş sağlıkla büyür cnm iğne hap başladınmı?daha yeni öğrendim cnım ya belli değil durumu kendimi heveslendirmemek için yzmıyorum şuan takipteyim bakalım nasip..
inş sağlıkla büyür cnm iğne hap başladınmı?
Medication kısmında hcgHahahah öyle mi girmişim yok canım bişey vurunmadım ne olarak yazıyo o
Herşey yolunda gider inşallah3 kımyasaldan sonra umıtlenmek ıstemıyorum ama nasip hayırlısı bakalım :)
Hadi inşallahİnşallah canım 1000 üstü görürsek rahatlariz dedi :)
kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bizeiğne hap basladım canım, sata göre 5+5 ama kese gittiğimde 4+3 tü , birde beta hcg 2ye katlamadı %75 oranında arttı, durumu belli değill, iğne oluyorum ılac alıyorum birde tıroıdlerım cosmuş.
hayırlısı bakalım, bu hafta ogrendım pazartesı, ama daha adapte olamadım kafam cok karıstı cunku..
oh masallah. zaten hayali diyorsa beta degerin 5000 lerde olmali.Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi
ben de 100 luk euthrox kullaniyorum.kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bizehep tedirgin olarak başlıyoruz 1,5 katı artması yeterli diye okumuştum bir yerde, inş artışlar güzelce devam eder.
tiroitle ilgili levotiron mu kullanıyorsun kaçlık? ben 50 lik kullanıyorum
Sabah yaptım dpo 10 dayım ama yok malesef bakalım 12 de de çıkmazsa yok demektir yarın ki teste insTgbptn ateş süper bugün test Yok mu?
Test negatif yarına önümüzdeki testlere ins pozitif olur :)Bugün hep benden önce davranıyorsun kuzum.kaç kere tablosuna baktım.ateş yükselişte.Tgbptn hadiiiii bekliyoruz
Yok ya burdayım ateşi ölçüp uyudumKan vermeye mi gitti acaba
Senin ateş de tepetaklak olmuş
İnşallah yarına ateş iyi gidiyor:)Yok ya burdayım ateşi ölçüp uyudum
Yok ateş iyi dünkü ateşi de discard etmişsin
Evet canım lapquiok 50 hassasiyeti başka test alicam erken gebelikİnşallah yarına ateş iyi gidiyor:)
Erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu ki? Hem biraz pahalı sanırım onlarEvet canım lapquiok 50 hassasiyeti başka test alicam erken gebelik
kayıplarımız oldugu için ilk haftalar sevinmek, mutlu olmak yok sanırım bizehep tedirgin olarak başlıyoruz 1,5 katı artması yeterli diye okumuştum bir yerde, inş artışlar güzelce devam eder.
tiroitle ilgili levotiron mu kullanıyorsun kaçlık? ben 50 lik kullanıyorum
Erken gebelik testleri doğru sonuç veriyor mu ki? Hem biraz pahalı sanırım onlar
Onu kendisi otomatik yapmıştı şimdi kaldırıp kaydettim ovulasyonu 16 ya aldı zaten pek bilgim yok iyice kafam karıştı şimdi discard ne oluyo çok soru soruyorum biliyorumYok ateş iyi dünkü ateşi de discard etmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?