- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
Aynen bende gebelikten sadece bu nefes problemi yuzunden korkuyodum ve korktugm haftalar sukur basima geldi :) aslinda ne kadar sikayet etsemde sana ilk hastane bahcesinde yazmistim degerim 16 diye hala aklimda o an :) yani bunada sukur diyorum ama son 1 haftadir ozellikle çekilmez biri oldum. Hem agresiflestim hem duygusallastim nasil davrancagimi bilemiyorum. Bide tez canliyim herseyi hemen yapmak isterim yururken bile kosar adim giderim normalde ama simdi yaslilar gibi oldum zorlaniyorum belkide ondan içim skldi :) pazara cikip hicbisey almadan dondum eve dusun dengesizligimiCnm bu haftalarda tüm gebeler nefes sıkıntısı yaşıyor mutlaka çünkü bebek baskı yapıyor.germe kendini nefes egzersizleri yap senin için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Homonal degisimler vs hepsi etkiler. Normalsin emin ol...Aynen bende gebelikten sadece bu nefes problemi yuzunden korkuyodum ve korktugm haftalar sukur basima geldi :) aslinda ne kadar sikayet etsemde sana ilk hastane bahcesinde yazmistim degerim 16 diye hala aklimda o an :) yani bunada sukur diyorum ama son 1 haftadir ozellikle çekilmez biri oldum. Hem agresiflestim hem duygusallastim nasil davrancagimi bilemiyorum. Bide tez canliyim herseyi hemen yapmak isterim yururken bile kosar adim giderim normalde ama simdi yaslilar gibi oldum zorlaniyorum belkide ondan içim skldi :) pazara cikip hicbisey almadan dondum eve dusun dengesizligimiesim diyo pazarliklar nerde tasiyayim yokki dedim almadim dedim hahahah adam yandan yandan bana bakiyo deli der gibi bu gunlerde gecicek insallah. Beni kimse anlamiyo iyiki siz varsiniz ya
Günaydınnnn
Ayy atesim surprizcik yapti bana ben sok
Insaallah pat diye intihar etmez böyle gider
Kontrolun ne zaman canim
Günaydın canım kontrolün saat kaçta
insallahGünaydınnnn
Ayy atesim surprizcik yapti bana ben sok
Insaallah pat diye intihar etmez böyle gider
guzel pitirtilari bekliyoruz
Kontrolun ne zaman canim
Günaydın canım kontrolün saat kaçta
insallah
guzel pitirtilari bekliyoruz
Canım Allah ın izniyle güzel haber vereceksin takipteyim güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlarr 12:30 da randevu inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur
Dualarımız senle canım.pıtpıtları duy ve bize haber verGünaydın kızlarr 12:30 da randevu inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur
Dpo1 başlasın hcg testleriEki Görüntüle 2045200
ben de sonunda buyuk bir itinayla ve agriyla yumurtami catlatmis bulunmaktayim. hadi bakalim dpo1. ff cizgiyi ceksin diye 2 gun daha olcup birakacagim, cunku gecen ay cok stres yapti ben de...
yok yokkkk. testleri tukettimDpo1 başlasın hcg testleri
İyi yapmışsın CNm biraz relax takıl çizgiyi çekince ateşi de bırakırsın hamile kalmaya çalıştığını unutyok yokkkk. testleri tukettim...
yenisini de almadim hususi. haftaya insallah.
Seninde mi agrin oluyor benim hep olur da bu ay öldümEki Görüntüle 2045200
ben de sonunda buyuk bir itinayla ve agriyla yumurtami catlatmis bulunmaktayim. hadi bakalim dpo1. ff cizgiyi ceksin diye 2 gun daha olcup birakacagim, cunku gecen ay cok stres yapti ben de...
bi sefer baya yogun oldu. daha az olurdu. ama bu kez kivrandirdi beni...Seninde mi agrin oluyor benim hep olur da bu ay öldüm
Allahim gönlüne insirah ferahligi versinGünaydın kızlarr 12:30 da randevu inşallah hayırlı haberler vermek nasip olur
Ayni ben bu ay 8 saat sürdü yazdim ya yumurta dogurdum diye :)bi sefer baya yogun oldu. daha az olurdu. ama bu kez kivrandirdi beni...
Allahim gönlüne insirah ferahligi versin
Korktuguna ugratmasin
Muayene olunca etiketle beni mutlaka
Eki Görüntüle 2045200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?