Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bu haftalarda tüm gebeler nefes sıkıntısı yaşıyor mutlaka çünkü bebek baskı yapıyor.germe kendini nefes egzersizleri yap senin için herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Aynen bende gebelikten sadece bu nefes problemi yuzunden korkuyodum ve korktugm haftalar sukur basima geldi :) aslinda ne kadar sikayet etsemde sana ilk hastane bahcesinde yazmistim degerim 16 diye hala aklimda o an :) yani bunada sukur diyorum ama son 1 haftadir ozellikle çekilmez biri oldum. Hem agresiflestim hem duygusallastim nasil davrancagimi bilemiyorum. Bide tez canliyim herseyi hemen yapmak isterim yururken bile kosar adim giderim normalde ama simdi yaslilar gibi oldum zorlaniyorum belkide ondan içim skldi :) pazara cikip hicbisey almadan dondum eve dusun dengesizligimi esim diyo pazarliklar nerde tasiyayim yokki dedim almadim dedim hahahah adam yandan yandan bana bakiyo deli der gibi bu gunlerde gecicek insallah. Beni kimse anlamiyo iyiki siz varsiniz ya

Homonal degisimler vs hepsi etkiler. Normalsin emin ol...

ben de sonunda buyuk bir itinayla ve agriyla yumurtami catlatmis bulunmaktayim. hadi bakalim dpo1. ff cizgiyi ceksin diye 2 gun daha olcup birakacagim, cunku gecen ay cok stres yapti ben de...

Eki Görüntüle 2045200
ben de sonunda buyuk bir itinayla ve agriyla yumurtami catlatmis bulunmaktayim. hadi bakalim dpo1. ff cizgiyi ceksin diye 2 gun daha olcup birakacagim, cunku gecen ay cok stres yapti ben de...
Seninde mi agrin oluyor benim hep olur da bu ay öldüm

bi sefer baya yogun oldu. daha az olurdu. ama bu kez kivrandirdi beni...
Ayni ben bu ay 8 saat sürdü yazdim ya yumurta dogurdum diye :)
Ama esim hastaydi hastanedeydik onceki gun iliski olmadi bizde malesef 4 gun oncesi olmustu o spermcikler yasadiysa belki bi ihtimal
Kesin sende fazala yumurta attin ohhhh ikizlerimiz olurmus insaallah beraber gun sayariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…