okudum senin yum agrini bu ayAyni ben bu ay 8 saat sürdü yazdim ya yumurta dogurdum diye :)
Ama esim hastaydi hastanedeydik onceki gun iliski olmadi bizde malesef 4 gun oncesi olmustu o spermcikler yasadiysa belki bi ihtimal
Kesin sende fazala yumurta attin ohhhh ikizlerimiz olurmus insaallah beraber gun sayariz
amin cnm.Hayırlı uğurlu sonu bebiş olsun inşallah
Takip ederim ben seni o zamanEtiketleme özürlüyüm ben senin haberin yok mu :)) onun için söz veremiyorum ama kocaman harflerle yazicam merak etme
Artık ne istiyorsan gonlune gore versin Rabbim insaallah. Simdi bulusmuslar bolunmeye baslamislardir :)okudum senin yum agrini bu ay
ben mahvoldum. hala sag kasigim ciddi agriyor. insallah sana ikizler gelsin. ama bana 1 tane gelsincogul gebelik bir kenara, onlari buyutmek amaninnnn...
amin cnm.
amin amin. hepimizin insallahArtık ne istiyorsan gonlune gore versin Rabbim insaallah. Simdi bulusmuslar bolunmeye baslamislardir :)
ohhh deger guzel geis masallah. sonu bebis olsun insallah. her sabah bakiyorum grafigine.cibi35 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olacak inşallah
R Rzg14 canım hadi hayırlısı. Sonu bebiş olsun inşallah.
Ben de az önce doktordan geldim. Malum geçen ay kist olmuştu ve progestoron düşük çıkmıştı. Bugün 20. Gün dpo 6 progestoron sonucum 17,6 çıkmış. Gebe kalmış kadar çok mutlu oldum.Kist felan da kalmamış çok şükür. Umarım sonu güzel olur hepimiz için
Unut demesi kolay.gel sen onu bizim nefse anlat oynak beyimiz.İyi yapmışsın CNm biraz relax takıl çizgiyi çekince ateşi de bırakırsın hamile kalmaya çalıştığını unut
Komşumuz hamile.oğluma bak teyzenin göbüşünde bebiş var demiştim.o zamandan beri iki de bir elini karnıma koyup senin bebişin yerde? diye soruyor.amin amin. hepimizin insallah
oglum 3 yasinda. demin tv de cizgi film de kardesleri oldu. basladi aglamaya "Allah neden kardesimi vermedi" diye... anlatana kadar canim cikti...
ay cok fena oluyor bu modeller.Komşumuz hamile.oğluma bak teyzenin göbüşünde bebiş var demiştim.o zamandan beri iki de bir elini karnıma koyup senin bebişin yerde? diye soruyor.
ohhh deger guzel geis masallah. sonu bebis olsun insallah. her sabah bakiyorum grafigine.
İnşallah canlar. Hepimizden güzel haberler gelir inşallah bu ay.Unut demesi kolay.gel sen onu bizim nefse anlat oynak beyimiz.
Zamansiz yolcu
Bikaç güne yeşilleri görürüz inş canım
Çok şükür canım maşallah size Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağında görmeyi nasip etsinKİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR[/QUOTE Gözün aydın canım. Çok şükür. Sağlıkla devam etsin. Maşallah
Gözün aydın tatlım. Saglicakla büyüt InsAllah. :)KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Masallahhhhhh. Super canim...KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Zaten rüyamda görmüştüm demiştim sana :)KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Gozun aydin canim cok sevindim masallahKİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Cok sevindim! saglicakla buyusun kuzucuk.. tebriklerrrrKİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
Unut demesi kolay.gel sen onu bizim nefse anlat oynak beyimiz.
Zamansiz yolcu
Bikaç güne yeşilleri görürüz inş canım
canımmm çok sevindimKİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?