Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
okudum senin yum agrini bu ay
ben mahvoldum. hala sag kasigim ciddi agriyor. insallah sana ikizler gelsin. ama bana 1 tane gelsin cogul gebelik bir kenara, onlari buyutmek amaninnnn...

Hayırlı uğurlu sonu bebiş olsun inşallah
amin cnm.

okudum senin yum agrini bu ay
ben mahvoldum. hala sag kasigim ciddi agriyor. insallah sana ikizler gelsin. ama bana 1 tane gelsin cogul gebelik bir kenara, onlari buyutmek amaninnnn...

amin cnm.
Artık ne istiyorsan gonlune gore versin Rabbim insaallah. Simdi bulusmuslar bolunmeye baslamislardir :)

cibi35 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olacak inşallah
R Rzg14 canım hadi hayırlısı. Sonu bebiş olsun inşallah.
Ben de az önce doktordan geldim. Malum geçen ay kist olmuştu ve progestoron düşük çıkmıştı. Bugün 20. Gün dpo 6 progestoron sonucum 17,6 çıkmış. Gebe kalmış kadar çok mutlu oldum. Kist felan da kalmamış çok şükür. Umarım sonu güzel olur hepimiz için

Artık ne istiyorsan gonlune gore versin Rabbim insaallah. Simdi bulusmuslar bolunmeye baslamislardir :)
amin amin. hepimizin insallah

oglum 3 yasinda. demin tv de cizgi film de kardesleri oldu. basladi aglamaya "Allah neden kardesimi vermedi" diye... anlatana kadar canim cikti...

ohhh deger guzel geis masallah. sonu bebis olsun insallah. her sabah bakiyorum grafigine.

amin amin. hepimizin insallah

oglum 3 yasinda. demin tv de cizgi film de kardesleri oldu. basladi aglamaya "Allah neden kardesimi vermedi" diye... anlatana kadar canim cikti...
Komşumuz hamile.oğluma bak teyzenin göbüşünde bebiş var demiştim.o zamandan beri iki de bir elini karnıma koyup senin bebişin yerde? diye soruyor.

Komşumuz hamile.oğluma bak teyzenin göbüşünde bebiş var demiştim.o zamandan beri iki de bir elini karnıma koyup senin bebişin yerde? diye soruyor.
ay cok fena oluyor bu modeller.
bizimki kiz istiyormus. ismi de magmur (yagmur) olacakmis

ohhh deger guzel geis masallah. sonu bebis olsun insallah. her sabah bakiyorum grafigine.

Unut demesi kolay.gel sen onu bizim nefse anlat oynak beyimiz.

Zamansiz yolcu
Bikaç güne yeşilleri görürüz inş canım
İnşallah canlar. Hepimizden güzel haberler gelir inşallah bu ay. 
Yılbaşı gecesi iiz den güzel haberi almıştık ve arkası gelmişti kızlardan. Şimdi sırayla doğum yaptılar. @iiz de hayırlısıyla kucağına alsın bebişini inşallah. Bu ay da belki ocak ayı gibi olur, peş peşe veririz güzel haberleri sonra da peş peşe doğururuz inşallah

Unut demesi kolay.gel sen onu bizim nefse anlat oynak beyimiz.

Zamansiz yolcu
Bikaç güne yeşilleri görürüz inş canım

Demesi kolay işte diyorum da ben yapıyor muyum sor bakalım
KİZLAR KALP ATIŞINI DUYDUKKKK COK ŞÜKÜR
canımmm çok sevindim işte erken öğrenmenin zararları kalp atışlarına kadar insanın göbeği çatlıyor

Zamansiz yolcu değer çok güzel çıkmış CNm maşallah inşallah hcg de de aynı değeri görmen dileğiyle

Kizlar hepiniz iyisinizdir insAllah..
bu lohusa arkdasiniza da dua edin olar mi.. cok karmaşık bir donemdeyim, hem lohusalik hem ailevi skntilar ve hastaliklar.. uzucu bir dönemdeyim. Fakat evladima alışıyorum şükür...

Onceki gibi takip edemiyorum maalesef, mazur gorun.. guzel haberlerinizi bekliyorum! Girer girmez ilk sayfaya bakiyorum eklenen var mi diye.. Rabbim hepinizin yuzunu guldursun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…