Benim de gri di canım değerim 60 tı .Ya yarını bekleme koş ver kanı :))Teşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.Orjinal halindeki çizgi gri olunca tereddüt ettim. Pembe görünen resmin renklendirme ayarıyla oynadım. Ama inşallah oradadır ve benimledir.
Canım bencede bekleme yaa ben olsam beklemezdim hadi koş kan ver öğrenelimYarın sabah ilk idrarla testi tekrarlayacağım. Sonra iş çıkışı kan vermeye giderim. Umarım güzel haberlerle dönerim
Sen simdi iki saat sivi alma. Wc ye gitme. Sonra test yap. Bak yine pozitif cikacak :)Teşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.Orjinal halindeki çizgi gri olunca tereddüt ettim. Pembe görünen resmin renklendirme ayarıyla oynadım. Ama inşallah oradadır ve benimledir.
Bu çizgi 5 dakika içinde çıkmışsa hamile olduğundan emin olabilirsin bunca yol test yaptım hiç hamile olmadığım halde pozitif çıkmadı (korunurken yapıyordum) yarın sabah tekrar yap daha net çıkması lazımKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Kanda dpo 9 da çıkması gerek canım.Polikistik over var bende bes aydir ilk yumurtlamam bu , bende yaptim sabah negatif pzt de kan vermistim o da negatif ama dpo9 du erken sanirim kan için degil mi?
Aman aman bebiş gelmiş hoş gelmişKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Pembe olması lazım gri olunca bende tereddüt ettimTeşekkür ederim kızlar. Ay hadi inşallah.Orjinal halindeki çizgi gri olunca tereddüt ettim. Pembe görünen resmin renklendirme ayarıyla oynadım. Ama inşallah oradadır ve benimledir.
Pışıkkkk!sırayı kimseye kaptırmamZamansiz yolcu tebrik ederim çok net görünüyor sağlıkla devam etsin inşallah Veson canm beni de LeYLa_21 altına taşı lütfen belki banada şans getirir
Bence sende bir test yap belki Leyla'nın etkisi sana kadar gelmiştirPışıkkkk!sırayı kimseye kaptırmam
Gectigimiz cumadan beri yani dpo6dan beri ara sira kahve pembe bazen hafif kirmizimsi lekem geliyor pzt yerlesememis olabilir mi ?Kanda dpo 9 da çıkması gerek canım.
Aman aman bebiş gelmiş hoş gelmiş
Bu ay hemen taşısın zira ekimde hamile olacam inşallah kuzum... Elinizi çabuk tutunZamansiz yolcu tebrik ederim çok net görünüyor sağlıkla devam etsin inşallah Veson canm beni de LeYLa_21 altına taşı lütfen belki banada şans getirir
Veson bendetablomu eklemek istiyorum ilk sayfaya
Alttakinde saha net ay hadi inşallahKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Cok iuyi yapmissin. Ay cok heyecanli :)Kızlar kan verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkar diyorlar
Zamansiz yolcu tebrik ederim çok net görünüyor sağlıkla devam etsin inşallah Veson canm beni de LeYLa_21 altına taşı lütfen belki banada şans getirir
Hadi hayırlısı hemen yazKızlar kan verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkar diyorlar
Ay heyecanlandım yaa kendim öğrendiğim zamanki kadar hadi güzel haberlerle inşallahKızlar kan verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkar diyorlar
Kızlar kan verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkar diyorlar
Leyla nın altında butterfly vardı tsefem beni Leyla'nın altına al dedi aldım butterfly hamile tsefem hala uğraşıyor.demem o ki öyle kandıramıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?