Var kıs var hayırlı olsun tebrik ederimKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Dpo 12 de yani ctesi yapıcam.daha da yapmam.zaten bu hiç ümidim ve belirtim yok.merakım da yok,ondan sanırımBence sende bir test yap belki Leyla'nın etkisi sana kadar gelmiştir
Ayy çok yerinde bir karar olmuş.Kızlar kan verdim dayanamadım. 1,5 saate çıkar diyorlar
Yarın adet gününse şimdi test yapsan da çıkar.yarını beklemene lüzum yok.Kızlar merhaba
Yarın adet günüm ateşimi ölç tüm 37.1 çıktı geçen ay da 35lerdeydi adet oldum zaten şimdi buna göre sabah idrar testi yapsam çıkar mı sağ kasigimda batma var göğüs uclarimda acı var ama sadece elleyince oluyor başkada bi belirti yok :)
Ay hamileeee varrrrrBana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
Ovu gününü biliyor musunKızlar merhaba
Yarın adet günüm ateşimi ölç tüm 37.1 çıktı geçen ay da 35lerdeydi adet oldum zaten şimdi buna göre sabah idrar testi yapsam çıkar mı sağ kasigimda batma var göğüs uclarimda acı var ama sadece elleyince oluyor başkada bi belirti yok :)
Bu ay hemen taşısın zira ekimde hamile olacam inşallah kuzum... Elinizi çabuk tutun
Kanar mı dersinCanım sen Leyla'yı da kendi tablosunun altına kopyala
Kız Yok öyle yemiyor tsefem aynı talepte bulundu butterfly ın yerine onu koymuştum butterfly hamile tsefem daha müjdeli haber veremedi.:)
Yaaaa cokk sevindim! Tebrik ederimm canim. Kat kat artsin insaAllah sağlıcaklaBana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
Bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
İnşallah tüpe gerek kalmazYok posta koydular sıradakiler inşallah canm zaten benimde bu son takip ayım bende ekimde tüpe başlıyorum kismet olursa hakkımızda hayırlısı
ay kaç sayfa geçmiş nasl okucam hepsiniii :) hemen okuyorumKızlar testimi ekliyorum. 2 tane yolluyorum. Birinin renkleriyle oynadım. Ben şuan hayalet çizgi görüyorum. Dpo 9 dakinde hiç birşey yoktu. Umutlanmalı mıyımEki Görüntüle 2047396 Eki Görüntüle 2047397
Bana yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim tek tek etiketleyemedim kusura bakmayın. SONUÇ: 14,43
:) merhabaaa nasılsınnnZamansiz yolcu tebrik ederim çok net görünüyor sağlıkla devam etsin inşallah Veson canm beni de @LeYLa_21 altına taşı lütfen belki banada şans getirir
hadi inşallahhhBu ay hemen taşısın zira ekimde hamile olacam inşallah kuzum... Elinizi çabuk tutun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?