ff de sasırdıÇarşamba ilaç bitti ben adet bekliyorum FF çizgi çekiyooo
Şimdi bak bakalım grafiğime kim kimi solladı şekerim
Şimdi bak bakalım grafiğime kim kimi solladı şekerimsenin bu ay baya karışık oldu adet mi gelecek yumurta mı çatladı şaşırdım kalım ff de şaşırmış
ben çatlamamın zamanıdan emin değilim açıkçasıbakalım ne zaman adet gelecek ya da ne zaman testte çift çizgi görcem
inşAllah canım benim şu mübarek cuma yüzü suyu hürmetineAyy ben dpo da değil çizgi günündeki sollamadan bahsetmiştim42. güne çekti baksana Ben de 29. gün diye düşünüyordum ff de bugün onaylamış. Valla bu ay senden çok umutluyum ben neden bilmiyorum Tuğba da sende müjde vereceksiniz gibi geliyor bana inşallah yanılmam
ayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyorumAyy ben dpo da değil çizgi günündeki sollamadan bahsetmiştim42. güne çekti baksana Ben de 29. gün diye düşünüyordum ff de bugün onaylamış. Valla bu ay senden çok umutluyum ben neden bilmiyorum Tuğba da sende müjde vereceksiniz gibi geliyor bana inşallah yanılmam
baya calısmıssın canım inşAllah sonu bebiş olsunayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyoruminş öbür ay hemen düzene girer cnm senin döngü.
hiçbiri planlı çalışmalar olmadı, bu ay çok güzeldi çok beğendimbaya calısmıssın canım inşAllah sonu bebiş olsun
ayy cnm benim inşşşşş hiç hamile haberi almadık yakın zamanda.hamişlerimiz olsun, hamişlerimizin sağlıklı bebişleri olsun.29 a o çekmedi cnm ben 29a akıntı girip 29 a çektirdim,doğrusu hangi gün bilmediğim için akıntıyı da hatırlamadığım için hemen siliyoruminş öbür ay hemen düzene girer cnm senin döngü.
amin inşAllah canım pek calısma yok bizde aşılama olduktan snrahiçbiri planlı çalışmalar olmadı, bu ay çok güzeldi çok beğendimsenin grafik çok değişik ilerliyor cnm kesin 2 yum falan çatladı, bebiş olsunlar hem de bir kız bir oğlan
cnm sen aşılamaları devlette mi özelde mi yaptırdın? kaça mal oluyor?ben adet olursa aşılama için gitmek istiyorum eşim bir ay daha deneyelim diyor tedavi olmadan.amin inşAllah canım pek calısma yok bizde aşılama olduktan snra
eğitim ve arastırma hastanesinde yaptırdım canım doktor ilaçlar için rapor yazıyor 1.asılamada ilaçlar 255 tuttu 2.de 245 3.de 235 tuttu ben özel muayene oldum ilk asılama ücret ödedim 370 muayene 2. ve 3.de normal asistanlara muayene oldum hoca yaptı asılmayı para ödemedim üçü toplam 1100 falan tuttucnm sen aşılamaları devlette mi özelde mi yaptırdın? kaça mal oluyor?ben adet olursa aşılama için gitmek istiyorum eşim bir ay daha deneyelim diyor tedavi olmadan.
çok maliyetli olmamış cnm çok iyi.bende üniversite hastanesine giderim yaptırırsak.bu kadar çabanın kaşılığını inş bu ay alırsın. çalışmıyosun sanırım değil mi? hastaneye gitgeller benim için çok problem oluyor da.eğitim ve arastırma hastanesinde yaptırdım canım doktor ilaçlar için rapor yazıyor 1.asılamada ilaçlar 255 tuttu 2.de 245 3.de 235 tuttu ben özel muayene oldum ilk asılama ücret ödedim 370 muayene 2. ve 3.de normal asistanlara muayene oldum hoca yaptı asılmayı para ödemedim üçü toplam 1100 falan tuttu
calısıyorum canım memurum amin inşAllah yıllık izinlerimi kullandım ben asılama olacagı hafta daha rahat oluyor aynen cok maliyetli olmuyor tüp bebek raporu için yaptırdım bnde 3 taneçok maliyetli olmamış cnm çok iyi.bende üniversite hastanesine giderim yaptırırsak.bu kadar çabanın kaşılığını inş bu ay alırsın. çalışmıyosun sanırım değil mi? hastaneye gitgeller benim için çok problem oluyor da.
Düşüş devam ederse adet gelir gibi yarın bakalım ateş kaç çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?