Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 senedir korunmuyor musunuz? Yaş kaç

5 senedir korunmuyor musunuz? Yaş kaç
Yaşım 30 aslında korunuyorduk 6 ay sonra hamile kaldım. Şimdi de kürtajdan sonra 6 ay oldu.tabi bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim hemen başlardım çalışmalara çok da düşünmezdim.

Son düzenleme:
Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden geliyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Rabbim şifa versin inşallah.

Önceki gün bilmeden çalışmışız :) darısı bu akşama inşallah yarın da Dr. Randevum var
Sen daha adet olmadın mı? İlaç bitti mi? Yeni mi yumurtluyorsun ben anlamadım?neyseki dr randevun varmış ne oluyor içerde anlarsın

Sen daha adet olmadın mı? İlaç bitti mi? Yeni mi yumurtluyorsun ben anlamadım?neyseki dr randevun varmış ne oluyor içerde anlarsın

Sorma canım önceki hafta ilaç vermişti 5 gün içtim yok.

Salı günü devlet hastanesine gittim simir testi için hormon testlerini yaptı birde kanama başlıyor gibi dedi çubuğa kan gelmiş hehh oluyorum dedim ama o gün sadece lekelenme oldu yine gelen giden yok.

Bu defa özeldeki dr.u aradım ne oluyor böyle diye ctesi gel bakalım belki de yum istediğimiz gibi gelişmiştir dedi. Eve gittiğimde ovu testi yaptım böyle çıktı.

Gerçi ben yapışıklıktan iyice şüphelenmeye başladım. Onu da sadece hsg ile görebiliyorlarmış. Bakalım yarın ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…