- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
- 133
Maşallah, kıs sen saat başı kan mı veriyorsun, kan bebişe de lazım:)Selam kızlar 66 olmus değerim cuma tekrar kan vericemsizlerede bol bol dua ediyorum
Bende de dra gittim klomen verdi. Bir de kan verdim hormon testi için. Aslında klomene gerek yok ama acele ediyosum madem yazayım dedi. Ben de bu sefer kullanmasam mı diye düşündüm. Sakıncası var mı acaba. Reçete de siklusün 5. Günü diyor ama dr bugün yani 3. Gün başla dedi.5 gün kullan 5 gün ara ver gel dedi. Randevu da 10 gün sonraya yoktu ve 9. Güne aldım. Kafamı karıştırdı dr ya sanki boş yere zorluyorum gibi hissettirdi. Evliliğimizin 5. Yılına girdik kaygılarım da haksız mıyım ki
Maşallah böyle sağlıkla ilerler inşallah siz kaç senedir uğraşıyordunuz?Selam kızlar 66 olmus değerim cuma tekrar kan vericemsizlerede bol bol dua ediyorum
Yaşım 30 aslında korunuyorduk 6 ay sonra hamile kaldım. Şimdi de kürtajdan sonra 6 ay oldu.tabi bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim hemen başlardım çalışmalara çok da düşünmezdim.5 senedir korunmuyor musunuz? Yaş kaç
O zaman bence klomeni dene inşallah vesile olur.bir yerden başlamak gerek tedaviyeYaşım 30 aslında korunuyorduk 6 ay sonra hamile kaldım. Şimdi de kürtajdan sonra 6 ay oldu.tabi bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum bilseydim hemen başlardım çalışmalara çok da düşünmezdim.
Yok kiz pazartesi verdim sali vermeyecektim eşim korkuttu die verdim bugünde kontrolüm vardı kendi doktorum istediMaşallah, kıs sen saat başı kan mı veriyorsun, kan bebişe de lazım:)
Saol canım inş 2 senedir uğraşıyorduk önce eşimde sperm sorunu çıktı o duzeldi bende pco çıktıMaşallah böyle sağlıkla ilerler inşallah siz kaç senedir uğraşıyordunuz?
Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden geliyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar
Rabbim şifa versin inşallah.Kızlar hala oldum, yengem Doğum yapmış bir kaç gündür hastanede yatıyordu suyu az olduğu için sonra bakmışlar bebeği besleyen damarlarda iyi değil bebeği sezeryanla almışlar gece, bebek 31 haftalıktı 2 hafta da geriden geliyormuş yani çok düşük kiloda ama akçiğerleri iyi demiş doktorlar şu an küvezdeymiş, dua edin kızlar
Evet koooooşş calismayaPeki bu pozitif mi?
MaasAllah saglicakla devam etsin insAllahhhSelam kızlar 66 olmus değerim cuma tekrar kan vericemsizlerede bol bol dua ediyorum
YessssPeki bu pozitif mi?
Amin inş canım saolasinMaasAllah saglicakla devam etsin insAllahhh
Pozitif gibi sankiPeki bu pozitif mi?
Evet koooooşş calismaya
Yessss
Pozitif gibi sanki
Sen daha adet olmadın mı? İlaç bitti mi? Yeni mi yumurtluyorsun ben anlamadım?Önceki gün bilmeden çalışmışız :) darısı bu akşama inşallah yarın da Dr. Randevum var
Sen daha adet olmadın mı? İlaç bitti mi? Yeni mi yumurtluyorsun ben anlamadım?neyseki dr randevun varmış ne oluyor içerde anlarsın
Hadi bakalım canımÖnceki gün bilmeden çalışmışız :) darısı bu akşama inşallah yarın da Dr. Randevum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?