Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım canım

Yapışıklık olduysa çalışmanın ne anlamı olur ki kuzum Geçen gittiğimde böyle bir olasılık var mı dedim vakum yöntemiyle yaptık çok az da olsa vücut yapabilir dedi. Dr.lar kendi eksikliklerinin faturasını hemen bizim vücuda çıkarıyorlar bişey diyemiyosun. Nedeni bilinmeyen infertilite gibi... Bil arkadaşım yaa

Kız dur ne yapılıklığı.bende 4 kayıptan sonra yapışıklık düzeltildi.birşey olmamıştır merak etme

soğan kürü ne zaman içilmeli bugün adet başlıycak bugün içsem olur mu?

Kız dur ne yapılıklığı.bende 4 kayıptan sonra yapışıklık düzeltildi.birşey olmamıştır merak etme

Ama 40 gün sonrası akla gelen tek şey bu canım yaa..
55 gün oldu ve kanama rahim ağzında görünüyor pede gelmiyor olması kafamı çok kurcaladı.
Yine çok okudum olumsuz şeyleri biliyorum yapmamam lazım ama olmuyor işte
İnşallahhhh yoktur böyle bir şey sürekli dua ediyorum

Yapışıklık olunca adet gecikiyor muymuş ki? Benim adetlerim hep düzenli olmuştur.kayıplardan sonra hsg çekildi.dr bir sorun yok dedi.sonra filmi Prof a gösterdik yapışıklık var gibi hist yapalım daha net görürüz dedi.2 yerde yapışıklık olduğunu söyledi hist sonrası.düzeltmişti.sonra bir kaybım daha oldu benim.yani diyeceğim hiç adetlerim düzensiz olmadı ama.benim ilk hamileliğim kürtaj ile sonuçlandı sonra kızım oldu.okuma sen senin de olur merak etme.bir kayıpla birşey olmaz inşallah.sonuçta buradaki çoğu hamile arkadaşın hep daha önce kayıpları var.

Kürtaj sonrası adet olamama yada adette azalma durumunda öncelikle hcg ve hormon takibi yapıp ilaç veriyorlarmış eğer ilaca rağmen adet gelmezse yapışıklıktan şüpheleniliyormuş.
Kalp durması sonucu yani bebek 9-10 haftalık ve daha büyükse yapışıklık riski %33 e çıkıyormuş. Bunlar hasta yorumları da değil ayrıca dr. açıklamaları
Ben 2. kızımdan önce yara yaktırmıştım. Sonra 2.ye hamile kaldım ardından da emzirdiğim için spiral taktırmak istedim ama yakmadan dolayı yapışıklık oluşmuş, spiral takılamadı. Hatta dr. bana hamile kalmamın bile mucize olduğunu söylemişti. Bir kez başıma geldi yani..
Ayrıca sadece kürtaj veya düşük değil sezeryan doğumunda buna neden olacağını söylüyorlar.
Maşallah bende de hepsi mevcut.

SANa araştırma yapmayı yasaklıyorumkürtaj sonrası illaki bir düzensizlik oluyor.düşünme böyle şeyler.yarın dr da ne nedir anlarız

kızlar ben üniversite hastanesine doçente randevu alayım dedim, kadın 4 aralğa kadar hasta kabul etmiyormuş.bende aynı hastanenin polikliniğine randevu aldım pazartesi sabaha.ilk defa gidiyorum ne diyecek bilmiyorum, aşılama öncesi klomen falan filan karşı deneyelim demezse hemen bu ay iğneli aşılama yapalım diyoruz :) birde 2 iğneli aşılamaydı dimi tüp için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…