Sanırım 3kızlar ben üniversite hastanesine doçente randevu alayım dedim, kadın 4 aralğa kadar hasta kabul etmiyormuş.bende aynı hastanenin polikliniğine randevu aldım pazartesi sabaha.ilk defa gidiyorum ne diyecek bilmiyorum, aşılama öncesi klomen falan filan karşı deneyelim demezse hemen bu ay iğneli aşılama yapalım diyoruz :) birde 2 iğneli aşılamaydı dimi tüp için?
Eki Görüntüle 2071533
Bu pozitifmi sizce kızlar..sıvı alımıda var..
Sıvı alımı olunca kafa karışıyor canım benimde öyle oldu bugün sıvı almadan yapıcam. Sende 9 gibi tekrarlasana
Seninkiler pozitif sanki canım..Bu cumartesi
Bu da dün
Aminnn inş canim inşMaşallahhh canım böyle devam eder inşallah darısı kalp atışına
InşallahHadi inşallah:)
Bana 3 dediler canımkızlar ben üniversite hastanesine doçente randevu alayım dedim, kadın 4 aralğa kadar hasta kabul etmiyormuş.bende aynı hastanenin polikliniğine randevu aldım pazartesi sabaha.ilk defa gidiyorum ne diyecek bilmiyorum, aşılama öncesi klomen falan filan karşı deneyelim demezse hemen bu ay iğneli aşılama yapalım diyoruz :) birde 2 iğneli aşılamaydı dimi tüp için?
Seninkiler pozitif sanki canım..
Bende yarın yapacam cnm..zaten bu gece çalışma olacak...Ben tekrarladim eve geldiğimde silinmiş biraz catladi mi yalancı mi anlarız bir iki güne bakalım
Yolda az kalmış...Eki Görüntüle 2071533
Bu pozitifmi sizce kızlar..sıvı alımıda var..
Canım 2 hafta sonra bebişini göreceksin inş.dualarımız seninle.belki de bebişlerin...Bana 3 dediler canım
Bugün koyulaşır sanırım cnm..Yolda az kalmış...
Klomen kullanarak değil de iğne vurularak yumurtalar büyültülüyor Canım. Tüp bebekteki gibi..benim aşılamamda gonal-f kullanmıştık...Canım 2 hafta sonra bebişini göreceksin inş.dualarımız seninle.belki de bebişlerin...
Bu arada İğneli aşılama ne oluyor?
sağol cnm :) bakalım bizim de vesilemiz olacak mı aşılama?Bana 3 dediler canım
Inş Allah canm dualarım sizinle benimde saol iğneli göbekten iğne vuruyorsunCanım 2 hafta sonra bebişini göreceksin inş.dualarımız seninle.belki de bebişlerin...
Bu arada İğneli aşılama ne oluyor?
Sen genelde tam koyuluğu yakaliyorsun canım akşama tekrarla istersen bir tık daha koyulasacak gibi duruyor.
Bu ay çok merak ediyorum.. Bebiş gelecekmi acaba? Inşlh bizde tuğba gibi sürpriz yaşarız çiğdemcim...Bir tık düşünce catladi diyebiliriz sanki tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?