Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birkaç gün daha düzenli ölç ne olduğunu anlarız
 

Bana yumurtam geç çatladı gibi geliyor. Ateşe göre. Bi de eğer öyle olduysa adetim gecikir dimi ?
 
Veson durum ayni aslinda sadece ben alisiyorum galiba :) esim cocuga karşı cok ilgisiz nedense hala cozemedim. Kendi cocugundan kaciyo adam. Sorumlulugunu alamadi sanirim ya da zor geldi. Bahanesi surekli agliyo olmasiymis. Bebek bu aglicak tabi diyorum. Bide nedense bende ona karsi guvensizlik basladi. Bazen zorla sallatiyorum ama surekli kontrol ediyorum acaba aglatir mi zarar verir mi diye. Bebegm ondayken azcik aglasa naptin cocuga diyorum. Bu dusuncemde beyefendi bebk susmaynca bagiriyor atcam simdi camdan assagi fln diyor,bazende bebek aglarken oturup izliyo guluyo. Neymis cok guzel agliyomus. Bu yzden guvenmiyorum ona. Ztn dogum yaptigmdan beri aramz acildi soguduk hrlde brbrmzden. Aman bosver adam cok umrumda degil açıkçası bebegm saglikli olsun o olmasada bakmasada olur. Ben bisey mrk ettim. 2.ayimizi doldurduk ama etrafini net bi sekilde goremiyo hala. Beni takip ediyo guluyo ama parmagimi gozune yaklastirinca gozunu kirpmiyo rahatsiz olmuyo. Parmagimi saga sola hareket ettiriyorum takip etmiyo. Arkadasiminki 2.5aylik resmen goruyo. Bi sorun olabilir mi?
 
vuu 2 ay bitti mi yaa az sabret bi kaç haftaya takip etmeye başlar bizim ki 11 haftalık herşeyi takşp edio oyuncak sallayınca tepesinde onuda takip edebilio artk önceden uzaktan insanları takip ediodu küçük cisimleri edemiodu
 
papatyamrm nasılsın son gelişmeler ne?
Günaydın herşey yolunda gidiyordu geçtiğimiz pazartesi kalp atışınıda duyduk. Çiftti bir kese boş diğeri tutunmuştu Bu sabah tuvalete kalktım birşey damladı skıntıdır dedim kan geldi. Tuvslete oturuncada birkaç tamla sanki orda bekliyo gibi aktı. Doktora gideceğim. Saatin 9 olmadı bekliyorum.
 
Birkaç gün daha düzenli ölç ne olduğunu anlarız
36.2 ye düştü ateşim. Resmen vücudum bana oyun oynuyor
Ben normalde sabah ezanıyla kalkar duş alırdım bugün geceden aldım ve gece baya üşüdüm. Ondan mıdır acaba yaa. Off
 
Bazı erkekler baba olunca hemen ne olduğunu anlayamıyor.bebek ağlayınca ne yapacağını bilmediği için öyle yapıyordur.biraz büyüsün bu sıkıntılar geçsin baba-evlat ilişkisi de zamanla oturacaktır merak etme.o takip olayını da bilmiyorum CNm bilen kızlar yazacaktır.henüz refleksleri gelişmemiş olabilir.bilemedim CNm.netten de araştır bak kaçıncı ay ne yapması normalmiş.
 
CNm ne yaptınız dr gördü mü? O boş kese düşecek kanama olması gayet normal bir arkadaşın da öyle olmuştu bu topikten.biri kanama ile düştü diğerini doğurmak üzere şimdi.
 
36.2 ye düştü ateşim. Resmen vücudum bana oyun oynuyor
Ben normalde sabah ezanıyla kalkar duş alırdım bugün geceden aldım ve gece baya üşüdüm. Ondan mıdır acaba yaa. Off
Birşey söyleyeyim mi CNm aslında dünkü ateşin çok anormaldi.tablona şimdi baktım 36,2 gayet normal ve güzel bir ateş bence.düzenli ölçmeye devam.
 
Birşey söyleyeyim mi CNm aslında dünkü ateşin çok anormaldi.tablona şimdi baktım 36,2 gayet normal ve güzel bir ateş bence.düzenli ölçmeye devam.
Belki grip mikrobu geldi bi şansını denedi zaten ateşim çıkacaktı iyice arttırdı. Olabilir tabi :) Moralimi yerine getirdin canım teşekkür ederim
 
her akşam ilişkiye yelteniliyor malesef sonuç yok cnm.tam damarıma bastın bu gece ayrı yattım sırf bu mevzudan.acaba biz bebek hiç düşünmesek mi?ilişkimiz bile yolunda değil diyorum bazen.
bir yandan da onu çok sevdiğimi, onun beni sevdiğini biliyorum bu yeter ilişkimiz çok sık olmasa da olur diyorum.çok karıştı kafam iki hamileliğimde de sen ilişki olsun bugün dediğin günler hamile kaldım, barışıp keşke becerebilsek bugün cibi35 çatlamış cnm hayırlısı olsun inş bebiş olsun.
 

Hiç öyle düşünme siz ne kadar yol aldınız bu konuda tabloda açık seçik ortada kuzum. Önceki tablolarını incele bak anlayacaksın ne demek istediğimi.
 

Sabah ateşi görünce bende çok sevindim canım artık umutluyum inşallah başarır spoşlarda :))
 
Belki grip mikrobu geldi bi şansını denedi zaten ateşim çıkacaktı iyice arttırdı. Olabilir tabi :) Moralimi yerine getirdin canım teşekkür ederim

İnşallah öyle mi böyle mi derken gelmiştir bebeğin ama gelmese de artık ehil ellerdesin :) bı daha ki aya düzenli ölçüm yaparsan daha net yorum yapılabilir kuzum
 

Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah boş kese ile ilgilidir kanaman
 
Hiç öyle düşünme siz ne kadar yol aldınız bu konuda tabloda açık seçik ortada kuzum. Önceki tablolarını incele bak anlayacaksın ne demek istediğimi.
evet cnm eskiden ayda 2-3 anca oluyordu.şimdi ise, adetten sonra özlüyor mu napıyo o zaman istiyor, sonra unutuyor beni beni unutsun hiç sıkıntı değil ama özlemimizi, hasretimizi, hayallerimizi unutmasın işte o zaman ben ben olmuyorum, çıldırıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…