Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm ne yaptınız dr gördü mü? O boş kese düşecek kanama olması gayet normal bir arkadaşın da öyle olmuştu bu topikten.biri kanama ile düştü diğerini doğurmak üzere şimdi.
Doktorum izmirdeymiş bana muayenesine gitmemi söylefi gittim iğne yaptılar bol bol sıvı al dinlen dedi.
 

Kuruntu yapma sen kuzum unutur mu hiç
 
CNM ilişki sayısı gayet normal CNm sadece bebek konusu işin içine girince sıkıntı oluyor işte.yoksa sadece hergün ilişki düzenli ilişki anlamında değil ki.
Bence eşin de yakında yumurta çatlayacağını sezmiş ve stres yapmış olabilir.üstüne gitme isteksizlik çokzor hele erkek için bu mesele başka boyut kazanabiliyor.inşallah bu akşam herşey yolunda gider
 

Kız bu çakşır suyunu duydun mu fena istek yapıyormuş:) tam sana göre. Ondan içir ne işe yaradığını da söyleme bakalım ne yapacak o zaman. Peşinden ayrılmaz artık
 
Kız bu çakşır suyunu duydun mu fena istek yapıyormuş:) tam sana göre. Ondan içir ne işe yaradığını da söyleme bakalım ne yapacak o zaman. Peşinden ayrılmaz artık
hergün içiririm valla.ne duyduysam yapıyorum bazısını içiyor bazısını içmiyor . azıp kudursun inşş peşimden ayrılmıyor zaten cnm ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.
 
inşallah yolunda gider cnm :) gitmezse de yapcak bir şey yok cnm bu ay tatil derim, canımız sağolsun .çok sağolasın.
 
hergün içiririm valla.ne duyduysam yapıyorum bazısını içiyor bazısını içmiyor . azıp kudursun inşş peşimden ayrılmıyor zaten cnm ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.
Sen bi dene bak gör. Sıkıntı var mı bilmiyorum ama sperm kaliteside çok iyileşir. 1 litrelik şişelerde satılıyor aktarlarda. 5 litreden sonra etki Ediyor diyorlar ama kullananlar ilk şişeden etkisini görmüşler. Heralde gebelik için 5 litre diyorlar.
Adetimi bekliyorum olursam direkt başlıycam ben :) iyice kudurmazlar inşallah
 
Aynen daha alisamadi sanirim :) olsun ben bakarim bebegime ya
 
Evet CNm bol bol dinlen dediğim gibi o boş kesedir inşallah herşey yolundadır.içini ferah tut
Sağolasın csnım benim inşallah öyledir. Coraspirin de kullanıyordum onu hemen kes dedi. Şimdi sadece progestan fitil olarak kullanıyorum birde iğne var kan sulandırıcı. Tabi folik asiti unutmamak gerekir.
 
Sonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
Ah etme döner dolaşır seni bulur diye boşa dememişler.ataların bir bildiği var sanırım...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…