Geçmiş olsun ailecekSonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
Ah etme döner dolaşır seni bulur diye boşa dememişler.ataların bir bildiği var sanırım...
Hayırlı olsun canım .kızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
Sağol cnm.. Henüz tarih belli değil. Vitaminleri kullanıyorum.. Tedaviye kadar normal deneyeceğiz.. Hayırlısı bakalım..sizde durumlar nasıl?Gözünüz aydın CNm gelecek ay tedavi mi düşünüyorsunuz
Kalbim ve dualarım seninle tatlım.inş bebişlerin hemen geliverir.kalbinden geçeni göbüşünde bulman dileğiyle...kızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
Kalbim ve dualarım seninle tatlım.inş bebişlerin hemen geliverir.kalbinden geçeni göbüşünde bulman dileğiyle...
kızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
Sen önden git bizde peşinden gelelim inşlh cnm. Bizim dna fragmantasyon sonucumuz da temiz geldi çok şükür...
Sonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
Ah etme döner dolaşır seni bulur diye boşa dememişler.ataların bir bildiği var sanırım...
Hadi hayırlısı .ben bir türlü karar veremiyorum.maddi sorunlar nedeni ile.Sağol cnm.. Henüz tarih belli değil. Vitaminleri kullanıyorum.. Tedaviye kadar normal deneyeceğiz.. Hayırlısı bakalım..sizde durumlar nasıl?
Hayırlı olsun bebegin gelsin inşallahkızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
Amin cnm inşallh.çok teşekkür ederim. Valla bende çok sevindim gerçekten..Çok sevindim kuzum yaabizde peş peşe doguralim inşallah
Maddiyat gerçekten zorluyor insanı.. İki tane vitamin aldık 500 tl sadece.. İnsan yuh diyor. Fiyatlar dudak uçuklatıyor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun tuğbacım.. Hem maddi Hem manevi çok yıpranıyor insan... Hakkımızda hayırlısı cümlemizin..Hadi hayırlısı .ben bir türlü karar veremiyorum.maddi sorunlar nedeni ile.
Aynen öyle Amin inşallahAmin cnm inşallh.çok teşekkür ederim. Valla bende çok sevindim gerçekten..
Maddiyat gerçekten zorluyor insanı.. İki tane vitamin aldık 500 tl sadece.. İnsan yuh diyor. Fiyatlar dudak uçuklatıyor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun tuğbacım.. Hem maddi Hem manevi çok yıpranıyor insan... Hakkımızda hayırlısı cümlemizin..
Çok geçmiş olsun canım ya..benim kızda hasta oldu acillik olduk. Bu hafta okula bile gidemediSonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
Çok geçmiş olsun canım ya..benim kızda hasta oldu acillik olduk. Bu hafta okula bile gidemedi
İki gündürde ishalle mücadele ediyoruz.artık napacağımı şaşırdım valla...
Sağol çiğdemcim... Valla çocuk hastalığı hiç bişeye benzemiyor..Kar gelmeden hepimiz sıradan geçeceğiz herhalde. Çok geçmiş olsun canım
her yol paraya cikiyor arkadas ;(Mm takılma bence de.inş sonu bebişle biter canım.o zaten çatlayana kadar 20-22 mm yi bulacaktır ve bu da en sağlıklı değerler.
Klomen 23 tl iken bu ovitrelle iğne neden bu kadar pahalı anlamıyorum 80 civarı ve ödemiyor.devlet yumurtayı oluşturuyor,sonra gerisini düşünmüyor.oluşmasıyla olmuyor ki bu iş...Alla alla!! Alternatifi de aynı pahalı,ödemiyor.zıkım olsun.
insallah sonu bebek olsun.Sabah ateşi görünce bende çok sevindim canım artık umutluyum inşallah başarır spoşlarda :))
cok gecmis olsun.Sonunda hastalık kozalağa da geçti.ancak şöyle bir durum oldu.kozalak influenza oldu nasıl olduysa,sonra oğluşuma bulaştı.ateşi 41 ve hiçbir ilaçla düşmüyor.39.5 i bile göremedik.dr sana da bulaşacak dedi.mıçtıkkk yani ailecek.evi karantinaya alacaklar neredeyse.
ayyyy masallah. sonu guzel olsun.kızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
telas etme canim.Hayırlı olsun canım .
Bende 7+4 kanama oldu. İki gündür yatıyorum. İnşallah canım herşey yolunda gider. Teşekkürler.. sen nasıl oldun?her yol paraya cikiyor arkadas ;(
insallah sonu bebek olsun.
cok gecmis olsun.
ilik su hazirla canim. basini islatmadan 20dk icinde oturt cocugu atesi iicn.
ayyyy masallah. sonu guzel olsun.
telas etme canim.
ben de 6+3te yasadim kanama. aspiirn ve claxane i da hic kesmedi doktor. sabah aksam proluton depot igne oldum 5 gun. sonra progestan hap kullandim. bol bol dinlen.
Kızlar ben ateşimi ölçmeye devam ediyorum. Not ediyorum uygulamaya. Ama bugün farklı bişey oldu takvim de sarı renk oldu 3 gündür o ne demek oluyor. Bi de kesik çizgiler oluştu. Bi bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 2083657
Eki Görüntüle 2083658
Dpo yumurtlamadan sonraki gün sayısı canım. O yüksek ateşten önceki günü yumurtlama olarak saymış yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?