Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun ailecek

Hepinize hatta sana da şimdiden geçmiş olsun tatlım.. bizimde küçük kız cumadan beri hasta sol bademcik aldı başını gidiyor.. doping yapıyoruz çocuğa resmen.

Çok sevindim kuzum yaa bizde peş peşe doguralim inşallah
Amin cnm inşallh.çok teşekkür ederim. Valla bende çok sevindim gerçekten..
Hadi hayırlısı .ben bir türlü karar veremiyorum.maddi sorunlar nedeni ile.
Maddiyat gerçekten zorluyor insanı.. İki tane vitamin aldık 500 tl sadece.. İnsan yuh diyor. Fiyatlar dudak uçuklatıyor valla. Allah hepimizin yardımcısı olsun tuğbacım.. Hem maddi Hem manevi çok yıpranıyor insan... Hakkımızda hayırlısı cümlemizin..

Aynen öyle Amin inşallah

Çok geçmiş olsun canım ya..benim kızda hasta oldu acillik olduk. Bu hafta okula bile gidemedi
İki gündürde ishalle mücadele ediyoruz.artık napacağımı şaşırdım valla...

Çok geçmiş olsun canım ya..benim kızda hasta oldu acillik olduk. Bu hafta okula bile gidemedi
İki gündürde ishalle mücadele ediyoruz.artık napacağımı şaşırdım valla...

Kar gelmeden hepimiz sıradan geçeceğiz herhalde. Çok geçmiş olsun canım

her yol paraya cikiyor arkadas ;(

Sabah ateşi görünce bende çok sevindim canım artık umutluyum inşallah başarır spoşlarda :))
insallah sonu bebek olsun.

cok gecmis olsun.
ilik su hazirla canim. basini islatmadan 20dk icinde oturt cocugu atesi iicn.

kızlar tedaviye başladım bu gün tüp bebek için.
dualarınızı bekliyorum.
ayyyy masallah. sonu guzel olsun.

Hayırlı olsun canım .
telas etme canim.
ben de 6+3te yasadim kanama. aspiirn ve claxane i da hic kesmedi doktor. sabah aksam proluton depot igne oldum 5 gun. sonra progestan hap kullandim. bol bol dinlen.

Bende 7+4 kanama oldu. İki gündür yatıyorum. İnşallah canım herşey yolunda gider. Teşekkürler.. sen nasıl oldun?

Kızlar ben ateşimi ölçmeye devam ediyorum. Not ediyorum uygulamaya. Ama bugün farklı bişey oldu takvim de sarı renk oldu 3 gündür o ne demek oluyor. Bi de kesik çizgiler oluştu. Bi bakar mısınız ?

Dpo yumurtlamadan sonraki gün sayısı canım. O yüksek ateşten önceki günü yumurtlama olarak saymış yani.

Doğruluğu ne kadar peki. Bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Geç döllenme olmuş o zaman baya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…