HADİ GEçmiş olsun CNm.bebeğine vesile olsun inşallah
Senin bu ay testlerden pek birşey anlamadım.geçen gün sanki pozitif çıktı sonra da silindi diye hatırlıyorum.bu test de her iki çizgi çok silik çıkmış.senin testler hep çok koyu çıkardı aslında bilemedimEki Görüntüle 2086699
Kızlar bunda çok fazla sıvı alımı da var..19:30 da sıvı alımsız yapacam.Veson ve tüm Kızlar...
Sıvı alımı çok o yüzden biraz soluk gibi çıkmış ama telin ters çevirme moduyla baktım iki çizgide eşit koyulukta. Çay koca bardak ayran ve yarım litre su içtim.. O halde bile böyle koyu ise peak tir diye düşünüyorum ama cnm.tabloma bakarmısın? Bu sefer tamam galiba. 19:30 da hiç Sıvı almadan yapıcam.Senin bu ay testlerden pek birşey anlamadım.geçen gün sanki pozitif çıktı sonra da silindi diye hatırlıyorum.bu test de her iki çizgi çok silik çıkmış.senin testler hep çok koyu çıkardı aslında bilemedim
Ben bir çılgınlık yapıp kan verdimsonuç 6 çıktı. Yarın da vericem azaldiysa iğne etkisi yukseldiyse düşünemiyorum
Yılın ilk müjdesi geliyor mu neBen bir çılgınlık yapıp kan verdimsonuç 6 çıktı. Yarın da vericem azaldiysa iğne etkisi yukseldiyse düşünemiyorum
iğnenin kaçıncı günüydü?
Yılın ilk müjdesi geliyor mu neinş minnosun gobusundedir.
Kız uyusun hemen çalışacam cnm.seninde kan pozitif çıkmış çok sevindim. Inşlh hamişsindir kuzum..birbirimize dua edelim cnm...Pik kuzum pik haydi iş başına
Kız uyusun hemen çalışacam cnm.seninde kan pozitif çıkmış çok sevindim. Inşlh hamişsindir kuzum..birbirimize dua edelim cnm...
9. Günü
hımm o zaman iğnenin etkisi henüz geçmemiş canım.
çünkü 10 günden sonra geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?