Henüz yeterli yükseliş Yok çalışmaları bırakma
Hadi inşallah cnm ya.Rabbim artık bizide görsün inşlh.. Zamanımız gelmiştir inşlh.. Sen kesin hamilesin kuzum. Darısı bizlere inşlh...Biliyorum canım benim 12. Gün bile idrar da silik çizgi çıkmıştı ama kanda 4.. bu defa idrar testi negatif kanda 6.
Çılgın seni:)) hadi inşallah. ArtarBen bir çılgınlık yapıp kan verdimsonuç 6 çıktı. Yarın da vericem azaldiysa iğne etkisi yukseldiyse düşünemiyorum
Pik gibi
Sağol kuzum.. Bende hepimize dua ediyorum.. İçimizden biri güzel haber verince sanki kendim vermiş gibi oluyorum..İnşallah canım dua etmezmiyim her duamda sizler de varsınız
Son gaz devam canım. Sabahlı akşamlı çalışmaları.inşlh bu sefer olur kuzum ya...Henüz yeterli yükseliş Yok çalışmaları bırakma
Gibisi fazla cnm. Birde çıplak gözle görsen peak yani kesin.. Bu testi tablo yaptırmak lazımPik gibi
Biliyorum canım benim 12. Gün bile idrar da silik çizgi çıkmıştı ama kanda 4.. bu defa idrar testi negatif kanda 6.
İğnenin 10. Günü gözüküyor tablodaBiliyorum canım benim 12. Gün bile idrar da silik çizgi çıkmıştı ama kanda 4.. bu defa idrar testi negatif kanda 6.
Hadi çalış bacım çok dolaşma buralardaGibisi fazla cnm. Birde çıplak gözle görsen peak yani kesin.. Bu testi tablo yaptırmak lazım
İğnenin 10. Günü gözüküyor tabloda
inşallah yeni yükselmeye başlamıştır.
totem yapmalıyızzzz
Kız uyusa çalışacamda oda inada binmiş. Anladı galiba bıcırıkHadi çalış bacım çok dolaşma buralarda
Transfer ne zaman kuzum?inşallah yeni yükselmeye başlamıştır.
totem yapmalıyızzzz
Kız uyusa çalışacamda oda inada binmiş. Anladı galiba bıcırık
Geç saatte çalışsakda olur sanırım yada sabah.. Çizgiyi hangi güne çekecek acaba merak ediyorum..Aceleye getirme vakit var canım :))
Transfer ne zaman kuzum?
Hadi bakalım cnm.inşallah müjdeli haberini alırız ablacım.. Rabbim bu ay hepimizi güldürsün inşlh kuzum..ablacığım bu gün kontrol vardı her şey yolunda dedi doktor.
5inde tekrar kontrol var o zaman belli olacak transfer tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?