Dpo 9 nasıl olur peki yılbaşı günü bir delilik yapasim var
Aaa ciddi misin canım. 72 saat diye bildiğimiz yanlış mı o zaman. En erken 72 saat mi o. Kafam karıştı. Ben kesin olmadı dedim. Kekik çayı içtim hatta bugün biraz kafamdan atayım diye.
Aman seker yapma derim. Dur sakin sakin sen. İnanmazsin ben de duracagimDpo 9 nasıl olur peki yılbaşı günü bir delilik yapasim var
Öyle mi yaa. Bilmiyordum canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.Genel bilgi diye yazayim sadece. Yumurtanin dollenip, rahme yerlesip betahcg salgilamasi maksimum 10gunde oluyor. Yani yumurtlama gunumnuz kesin ise, ilk 10gun yine de sonuc negatif cikabilir... 72 saat diye hic duymadim ben. Tup bebekte bile doktorlar 10.gun bakarlar kanda. :)
Aman seker yapma derim. Dur sakin sakin sen. İnanmazsin ben de duracagim
olsun sen bekle cnm. her halukarda 2 kez kan vereceksin. onun yerine regl gununu bekle. 1 kez kan ver derim.Benim endisem negatif diil yalancı pozitif çıkması :)) çatlatma ignesinden dolayı yani :) ama hamile kaldığım ay da 9. Gün yapılmış HCG ve 42 çıkmıştı
olsun sen bekle cnm. her halukarda 2 kez kan vereceksin. onun yerine regl gununu bekle. 1 kez kan ver derim.
ben de bebek olimpiyatlarini bu ay icin tamamlamis bulunmaktayim. daha da kimse yanasmasin bana....
enteresan sekilde son 6 aydir ilk kez esim normal yani
dpo14ten sonra yaparsin cnm idrari.Ohh maşallah diyim hemen
Benim luteral 16 gün yaaidrar testi yapıp rahatlama şansım da yok. Tam kafa yemelik
Hakkında hayırlısı olsun.zamansız yolcuda erken yaptırmıştı negatif çıktı ,bikaç gün sonra pozitif oldu.Kızlar. Ben doktora gittim bugün. Kan aldılar. Sonuç <2 çıktı malesef
Eki Görüntüle 2086232
Olsa çıkardı heralde. Yumurtlamamın 8nci günü bugün.
Ben bu jeli araştırmıştım bir zamanlar.kimse memnun değildi.yan etkileri çok fazlaydı.özellikle mantardan bıkmışlardı.bence bunu kullanma canım.bu jeli kullandıktan sonra sadece arada tortu olarak geri geliyordu.öyle ıslaklık falan olmadı bende.östrojen kullanmadım.
östrojeni zamanın da yumurta takibi sırasında 3 ay kullanmıştım ama onda bile böyle kuruluk yaşamadım.yan etkilerine baktım da yan etkilerinde var yaygın olarak.
Sırt ağrısı, karın ağrısı, cinsel organdan akıntı gelmesi, cinsel organdan gelen akıntıda artış, alerji, cinsel arzunun azalması, cinsel organda kuruluk diye yazıyor.
Neyse artık hatırlat bana dedi ya bir dahaki sefere belki değiştirir başka bişey verir herhalde.
Bu reglden sonra ben de aranıza katılıyorum.valla heveslendim sanki.stresi de ayrı.aman ne bileyim ara vermek çok iyi geldi bana.dpo14ten sonra yaparsin cnm idrari.
ben de her ay 16da yunlarken bu ay erken yumladim. bakalim kismet diye diye bir hal olduk...
Benden once behice ile cici var anacim. Once onlardan haber bekliyoruz. Benim ateste dalga geciyr benimle. İlginc bir ziplama yapti. Oysa 36.6yi gecmezdi. Saskinim yani :)Bu reglden sonra ben de aranıza katılıyorum.valla heveslendim sanki.stresi de ayrı.aman ne bileyim ara vermek çok iyi geldi bana.
Hadi sen hamile kal da umut ol bize...
Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırmıştı hatırlıyor musun ?Hakkında hayırlısı olsun.zamansız yolcuda erken yaptırmıştı negatif çıktı ,bikaç gün sonra pozitif oldu.
Canım geçen ay dpo 11 de kan testim 2.67 çıkmıştı. Dpo 15 de 18,42. Daha sonra artış oldu ama tam istenildiği gibi olmadı. kimyasal gebelik oldu. Biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin. İstersen evde yapılan idrar testlerinden de deneyebilirsin. Artık bu testlerinde hassaslıkları da gayet iyi oluyor. Ama en kesin sonuç kan testi.Yumurtlamadan kaç gün sonra yaptırmıştı hatırlıyor musun ?
Hakkında hayırlısı olsun.zamansız yolcuda erken yaptırmıştı negatif çıktı ,bikaç gün sonra pozitif oldu.
Ben bu jeli araştırmıştım bir zamanlar.kimse memnun değildi.yan etkileri çok fazlaydı.özellikle mantardan bıkmışlardı.bence bunu kullanma canım.
Bu arada aşılama sonucuna üzüldüm.ama elden ne gelir.inş daha fazla bekletmez bebişin seni.
Anladım canım teşekkür ederim. Peki DPO kaçta yapayım idrar testini. Bi daha kan testiyle uğraşmak istemiyorum. Belirtiler olmasa ona da uğraşmam da bu ay farklı şeyler yaşıyorum. Kan testine bile inanmadım. Normalde tamam olmadı derken bu sefer bi hata var dedim inanmadım. Hayırlısı olsun.Canım geçen ay dpo 11 de kan testim 2.67 çıkmıştı. Dpo 15 de 18,42. Daha sonra artış oldu ama tam istenildiği gibi olmadı. kimyasal gebelik oldu. Biraz daha bekleyip kan testini tekrarlayabilirsin. İstersen evde yapılan idrar testlerinden de deneyebilirsin. Artık bu testlerinde hassaslıkları da gayet iyi oluyor. Ama en kesin sonuç kan testi.
Burada dpo 10 da çok silik ikinci çizgiyle öğrenenler de var. Ama en güzeli adet günü. Eğer sabredemem adet gününe kadar diyorsan en erken bence dpo 12 de yap. Hayırlısı olsun canım. Rabbim çok bekletmeden nasip etsinAnladım canım teşekkür ederim. Peki DPO kaçta yapayım idrar testini. Bi daha kan testiyle uğraşmak istemiyorum. Belirtiler olmasa ona da uğraşmam da bu ay farklı şeyler yaşıyorum. Kan testine bile inanmadım. Normalde tamam olmadı derken bu sefer bi hata var dedim inanmadım. Hayırlısı olsun.
Adeti bekleyeyim en iyisi. Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallahBurada dpo 10 da çok silik ikinci çizgiyle öğrenenler de var. Ama en güzeli adet günü. Eğer sabredemem adet gününe kadar diyorsan en erken bence dpo 12 de yap. Hayırlısı olsun canım. Rabbim çok bekletmeden nasip etsin
Geçmiş olsun zeynepcim çok sevindim..meleğine bir adım daha yaklaştın. Müjdeli haberlerini de alırız inşlh. Kuzum...
Geçmiş olsun zeynepcim çok sevindim..meleğine bir adım daha yaklaştın. Müjdeli haberlerini de alırız inşlh. Kuzum...
Valla bende doktor kontrolünde vitamin kullanıyorum. Bu arada da çalışmalara devam ediyorum.nasip bakalım gülüm. Hayırlısı hakkımızda. Senin adına sevindim gerçekten cnm.herşey gönlünce olur inşallh. 2018 de hepimiz anne oluruz inşlh kuzum..inşallah ablacım, doktor 3 ay korunma verdi
sen nasılsın ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?