Gelene kadar da ben benden geçiyorum..Öyle dene Rabbim nasip ederse gelecek nasibimizde yoksa ne yaparsak boş
İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Bugünkü kontrolümüz maalesef kötü geçti. Bebeğimin kalp atışları durmuş.Yarın kürtaj oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
Kuzum Rabbim yardımcın olsunİyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Bugünkü kontrolümüz maalesef kötü geçti. Bebeğimin kalp atışları durmuş.Yarın kürtaj oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
Allahim sabir ve sifa versin canim. Ne desek bos.....İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Regl olacak gibi.İyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce paylaşmıştım görümcemin ateş listesi . Bu listeye göre yorumlarmısınız. Teşekkür ederim
Normalde bugün gelmesi bekleniyor. Yarın sabit kalırsa ateş regl ihtimali yüksek dimi. Yükselirse gebelik ihtimali olur mu ki.Regl olacak gibi.
Kesin birsey diyemiyorum. Ama deger boyle dusunce ben regl oluyorum....Normalde bugün gelmesi bekleniyor. Yarın sabit kalırsa ateş regl ihtimali yüksek dimi. Yükselirse gebelik ihtimali olur mu ki.
Muhtemel çatlama hangi gün gerçekleşmiş sizceKesin birsey diyemiyorum. Ama deger boyle dusunce ben regl oluyorum....
Muhtemelen 2 ocak...Muhtemel çatlama hangi gün gerçekleşmiş sizce
sabah ateş ölçünce dedim 5.ci haftaya girdim..bir totem yapayım ...tabloya bakacağınız aklıma gelmedikiinşallah vardır ya...dpo 12 den sonra test yapacam....
CNm sadece bir kez idrar testi yaptım o kadar kanda bakılmadı.baktırmadım.son kayıptan sonra eşime artık kür dr uğraşmayacağım ,hamile kalırsam da kalp atışlarına kadar gitmeyeceğim demiştim.ki öyle yapacaktım lekeler başladı.eşimin ısrarı ile dr a gittim.dr da benim kafadan çıktı sağlıksız gebelikse zaten düşer bekleyelim kan da baktırma boşuna dedi.progestan da kullanma sağlıksız ise düşmesini geciktirir dedi.ben de çıktım eve geldim o zamandır bekliyorum öyle.rabbim nasip eder inşallah bu sefer dua edin kızlar
Ayy
Çok şükür her şey güzel geçti canım.
Evde dinleniyorum dünden beri.
İyi de hissediyorum Allah ın izniyle.
Çok teşekkür ederim.
22 ocak da hayırlı haber veririm inşallah.
Şimdi okudum şok oldum cnm ya.Rabbim sabır versin.. Dualarım seninle..kendine dikkat et ablacım.çok üzüldüm ya..boğazım düğümlendi inan..İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Amin gülüm.. Hayirlisi inşlh..insallah ablaim vardir. Rsabbim hayirli olani versin. heyecanla okuyurdum hemde sasirdim leyla abla erkenden test yapmis diye:) hayirlisi olsun ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?