Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Bugünkü kontrolümüz maalesef kötü geçti. Bebeğimin kalp atışları durmuş. Yarın kürtaj oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin

Canımm ne desem boş.. Allah yardımcın olsun kuzum Rabbimden hepimiz için hayırlısını diliyorum çok dikkat et kendine

Kuzum Rabbim yardımcın olsun Sana tek tavsiyem sperme baktırın morfolojiye baktırın düşükler sağlıksız gebelikler sağlıksız Sperm kaynaklı olabilir Şükür çabuk hamile kalıyorsun

Allahim sabir ve sifa versin canim. Ne desek bos.....

İyi akşamlar arkadaşlar. Daha önce paylaşmıştım görümcemin ateş listesi . Bu listeye göre yorumlarmısınız. Teşekkür ederim

Eklentiler

• _20180111_213324.webp
    25 KB · Görüntüleme: 61
Allah yardımcınız olsun. Dualarım sizinle.

Normalde bugün gelmesi bekleniyor. Yarın sabit kalırsa ateş regl ihtimali yüksek dimi. Yükselirse gebelik ihtimali olur mu ki.
Kesin birsey diyemiyorum. Ama deger boyle dusunce ben regl oluyorum....

sabah ateş ölçünce dedim 5.ci haftaya girdim..bir totem yapayım ...tabloya bakacağınız aklıma gelmediki inşallah vardır ya...dpo 12 den sonra test yapacam....

insallah ablaim vardir. Rsabbim hayirli olani versin. heyecanla okuyurdum hemde sasirdim leyla abla erkenden test yapmis diye:) hayirlisi olsun ins

Sevinciniz kursağınızda kalmasın size bir ateş tablosu paylaşayım
Eki Görüntüle 2092325

yaaaa Veson cum canim benim yaa cok ama cok sevindim. hep duamdaydin. topige takilamiyorum cok ama ara sira bakiyorum.. yaa bu ne güzel tablo böyleeeee
saglicakla devam etsin insallah
Kucagina almak nasip olsun ins

eee ?sonra? ne kadar gecti doktordan geldin geleli?

Rabbim kalbinizi teskin etsin. sabir versin insallah, saglikli bir bebekle kucaginizi doldursun...

Şimdi okudum şok oldum cnm ya.Rabbim sabır versin.. Dualarım seninle..kendine dikkat et ablacım.çok üzüldüm ya..boğazım düğümlendi inan..
insallah ablaim vardir. Rsabbim hayirli olani versin. heyecanla okuyurdum hemde sasirdim leyla abla erkenden test yapmis diye:) hayirlisi olsun ins
Amin gülüm.. Hayirlisi inşlh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…