AMİNNN CNm Allah razı olsun.inşallah sağsalim kucağıma almak nasip oluryaaaaVeson cum canim benim yaa cok ama cok sevindim. hep duamdaydin. topige takilamiyorum cok ama ara sira bakiyorum.. yaa bu ne güzel tablo böyleeeee
saglicakla devam etsin insallah
Kucagina almak nasip olsun ins
Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden.şubatta tekrar kontrol eğer herşey yolunda giderseeee ?sonra? ne kadar gecti doktordan geldin geleli?
Rabbim saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah. tekrrdan cok sevindim :)Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden.şubatta tekrar kontrol eğer herşey yolunda giderse
AMİn CNm Allah razı olsun inşallah.rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallahRabbim saglicakla kavusmayi nasip etsin insallah. tekrrdan cok sevindim :)
İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Bugünkü kontrolümüz maalesef kötü geçti. Bebeğimin kalp atışları durmuş.Yarın kürtaj oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
gecmiş olsun canım çok üzüldümİyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Bugünkü kontrolümüz maalesef kötü geçti. Bebeğimin kalp atışları durmuş.Yarın kürtaj oluyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
Pm kondurduk:) şans vallahi ya zaten agrim kesilmemisti birde sabah ateşi 36.2 cikti benim catladiginda daha yüksek cikiyor
Saol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.Zamansiz yolcu çok geçmiş olsun cnm Allahım sabır versin inş. rabbim bizlere sağlıklı hamileliklerde nasip etsin inş.
kaçıncı sağlıksız hamilelik cnm pıhtılaşma, genetik bakıldı mı hiç?
Saol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
hepimiz aynı acıları yaşıyoruz cnm imtihanımız daha uzun sürmez inş.6 tane de çok fazla olmuş kuzumSaol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
Allahim sifa versin canim. cok gecmis olsun.Saol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
CNm çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahSaol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
Çok geçmiş olsun. Inşlh sağlıkla yeniden nasip olur cnm...Saol canım. Operasyon bitti. Birazdan eve çıkacapız. Bununla beraber 2 kürtajla sonuçlanan, 4 tane de kimyasal olmak üzerw 6 hamilelik. Pıhtılaşma problemi 2. Den sonra belli oldu. İğne ve hap kullandım sonrakilerde. İlk kürtajda kromozom anomalisi vardı. Bunda da tekrar genetik kromozom analizi yapılacak. Eğer bunda da anomali çıkarsa doktorlar artık tüp bebekte pct yöntemini öneriyorlar. Hakkımızda hayırlısı. Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize.
Sözün bittiği yer...başın sağolsun canım,Allah tekrarını yaşatmasın.İyi akşamlar kızlar. Bugün çok güzel haberler aldık çok mutlu olduk. Size üzücü haberler vermek istemezdim ama burda sizinle acı tatlı bütün anlarımızı paylaştık. Benim ailem bacılarım oldunuz. Sizi yüz yüze tanımasamda çok sevdim.
Lan sen hamile misin?2gün topiğe girmedim.Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden.şubatta tekrar kontrol eğer herşey yolunda giderse
:)) sağol CNm Allah razı olsun darısı siz isteyenlere olsun inşallahSözün bittiği yer...başın sağolsun canım,Allah tekrarını yaşatmasın.
Lan sen hamile misin?2gün topiğe girmedim.
Ay ben şokmaş ALLah tamamına erdirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?