Cemrecim test günün ne zaman? Rabbim müjde vermeyi nasip etsin ablacım..Zamansiz yolcu kuzum çok üzüldüm. Allah sabır versin. Rabbim seni sağlıklı gebeliklerle müjdelesin. Üzüldüğün kadar sevindirsin inşallah.
Cemrecim test günün ne zaman? Rabbim müjde vermeyi nasip etsin ablacım..
Inşallah kuzum.. Dualarım seninle.. Ben beklemedeyim.. Inşlh müjde vermek nasip olur hepimize...22 ocak ablacığım. İnşallah Rabbim nasip eder. Senin son durum ne peki?
Daha iyiyim abla. Saol. Daha da iyi olacağım inşallah. Zaman herşeyin ilacı.Zamansiz yolcu nasılsın cnm?kendini sıcak tut üşütme ayaklarını falan...
İnşlh cnm... Kendini üzme hiç. İnşlh sağlıklı evlatlarımız olacak hepimizin hayırlısıyla canım benim...Daha iyiyim abla. Saol. Daha da iyi olacağım inşallah. Zaman herşeyin ilacı.
İnşallah ablamm. Sizlerden güzel haberler bekliyorum. Güzel haber duymaya çok ihtiyacım var. Bu bana umut olacak. Sen ne yaptın inşallah bu ay istediğin gibi gönlündeki sağlıklı bebeğe kavuşursunİnşlh cnm... Kendini üzme hiç. İnşlh sağlıklı evlatlarımız olacak hepimizin hayırlısıyla canım benim...
Amin gülüm inşlh...valla benimde güzel habere çok ihtiyacım var.eşim sürekli Ankaradaki doktorla irtibat halinde.. Tekrardan o kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum..o kadar giden parada çabası.. Yoruldum artık ama eşim işin peşini bırakmıyor.. Hayırlısı hakkımızda inşlh kuzum.. Bakalım bekleyip görecez.. Rabbim ol demiştir inşlh..İnşallah ablamm. Sizlerden güzel haberler bekliyorum. Güzel haber duymaya çok ihtiyacım var. Bu bana umut olacak. Sen ne yaptın inşallah bu ay istediğin gibi gönlündeki sağlıklı bebeğe kavuşursunGüzel haberlerini bekliyorum beni de etiketlemeyi unutma
İnşallah ablacım rabbim nasip etsin. Benim ablamda 2 yıldır 2. Bebeği istiyor olmuyordu. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimiz gün ablam hamile olduğunu öğrendi. Benim üzüntüm yüzünden uzun zamandır beklediği habere sevinemedi. Ama ben onun güzel haberiyle acımı hafiflettim. Bir kez daha Rabbimin büyüklüğünü hissettim. Herşey bizler için. Ne zaman ne olacağını bizler bilmiyoruz. Doğum ölüm hepsi hayatın içinde Rabbimin bize sundukları. Biz ne planlar yaparsak yapalım O' nun bizim için planladığı bir yol var. Ve yaşadığım her acının mükafatınında daha güzel olacağını biliyorum. Öyle inanmak istiyorum. Sabrımızın acımızın mükafatını en güzeli ve en hayırlısıyla ödüllendirecek.Amin gülüm inşlh...valla benimde güzel habere çok ihtiyacım var.eşim sürekli Ankaradaki doktorla irtibat halinde.. Tekrardan o kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum..o kadar giden parada çabası.. Yoruldum artık ama eşim işin peşini bırakmıyor.. Hayırlısı hakkımızda inşlh kuzum.. Bakalım bekleyip görecez.. Rabbim ol demiştir inşlh..
Ah canım ya gerçekten öyle... Bende artık kolay kolay hiç bişeye sevinemez oldum..Ama Rabbim büyüktür.. Bize çizdiği yolda hep hayır görelim inşlh. Ablanda sağlıkla kucaklasın inşlh cnm. Darısı bizlere hepimize olsun inşlh... Herşeyin her zaman hayırlısını diliyorum kuzum...İnşallah ablacım rabbim nasip etsin. Benim ablamda 2 yıldır 2. Bebeği istiyor olmuyordu. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimiz gün ablam hamile olduğunu öğrendi. Benim üzüntüm yüzünden uzun zamandır beklediği habere sevinemedi. Ama ben onun güzel haberiyle acımı hafiflettim. Bir kez daha Rabbimin büyüklüğünü hissettim. Herşey bizler için. Ne zaman ne olacağını bizler bilmiyoruz. Doğum ölüm hepsi hayatın içinde Rabbimin bize sundukları. Biz ne planlar yaparsak yapalım O' nun bizim için planladığı bir yol var. Ve yaşadığım her acının mükafatınında daha güzel olacağını biliyorum. Öyle inanmak istiyorum. Sabrımızın acımızın mükafatını en güzeli ve en hayırlısıyla ödüllendirecek.
Amin canım inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünZamansiz yolcu cnm cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda saglıcakla yeniden yuzunu guldursun.
Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir. İmtihanımız agır ama bu yolda Allah için sabredişimiz bize inşallah hem dünyada hemde ahirette cok guzel kapılar açacak.
O kolay kolay test yapmaz o totemdir :)LeYLa_21 canim tablon yine totem mi gercek mi?
Daha test yapmadım canım...LeYLa_21 canim tablon yine totem mi gercek mi?
33 ü aşmayınca yapmıyorum cnm biliyosun..bugün 33.gün ama dpo 16 da falan geliyo.. Daha 13 deyim...O kolay kolay test yapmaz o totemdir :)
CNm 2 gündür ateş düşüş yapıyor biraz tedirgin oldum.onun dışında beklemedeyim hala.
sen nasilsin cnm?
Hayırlısı olsun inşallah33 ü aşmayınca yapmıyorum cnm biliyosun..bugün 33.gün ama dpo 16 da falan geliyo.. Daha 13 deyim...
Amin inşallh... Sende bir sıkıntı yoktur inşlh?Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?