Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşlh cnm... Kendini üzme hiç. İnşlh sağlıklı evlatlarımız olacak hepimizin hayırlısıyla canım benim...
İnşallah ablamm. Sizlerden güzel haberler bekliyorum. Güzel haber duymaya çok ihtiyacım var. Bu bana umut olacak. Sen ne yaptın inşallah bu ay istediğin gibi gönlündeki sağlıklı bebeğe kavuşursun Güzel haberlerini bekliyorum beni de etiketlemeyi unutma

Amin gülüm inşlh...valla benimde güzel habere çok ihtiyacım var.eşim sürekli Ankaradaki doktorla irtibat halinde.. Tekrardan o kadar sıkıntı yaşamak istemiyorum..o kadar giden parada çabası.. Yoruldum artık ama eşim işin peşini bırakmıyor.. Hayırlısı hakkımızda inşlh kuzum.. Bakalım bekleyip görecez.. Rabbim ol demiştir inşlh..

İnşallah ablacım rabbim nasip etsin. Benim ablamda 2 yıldır 2. Bebeği istiyor olmuyordu. Benim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendiğimiz gün ablam hamile olduğunu öğrendi. Benim üzüntüm yüzünden uzun zamandır beklediği habere sevinemedi. Ama ben onun güzel haberiyle acımı hafiflettim. Bir kez daha Rabbimin büyüklüğünü hissettim. Herşey bizler için. Ne zaman ne olacağını bizler bilmiyoruz. Doğum ölüm hepsi hayatın içinde Rabbimin bize sundukları. Biz ne planlar yaparsak yapalım O' nun bizim için planladığı bir yol var. Ve yaşadığım her acının mükafatınında daha güzel olacağını biliyorum. Öyle inanmak istiyorum. Sabrımızın acımızın mükafatını en güzeli ve en hayırlısıyla ödüllendirecek.

Ah canım ya gerçekten öyle... Bende artık kolay kolay hiç bişeye sevinemez oldum..Ama Rabbim büyüktür.. Bize çizdiği yolda hep hayır görelim inşlh. Ablanda sağlıkla kucaklasın inşlh cnm. Darısı bizlere hepimize olsun inşlh... Herşeyin her zaman hayırlısını diliyorum kuzum...

Zamansiz yolcu cnm cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda saglıcakla yeniden yuzunu guldursun.
Muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir. İmtihanımız agır ama bu yolda Allah için sabredişimiz bize inşallah hem dünyada hemde ahirette cok guzel kapılar açacak.

Amin canım inşallah en kısa zamanda Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…