Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta 122 diyor kızlar.takip yapayım bakalım düşüş olacak mı.eşime de mesaj attım beta 122 hamile değilsin diyenlere duyurulur diye.o da yazmış ya o dr salak biriydi zAten diye:)
O doktora git göster cnm.. Kapak olsun ona.. Inşlh kendiliğinden sıfırlanır..

canim bebim. tabiki de alisilacak bir durum asla olamaz. esin de seni nasil avutacagini sasirdigi icin oyle demistir... insallah degerin kendiliginden sifirlanir. mutlaka iki gun sonra kan verip baktir canim...
Evet eşim bazen patavatsız oluyor.avutayım teselli edeyim derken ne dediğini bilmiyor.iki gün sonra sağlık ocağında veririm artık.umarım lab farkı olmaz

Evet eşim bazen patavatsız oluyor.avutayım teselli edeyim derken ne dediğini bilmiyor.iki gün sonra sağlık ocağında veririm artık.umarım lab farkı olmaz

Sen kan vermiştin dimi kuzum lekelenme yaşadığında? Kaçtı sonuç?

Sen kan vermiştin dimi kuzum lekelenme yaşadığında? Kaçtı sonuç?
Yok cnm kan vermedim sadece idrar testi yaptım.zaten dr da o yüzden inanmadı onlar yanıltır dedi.keseyi de göremedi doğal olarak hamile değilsin dedi direk

Yok cnm kan vermedim sadece idrar testi yaptım.zaten dr da o yüzden inanmadı onlar yanıltır dedi.keseyi de göremedi doğal olarak hamile değilsin dedi direk

İnşallah sıkıntılı geçmez bu süreç seni yormaz canım yaa..

İnşallah sıkıntılı geçmez bu süreç seni yormaz canım yaa..
İnşallah CNm inşallah.ya kürtaj beni hep ürkütüyor alışamadım.bir de sedasyon yapmayacağız lokal yapacağız dedi iyice gerildim.kazıma işlemi yokmuş vakumla alırız dediler ama yine de habire işlem yapılıyor alttan her seferinde.istemiyorum müdahale edilsin artık.soğan suyu falan deneyeceğim.beta takibi de yaptırırım kanama biterse bir de usg kontrolü.inşallah herşey yolunda gider

Beta sıfırlansa da gördüğü parça önemli canım.
Bana da vakum yaptılar ama ne olursa olsun içeride küçük bir parça da kalsa yapışıklık riski oluyormuş. O dönem çok araştırdım biliyorsun hala daha emin değilim olmadığından. benim dr. bir kaç ay ilaçlı tedavi olmadı tekrar hsg dedi bu yüzden.

CNm parça kalsa usg de gözükürdü kafanda soru işareti kalmasın senin.bilinçaltına öyle mesajlar iletme .ya ne bileyim kürtaj olsan bir dert olmasam ayrı.ona bakılırsa en son Prof bana düşükler yapişıklığa neden olabilir dedi.ben de ona düşük yapmıyorum genelde kürtaj olmak zorunda kalıyorum dedim.o da bana kürtaj da bir nevi düşüktür.illa kanama yolu ile vücuttan atmak şart değil demişti.yani aynı risk kürtaj da da var anladım ben

Her türlüsü her aşaması zor.. İnşallah bu son kaybımız olur her birimiz için
İnan burada aldığım haberler günümün seyrini değiştiriyor..
Hamile haberi alınca havalara uçuyorum kayıplarda içim paramparça oluyor..
Sen tesellilere güldüm diyorsun ya bende yazarken otomatiğe bağlamış hissediyorum kendimi. O cümleler kalıplaştı sanki duygularımı tam ifade etmiyor gibi geliyor.
Yüzümüz gülsün, Kaan'ımız iyileşsin, şu kara bulutlar dağılsın bir an önce nolur

Amin inşallah CNm.aynen cümleler artık klişe oldu ama bunun tesellisi Yok yani ne diyeceksin ki.yeri geliyor ben de kayıp yaşayanlara aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorum.sözün bittiği nokta ...

Amin inşallah CNm.aynen cümleler artık klişe oldu ama bunun tesellisi Yok yani ne diyeceksin ki.yeri geliyor ben de kayıp yaşayanlara aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorum.sözün bittiği nokta ...
Sözler klişeleşse de acılar klişeleşmiyor malesef.yeni gün yeni umutlara gebe...biliyoruz ki bu acıları hafifleten umutlarımız,yarınlarımız ve sevdiklerimiz var.umarım en kısa zamanda sevdiklerinle derdine derman bulursun.bulamazsan da sevdiklerinin varlığı,sağlığın zaten dermanındır.
Geçmiş olsun canım...

Beta 122 diyor kızlar.takip yapayım bakalım düşüş olacak mı.eşime de mesaj attım beta 122 hamile değilsin diyenlere duyurulur diye.o da yazmış ya o dr salak biriydi zAten diye:)
CAnım kimyasal gebeliklerde kürtaj olmaz ki.kendiliğinden gider.ne kese ne bebek var çünkü.değerin zaten 122.bunun kürtajlık bir durumu yok.

CAnım kimyasal gebeliklerde kürtaj olmaz ki.kendiliğinden gider.ne kese ne bebek var çünkü.değerin zaten 122.bunun kürtajlık bir durumu yok.
Sağol CNm.
şimdi ne yaşadığımı açıkcası çok da bilmiyorum.kese oluşmuş düşmüş De olabilir.bugün iki dr baktı ilk dr bayağı bir inceledi kese Yok 1-2 parça var gibi dedi seni doğumhaneye yönlendireceğim orda temizlensin dedi.oraya gittim ordaki dr zaten hiç ama hiç abartmıyorum 3-5 saniye yA baktı ya bakmadı.şöyle bir sürttü karnıma makineyi sende gebelik Yok dedi gitti.olan bu yani

gunaydin.
Veson nasilsin canim?
Günaydın CNm çok şükür iyi diyelim iyi olalım.üzgünüm tabi.dün biraz sinirden biraz üzüntüden ağladım.iyi geldi tabi.cute yine olmadı... ağrım sızım falan Yok kanamam her ay adet olmuş gibi sadece biraz daha yoğun tabi bazen de pıhtılı.soğan kürüne başladım bu sabah.o her zamanki düğüm geldi içime oturdu yine...
Yine ben artık bırakalım yeter krizlerine girdim.ama eşimin hiç bırakmakta niyeti Yok.denemekte ısrarcı.bense deneme tahtası olmaktan sıkıldım artık.nerde yanlış yapıyorum?

ahh canım benim.
ne desem inan bilmiyorum.
böyle anlarda insan kendine mi sana mı başkasına mı yansın şaşırıyor.
o kadar soru var ki sorulacak.
insan düşündükçe içinden çıkamaz.
çok üzüldüm diliyorum ki son olsun ve bir dahakine sağlıklı gebelikle müjdelesin Rabbim seni.

Sen nasılsın kuzum ne zaman test günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…