Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsan artık ne tepki vereceğini bilemiyor cnm..gayet doğal böyle davranman.. Rabbimiz daha ağır imtihanlardan korusun...

Canim doktordan sonra yaz mutlaka bize...
Yine de umitsiz olmayalim. Belk hematom vardir. Ondan kaynaklidir. İyi dusunmek istiyorum....

Dün ateşe yorum yapmak istemedim ama bugün yükselince bende umutlandım :) İnşallah senden güler yüzümüz kuzumm
Amin gülüm inşallah.Allah razı olsun çiğdemcim.bu kadar olumsuz şeyden sonra valla iyi gelecek sanırım hepimize...Rabbim yüzümü güldürsün inşallah canım benim...hepimiz mutlu olalım...

Aminnn canım gerçekten güzel haberlere ihtiyacımız var..
amin gülüm inşallah..valla bende çok istiyorum müjde vermeyi...sabah eşime dedim ateş yükselmiş diye adam bile umutlandı...aklım hep orda diyor..çok dua ediyorum diyor..Rabbim dualarımızı kabul etsin gülüm cümlemizin inşallah..sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Canim doktordan sonra yaz mutlaka bize...
Yine de umitsiz olmayalim. Belk hematom vardir. Ondan kaynaklidir. İyi dusunmek istiyorum....
CNm usg bakıldı kese Yok 1-2 parça gözüküyor temizlense iyi olur dedi doğumhaneye yönlendirdi.orda da asabi bir dr a denk geldim.usg ye bakıp nerden biliyorsun gebe olduğunu hamilelik Yok dedi.hocam bu 7. Gebelik yeteri kadar tecrübe edindim ovulasyon takibi yapıyorum .ovu tarihimi adet tarihimi biliyorum.idrar testi pozitif dedim.onlar yanıltır git kan ver sen de gebelik Yok dedi.

yaşadıklarımız yetmiyor birde bunlarla uğraşıyoruz tövbe tövbeeee

Aaaaa ne biçim davranış o ya...ağzını açsaydın ya cnm ya...edepsizlik resmen...

Eşimde tutturdu bence de sen hamile değilsin diye.umarım beta sıfırlamamıştır.alıp sonucu onların gözüne sokmak istiyorum şuan

Stres yapma dicem de mümkün değil ki.. Sen yine sakin olmaya çalış güzelim Allah ıslah etsin böyle dr. müsfettelerini.. Erkekler anlamıyor zaten gerilme eşinle boş yere düz mantık onlar

bugünki yükseliş umut olabilirmi canım..dünki konuşmalarımıza göre..?
yorumsuzum canim..

Eşimde tutturdu bence de sen hamile değilsin diye.umarım beta sıfırlamamıştır.alıp sonucu onların gözüne sokmak istiyorum şuan
cins midir nedir...sikayet et onu kenini iyi hissettiginde. her yerde her cins bulur boyle ... guzel haber bekliyorum senden.

İnşallah öyle olur, ben de hırslandım okuyunca. Bazı doktolar nedense herkesi kendi bedeninden, döngüsünden habersiz zannediyorlar.

İnşallah öyle olur, ben de hırslandım okuyunca. Bazı doktolar nedense herkesi kendi bedeninden, döngüsünden habersiz zannediyorlar.
Hiç deme CNm resmen beni cahil sandı.dr öyle deyince eşim de başladı bence de Yok usg de gözükmüyordu demeye başladı.kan testini görelim sonra tekrar konuşuruz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…