- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Sabredemedin mi canımm :) hem 6. gün çok erken değil mi? umutsuzluk yok
erken aslında ama ne bileyim.
bu gün transferden sonra 7.günüm.
belirtimde yok o yüzden umutlu değilim.
eğer varsa çok şaşırırım.
aslında kalınlaşmam ve embriyolarım da çok iyiydi.
ne olursa olsun veren Allah.
bakalım nasip kısmet.
ateş ölçtüm bu gün fena değil.
Heyecanla bekliyorum güzelim müjdeli haberini
6.gün çok erken canım aşılama da mesela bn 8 den itibaren yapmıştım 11.gün çok silik çıkmıştı öncesi negatiftitest günüm 22 ocak.
dün transferden sonra 6.günümdü idrar testi negatif.
zaten içimde de olmadı gibi bir hissiyat var.
çok iyi değilim yani
6.gün çok erken canım aşılama da mesela bn 8 den itibaren yapmıştım 11.gün çok silik çıkmıştı öncesi negatifti
Canim ne yanlisin var ne hatan. Kismetimiz gelmeyince olmuyor canim. Keske elimde sihirli bir degnek olsa da herseyi duzeltebilsem masallardaki gibi. Allahim sana ic ferahligi versin , saglik versin. Esinle de konusursun guzelce. Biraz dinlenmene musade edecktir eminim. Ates olcme lutfen. Birakma zamanin biraz atesi....Günaydın CNm çok şükür iyi diyelim iyi olalım.üzgünüm tabi.dün biraz sinirden biraz üzüntüden ağladım.iyi geldi tabi.cute yine olmadı... ağrım sızım falan Yok kanamam her ay adet olmuş gibi sadece biraz daha yoğun tabi bazen de pıhtılı.soğan kürüne başladım bu sabah.o her zamanki düğüm geldi içime oturdu yine...
Yine ben artık bırakalım yeter krizlerine girdim.ama eşimin hiç bırakmakta niyeti Yok.denemekte ısrarcı.bense deneme tahtası olmaktan sıkıldım artık.nerde yanlış yapıyorum?
Amin CNm sen üzme kendini .sen bakma bana.sen şimdi iki canlısın belki de üç.:)herşey senin için güzel olacak inşallah.her zamanki gibi zaman herşeyin ilacı.ahh canım benim.
ne desem inan bilmiyorum.
böyle anlarda insan kendine mi sana mı başkasına mı yansın şaşırıyor.
o kadar soru var ki sorulacak.
insan düşündükçe içinden çıkamaz.
çok üzüldüm diliyorum ki son olsun ve bir dahakine sağlıklı gebelikle müjdelesin Rabbim seni.
Amin CNm inşallah.cnm sorun artık ateş ölçme mola verme mevzusunu aştı.ben artık oralara takılmıyorum.artık niye hamike kalamıyorum diye kafamı da takmıyorum.bu konuda epey Yol katettiğimi düşünüyorum.ben artık kayıplardan yoruldum.hamile kalıp da kaybetmek yoruyor.tamamen bırakmak istiyorum.korunmak istiyorum.eşim yanaşmıyor.bir yandan da kız var.kafam allak bullak.ben menepoza girene kadar bu süreç böyle devam edecek gibi geliyor sanki.bıktım..Canim ne yanlisin var ne hatan. Kismetimiz gelmeyince olmuyor canim. Keske elimde sihirli bir degnek olsa da herseyi duzeltebilsem masallardaki gibi. Allahim sana ic ferahligi versin , saglik versin. Esinle de konusursun guzelce. Biraz dinlenmene musade edecktir eminim. Ates olcme lutfen. Birakma zamanin biraz atesi....
Daha erken cnm ya..olacak inşlh hayırlısıyla..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin kuzum..test günüm 22 ocak.
dün transferden sonra 6.günümdü idrar testi negatif.
zaten içimde de olmadı gibi bir hissiyat var.
çok iyi değilim yani
Birisi bana bir sonraki bebeğimi kaybetmeyeceğimi söylesin.ben istediğin kadar mola vereyimDaha erken cnm ya..olacak inşlh hayırlısıyla..Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin kuzum..
Veson canım benim bende rzg14 de katılıyorum cnm.dinlen biraz.. Çok yıprandın sende..
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Birisi bana sağlıklı bebeğimin olacağı garantisini verse 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl beklemen gerek dese beklemeye hazırım. Yeterki bi daha aynı acıları yaşamayayım. Her seferinde bu sefer tamam artık bu son herşey yolunda diyorum. Yeteri kadar acı çektim artık mükafatını alacağım, bana en güzelini nasip etti diyorum... Ama sonu yine hüsran oluyorBirisi bana bir sonraki bebeğimi kaybetmeyeceğimi söylesin.ben istediğin kadar mola vereyim
Birisi bana bir sonraki bebeğimi kaybetmeyeceğimi söylesin.ben istediğin kadar mola vereyim
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Birisi bana sağlıklı bebeğimin olacağı garantisini verse 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl beklemen gerek dese beklemeye hazırım. Yeterki bi daha aynı acıları yaşamayayım. Her seferinde bu sefer tamam artık bu son herşey yolunda diyorum. Yeteri kadar acı çektim artık mükafatını alacağım, bana en güzelini nasip etti diyorum... Ama sonu yine hüsran oluyorDaha ne kadar yaşayacağım bilmiyorum. Hiç evladım yok. Belki de artık bırakmalıyım tamamen diyorum. Belki de bunlar bana işarettir. Belki de ben anne olamayacağım. Dualarımda "Allahım sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eğer biz de evladımıza hayırlı anne baba olacaksak" diyorum. Belki de ben iyi anne olamayacağım için nasip etmiyor.
Cnm ne diyeceğimi ne yazacağımı inanki bilmiyorum.ama şundan eminim ki sen çok iyi bir anne olacaksın.bunda şüphen olmasın asla.Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Birisi bana sağlıklı bebeğimin olacağı garantisini verse 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl beklemen gerek dese beklemeye hazırım. Yeterki bi daha aynı acıları yaşamayayım. Her seferinde bu sefer tamam artık bu son herşey yolunda diyorum. Yeteri kadar acı çektim artık mükafatını alacağım, bana en güzelini nasip etti diyorum... Ama sonu yine hüsran oluyorDaha ne kadar yaşayacağım bilmiyorum. Hiç evladım yok. Belki de artık bırakmalıyım tamamen diyorum. Belki de bunlar bana işarettir. Belki de ben anne olamayacağım. Dualarımda "Allahım sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eğer biz de evladımıza hayırlı anne baba olacaksak" diyorum. Belki de ben iyi anne olamayacağım için nasip etmiyor.
cnm o 'neden' sorusuna bir türlü cevap bulamıyorlar işte sorun orda.bizim tüm tetkikler yapıldı.bir dosya dolusu evrak tetkik var.en son artık detaylı araştırma için tüp bebek merkezinde Prof a kadar çıktık.tüm tahlilleri önüne döktük.sonuç yine kayıp .o 'neden' sorusunu işte o zaman sorduk.bana verilen yanıt ''bazen tıp da çaresiz cevapsız kalır''oldu.Kızlar yapmayın nolur..
Veson ayrıntılı testler neler bilmiyorum ama 'neden' araştırması artık önemli kuzum. Aynı acı ama her defasında daha keskin daha derin oluyor. Kim ne derse desin bildiğini oku. Seni rahatlatacak tek şey bu olacak.
Zamansiz yolcu Bunca acıya derde sıkıntıya bir evlat için katlanan insan nasıl iyi bir anne olamayacağını düşünür..
Nasıl bir sınavdayız bilmiyorum ama dualarımız bir ve en doğru olanını diliyoruz bundan eminim.
Rabbim dualarımızın kabul olmasına engel tüm günahlarımızı affetsin inşallah.
Amin CNm sen üzme kendini .sen bakma bana.sen şimdi iki canlısın belki de üç.:)herşey senin için güzel olacak inşallah.her zamanki gibi zaman herşeyin ilacı.
Amin CNm inşallah.cnm sorun artık ateş ölçme mola verme mevzusunu aştı.ben artık oralara takılmıyorum.artık niye hamike kalamıyorum diye kafamı da takmıyorum.bu konuda epey Yol katettiğimi düşünüyorum.ben artık kayıplardan yoruldum.hamile kalıp da kaybetmek yoruyor.tamamen bırakmak istiyorum.korunmak istiyorum.eşim yanaşmıyor.bir yandan da kız var.kafam allak bullak.ben menepoza girene kadar bu süreç böyle devam edecek gibi geliyor sanki.bıktım..
Sakin sucu kendinde arama. Kendini kotu sanip da o nedenle bebegim olmuyor diye dusunme. Yeterince yipratici bir surec, bir de sen kendine yuklenip haksizlik etme canim. Burada cogumuz ne yazik ki bu ruh halinden gectik. Keske olmasaydi ama demek ki kaderimiz boyleymis....Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Birisi bana sağlıklı bebeğimin olacağı garantisini verse 1 yıl, 2 yıl, 3 yıl beklemen gerek dese beklemeye hazırım. Yeterki bi daha aynı acıları yaşamayayım. Her seferinde bu sefer tamam artık bu son herşey yolunda diyorum. Yeteri kadar acı çektim artık mükafatını alacağım, bana en güzelini nasip etti diyorum... Ama sonu yine hüsran oluyorDaha ne kadar yaşayacağım bilmiyorum. Hiç evladım yok. Belki de artık bırakmalıyım tamamen diyorum. Belki de bunlar bana işarettir. Belki de ben anne olamayacağım. Dualarımda "Allahım sen hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et eğer biz de evladımıza hayırlı anne baba olacaksak" diyorum. Belki de ben iyi anne olamayacağım için nasip etmiyor.
o garanti hiç birimizde yokki canım..gerçekten hepimiz yorulduk ve yıprandık artık...Birisi bana bir sonraki bebeğimi kaybetmeyeceğimi söylesin.ben istediğin kadar mola vereyim
Gecmis olsun canim. Test yaptin mi sabaha mi biraktin?Çok kötü bulantım var.kusasım geliyor..birde başağrısı.. Ölüyorum valla...
Sağol cnm.yok yapmadım..Gecmis olsun canim. Test yaptin mi sabaha mi biraktin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?