Rabbim hepinizin ve benim yüzümü tez vakitte güldürsün insallah.Veson canım gecmis olsun ve son olsun bu kayıp. LeYLa_21 insalah bu sefer bebegin seninledir. BirAsilAnnesi pozitifi göreceksin insallah canım yürekten inan buna ve gercek olsun. Ve diger arkadaslar hepiniz icinde dua ediyorum. Sessizce takip eden bir garip kaderdasınız
canım benim geçmiş olsun rabbim tez zamanda hayırlısı ile saglikla önce karnina sonrada kucagina bebisini nasip etsin inşallah..
burda butun bebis isteyen arkadaslar duamda kalbimde sizlerle inşallah tez zamanda hayırlısı ile sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tüm isteyenlere nasip olsun inşallah ..
cuma günü sezeryanla dogum olacak
sizlere tüm isteyenlere duamla inşallah girecegim doguma allah'ım kabul etsin inşallah
Adet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...Rabbim hepinizin ve benim yüzümü tez vakitte güldürsün insallah.Veson canım gecmis olsun ve son olsun bu kayıp. LeYLa_21 insalah bu sefer bebegin seninledir. BirAsilAnnesi pozitifi göreceksin insallah canım yürekten inan buna ve gercek olsun. Ve diger arkadaslar hepiniz icinde dua ediyorum. Sessizce takip eden bir garip kaderdasınız
Hayırlısı olsun ablacım inşallahAdet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...
Kız ne çabuk yazdın şimdi attım daha mesajı cnm..:)) sağol kuzum..hayırlısı..ben zaten bu hayatta hiç kolay bişey elde etmedim.herşeyim zorlukla oluyor..Hayırlısı olsun ablacım inşallah
Hemen gördüm seni :) öyle deme ablacım rabbim sağlık versin. Hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz kolay değil biliyorum. Ama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun da gerisi boş. Sen tedavi düşünüyor musun tekrarKız ne çabuk yazdın şimdi attım daha mesajı cnm..:)) sağol kuzum..hayırlısı..ben zaten bu hayatta hiç kolay bişey elde etmedim.herşeyim zorlukla oluyor..
Adet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...
yebi dongun hayirli olsun canim.Adet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...
Şuan kararsız gibiyim cnm.bakalım hayırlısı..Hemen gördüm seni :) öyle deme ablacım rabbim sağlık versin. Hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz kolay değil biliyorum. Ama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun da gerisi boş. Sen tedavi düşünüyor musun tekrar
Bende çok umutluydum cnm.bakalım.olmadı ne yapalım..hayırlısı cnm.bakalım..sağolasın..Hayırlısı olsun Leylacım bu defa bende fazlasıyla umutluydum nedense.. İnşallah şubatta gelir bizim nazlılar..
Sağolasın cnm.yebi dongun hayirli olsun canim.
ben de yine yum takibine gidecegim. iki arac degistirerek oglumla. oglumdan da nezle kaptim oh mis oldu yani.
Geçmiş olsun cnm.valla havalar çok soğuk.hasta olmamak mümkün değil... Tedavin hayırlı olsun oğluşuna kardeş gelsin inşlh...ben de yine yum takibine gidecegim. iki arac degistirerek oglumla. oglumdan da nezle kaptim oh mis oldu yani.
Tebrikler çiğdemcim.. Kızın 1.ci olmuş sanırım..devamı gelsin inşlh kuzum..darısı bizimkilerin başına..benimkide bakmadan yazma çalışmaları sınavında sınıfta 1.ci olmuş.. Çok mutlu oldum.. Rabbim yavrularımıza başarılar ihsan etsin inşlh..Hadi güzel haberlerle dön inşallah. Bu arada sadece sen değil abi de kardeş için birazcık katlanacak yolculuklara :)) Geçmiş olsun bu arada canım Rüzgar bu ara çok hasta oldu vitamin falan veriyor musun?
amin cnm.Hadi güzel haberlerle dön inşallah. Bu arada sadece sen değil abi de kardeş için birazcık katlanacak yolculuklara :)) Geçmiş olsun bu arada canım Rüzgar bu ara çok hasta oldu vitamin falan veriyor musun?
amin canim sagol.Geçmiş olsun cnm.valla havalar çok soğuk.hasta olmamak mümkün değil... Tedavin hayırlı olsun oğluşuna kardeş gelsin inşlh...
ama canim 8.ci gun cidden erken. kuzenimin tup kizi 10.gunde kanda ancak cikmistigünaydın herkese.
o kadar destek oldunuz ki üzülerek de olsa bu haberi vermeyi bir borç bildim.
8.gün erken gebelik testim negatif.
iyisinin de iyisi 2 embriyo transferi olmuştum sanırım bu güne testin kopkoyu çıkması gerekirdi.
hala umut besleyenler olacak içinizde biliyorum o yüzden dip not olsun canlarım.
ben hep hayırlısı için dua ettim ama demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah ım nasip etmedi.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
Veson cibi35 LeYLa_21 Khaleesi21 R Rzg14 ve kafa karışıklığından unuttuğum herkes.
Tebrikler çiğdemcim.. Kızın 1.ci olmuş sanırım..devamı gelsin inşlh kuzum..darısı bizimkilerin başına..benimkide bakmadan yazma çalışmaları sınavında sınıfta 1.ci olmuş.. Çok mutlu oldum.. Rabbim yavrularımıza başarılar ihsan etsin inşlh..
günaydın herkese.
iyisinin de iyisi 2 embriyo transferi olmuştum sanırım bu güne testin kopkoyu çıkması gerekirdi.
hala umut besleyenler olacak içinizde biliyorum o yüzden dip not olsun canlarım.
ben hep hayırlısı için dua ettim ama demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah ım nasip etmedi.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
Veson cibi35 LeYLa_21 Khaleesi21 R Rzg14 ve kafa karışıklığından unuttuğum herkes.
AYNI yer YErde veremem CNm sağlık ocağına verdim.düşüşü göreyim bir de pazartesi veririm sağlık ocağında sonra da salı çarşamba özele giderim diye düşünüyorum.Veson canim bugun yine kan verip ayni yerde, dr.a goruneceksin degil mi?
olay sirf beta sifirlanmasi degil cunku sen de biliyorsun. iceride kalacak bir parca iltihaba neden olabilir...
Evet o Ümit edenlerden biri ben olacağım test günü inşallah güzel haberlerle gelirsingünaydın herkese.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?