Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allahbrazı olsun kızlar Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Birumut CNm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ömrü uzun hayırlı olsun inşallah

Adet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...

Kız ne çabuk yazdın şimdi attım daha mesajı cnm..:)) sağol kuzum..hayırlısı..ben zaten bu hayatta hiç kolay bişey elde etmedim.herşeyim zorlukla oluyor..
Hemen gördüm seni :) öyle deme ablacım rabbim sağlık versin. Hepimiz zor zamanlar yaşıyoruz kolay değil biliyorum. Ama hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olsun da gerisi boş. Sen tedavi düşünüyor musun tekrar

Şuan kararsız gibiyim cnm.bakalım hayırlısı..
Hayırlısı olsun Leylacım bu defa bende fazlasıyla umutluydum nedense.. İnşallah şubatta gelir bizim nazlılar..
Bende çok umutluydum cnm.bakalım.olmadı ne yapalım..hayırlısı cnm.bakalım..sağolasın..

Veson canim bugun yine kan verip ayni yerde, dr.a goruneceksin degil mi?
olay sirf beta sifirlanmasi degil cunku sen de biliyorsun. iceride kalacak bir parca iltihaba neden olabilir...

ben de yine yum takibine gidecegim. iki arac degistirerek oglumla. oglumdan da nezle kaptim oh mis oldu yani.

Hadi güzel haberlerle dön inşallah. Bu arada sadece sen değil abi de kardeş için birazcık katlanacak yolculuklara :)) Geçmiş olsun bu arada canım Rüzgar bu ara çok hasta oldu vitamin falan veriyor musun?

Hadi güzel haberlerle dön inşallah. Bu arada sadece sen değil abi de kardeş için birazcık katlanacak yolculuklara :)) Geçmiş olsun bu arada canım Rüzgar bu ara çok hasta oldu vitamin falan veriyor musun?
Tebrikler çiğdemcim.. Kızın 1.ci olmuş sanırım..devamı gelsin inşlh kuzum..darısı bizimkilerin başına..benimkide bakmadan yazma çalışmaları sınavında sınıfta 1.ci olmuş.. Çok mutlu oldum.. Rabbim yavrularımıza başarılar ihsan etsin inşlh..

günaydın herkese.
o kadar destek oldunuz ki üzülerek de olsa bu haberi vermeyi bir borç bildim.
8.gün erken gebelik testim negatif.
iyisinin de iyisi 2 embriyo transferi olmuştum sanırım bu güne testin kopkoyu çıkması gerekirdi.
hala umut besleyenler olacak içinizde biliyorum o yüzden dip not olsun canlarım.
ben hep hayırlısı için dua ettim ama demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah ım nasip etmedi.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
Veson cibi35 LeYLa_21 Khaleesi21 R Rzg14 ve kafa karışıklığından unuttuğum herkes.

amin cnm.
ruzgarda babasindan kapti nezleyi. kizin 2 sefer hasta olmasi normal diyor dr.u

Geçmiş olsun cnm.valla havalar çok soğuk.hasta olmamak mümkün değil... Tedavin hayırlı olsun oğluşuna kardeş gelsin inşlh...
amin canim sagol.

ama canim 8.ci gun cidden erken. kuzenimin tup kizi 10.gunde kanda ancak cikmisti

Çoook tebrik ederim canımm insan nasıl gururlanıyor dimi ama
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh

Günaydın canımm çok kısa kesicem henüz kabul edecek değilim bu haberi çünkü erken olduğunu düşünüyorum hala Çok kısa olmadı ama

Veson canim bugun yine kan verip ayni yerde, dr.a goruneceksin degil mi?
olay sirf beta sifirlanmasi degil cunku sen de biliyorsun. iceride kalacak bir parca iltihaba neden olabilir...
AYNI yer YErde veremem CNm sağlık ocağına verdim.düşüşü göreyim bir de pazartesi veririm sağlık ocağında sonra da salı çarşamba özele giderim diye düşünüyorum.

Evet o Ümit edenlerden biri ben olacağım test günü inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…