Kaç günde bir adet oluyorsun henüz çatlamamış gözüküyor çalışmalara devam
Daha erken stres yapma bugünleri değerlendir günaşırı zaten ovulasyon testi de yapıyormuşsun.ordan da yakalarsın pozitifi merak etmeFarklılık gösteriyor malesef standardı 29 günde bir ama arada şaşarsa 30 gün - 32 gün hatta 25 gün bile olabiliyor. Acaba yumurtlamıcam mı bu ay off ya benimde sorunum bu sanırım
canim ayni çay mi bilmiyorum ama benim ki acaip acı zehir gibi bişey. Tok icebilirsin dedi aktar. Günde 1 seferdi ama simdi ikiye çıkardı.Canım merhaba benimde 3 cm kistim var okurken dikkatimi çekti.bende birkere çatlatma iğnesi oldum gebe kalamadım doktor yeniden gineraya başladı.aktardan bende kistim için çay aldım günde kaçkere içmemiz gerekiyor açmı tokmu.inşallah bebişlirimiz olur herkesin.
sifa olsun canim hepsiiii...bu gün preseed le inofolic combi siparişi verdim internetten.
inşallah vesile olur ya.
canim simdi yine gidiyrm takibe.Zaten ben de iğne vermesini niye bu kadar dert ettiğine hiç anlam verememiştim.hadi gözün aydın.inş sonuç pozitif olur.dedim ya sana arkadaşımın üçüzleri var diye...
Canım benim.umudunu yitirme.demek ki doğru zaman değilmiş.üzgünüm.
Her gun 10.30 gibi olcuyorum o saatlerde uyaniyorum soylemesi ayip :) testi attim ya misafir gelcek copte gormesin diye bu gun yaparsam foto atacagimm hemeeen.Testin de fotoğrafını yollasana.daha 11.gündesin.yarın sabah da şansın var.yorum yapabilmek için her gün aynı saatte ölçüm yapman gerekir.
Atmistim testi yenisini yapip gonderecegimm. Umarim erkendir. 3gun sonra adet olmam gerekiyor belirti de yok.Foto gönder erken test yapan arkadaşlar anlar.dpo11 test için erken olabiliyor bazen.bir de testi suya tut çizgi kayboluyorsa test yeridir
Benimki büyümüyor sabit kalıyor.sanırım belki bendemi öyle olacam.ameiyat olsam nasıl olur acabacanim ayni çay mi bilmiyorum ama benim ki acaip acı zehir gibi bişey. Tok icebilirsin dedi aktar. Günde 1 seferdi ama simdi ikiye çıkardı.
Çok lanet bu kistlerbenim çok geç fark edildi. şimdi de git gide büyüyor. ben 2 aşılama 3 tüp bebek denedim insallah senin benim gibi olmaz hemen hamile kalirsin, 10 cm kistle dogal yoldan hamile kalanı bile duydum
canim benim de ilk başta 1cm-2cm di. Ama ben 3 senede 3-4 defa klomen kullandim, 2 kere aşılama iğneleri, 3 kere tüp bebek iğneleri vs. malesef bu ilaçlar da kisti büyütüyor. Yaklaşık 2 bucuk senede 3 ve 3,5 cm olmuşlar. Yani belki o ilaclar olmasa büyümezdi ama hamile kalabilmek için o ilaclara da ihtiyacim var. Kısır döngü yaniBenimki büyümüyor sabit kalıyor.sanırım belki bendemi öyle olacam.ameiyat olsam nasıl olur acaba
doktordan ciktim. sagda 17.5mm. solda 18mm iki yum varmis. ovitrille yaptim. yarina bir daha gorusecekmisiz. bugun sakin iliski olmasin dedi.
saol canim amin. yarin bakalim artikHadi hayırlı olsun canımm :))
Rabbim sağlıklı ve sıhhatli evlat versin öncelikle ...demekki vakti var hala öyle düşün.psikoljinin seni ele geçirmesine izin verme.çikolata kisti illet bişeymiş onu anladım bende.ben daha yolun başındayım 3 aydır tedavi görüyorum sadece bir tane çatlatma iğnesi vurundum oda kiste çevirdi.d.kontrol verdi bir aylık bakalım nasip kısmet.en son çare bende ameliyat olacağımcanim benim de ilk başta 1cm-2cm di. Ama ben 3 senede 3-4 defa klomen kullandim, 2 kere aşılama iğneleri, 3 kere tüp bebek iğneleri vs. malesef bu ilaçlar da kisti büyütüyor. Yaklaşık 2 bucuk senede 3 ve 3,5 cm olmuşlar. Yani belki o ilaclar olmasa büyümezdi ama hamile kalabilmek için o ilaclara da ihtiyacim var. Kısır döngü yaniHangi doktora gitsem ameliyat önermedi, yumurtalik rezervlerine zarar verir ayrica tekrarlama olasılığı çok yüksek dediler. Ancak 6 cm i geçerse ya da artik cok ciddi sorunlara sebep oluyorsa ameliyat yapıyorlarmış. Çok şükür benim suan hamile kalamamak dışında sıkıntım yok. Dayanilmaz agrilarim ya da yumurtlama sorunum vs yok.
Eğer 4. denemeyi yaparsak bu sefer yumurta toplama yapilip embriyolar dondurulacak sonra kistleri baskilayici tedavi yapilacak bi kac ay. Baskilayici igne ve dk hapi kullandiriyorlar. Kistlerde küçülme görüldüğü an transfer yapilcak. Resmen deneme tahtasina döndüm, bi de onu denicekler bakalim
Biz de ilişki olsun diye can atıyorduk hocam deseydindoktordan ciktim. sagda 17.5mm. solda 18mm iki yum varmis. ovitrille yaptim. yarina bir daha gorusecekmisiz. bugun sakin iliski olmasin dedi.
canim yaşın kaç durumun ne tam bilmiyorum ama hamilelik için acelen yoksa doktor takibinde bi kac ay dk hapi kullanarak kisti küçültüp arkasindan deneme yapabilirsin bu sekilde hamile kalan da cok bi arastir istersen. bende böyle bi durmum olduğunu bilsem ilk sene dk hapi kullanırdımRabbim sağlıklı ve sıhhatli evlat versin öncelikle ...demekki vakti var hala öyle düşün.psikoljinin seni ele geçirmesine izin verme.çikolata kisti illet bişeymiş onu anladım bende.ben daha yolun başındayım 3 aydır tedavi görüyorum sadece bir tane çatlatma iğnesi vurundum oda kiste çevirdi.d.kontrol verdi bir aylık bakalım nasip kısmet.en son çare bende ameliyat olacağım
Yaşım var 29 hatta 30 oldum .bende yeni öğrendim kistim olduğunu.3 cm kistim.aktardan içecek aldım içiyorum.doğum kontrol hapını 2 ay kullandım 27 mm anca indi.tabi bırakınca tekrar büyüdücanim yaşın kaç durumun ne tam bilmiyorum ama hamilelik için acelen yoksa doktor takibinde bi kac ay dk hapi kullanarak kisti küçültüp arkasindan deneme yapabilirsin bu sekilde hamile kalan da cok bi arastir istersen. bende böyle bi durmum olduğunu bilsem ilk sene dk hapi kullanırdım
Biz de ilişki olsun diye can atıyorduk hocam deseydin
Evet ölç bakalım gerçi yum büyüklükleri çok yakın ardarda çatlar mutlaka...
8 yum ile basladim. 2 yumla bitirdim bakalim canim
.artik kismet... bilerek az ates olceyim dedim.cift yum da masil gidiyor gormus oluruuz.
bence de cnm. ayni anda bile catlarlarsa sasirmam. bu sabah iyiki olcmusum atesi. opk testi de yaptim. yarina peak olir diyrdum. yine peak guni catlayacak benim.Evet ölç bakalım gerçi yum büyüklükleri çok yakın ardarda çatlar mutlaka
doktordan ciktim. sagda 17.5mm. solda 18mm iki yum varmis. ovitrille yaptim. yarina bir daha gorusecekmisiz. bugun sakin iliski olmasin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?