Doktora çatlatma iğnesi sonrası 19.günü gittim adetim gecikmişti.sonra kanda testim olumsuz çıkınca ağlamaya başladım doktorda iki saat teselli verdi.sonra bana açıklama yaptı normal doğal yolla bi kadının hamile kalması yüzde 15 ile 20 arası .çatlatma iğnesi ilede bu oran aynı.aşılamada yüzde 25 lere çıkıyor tüp bebekte ise eve götürme şansı yüzde 40 larda yinede yüzde 60 olmama şansında var.bu oranlar bir yana sabır ve dua çok önemli dedi.allah bilir dedi.allah isterse herşey olur diyerek tesselli etti .ben direkt tüp bebek isemiştim çatlatma iğnesi tutmayıncaTek taraftamı bilmiyorum ama sağ tarafta dermoit kist diyor doktor her zaman.devlet yapıyormu bu aşamaları
evet cnm yaparlar.Tek taraftamı bilmiyorum ama sağ tarafta dermoit kist diyor doktor her zaman.devlet yapıyormu bu aşamaları
doktorun cok doğru söylemiş cnmDoktora çatlatma iğnesi sonrası 19.günü gittim adetim gecikmişti.sonra kanda testim olumsuz çıkınca ağlamaya başladım doktorda iki saat teselli verdi.sonra bana açıklama yaptı normal doğal yolla bi kadının hamile kalması yüzde 15 ile 20 arası .çatlatma iğnesi ilede bu oran aynı.aşılamada yüzde 25 lere çıkıyor tüp bebekte ise eve götürme şansı yüzde 40 larda yinede yüzde 60 olmama şansında var.bu oranlar bir yana sabır ve dua çok önemli dedi.allah bilir dedi.allah isterse herşey olur diyerek tesselli etti .ben direkt tüp bebek isemiştim çatlatma iğnesi tutmayınca
Henüz ovulasyon olmamış.progesterona dpo7 de baktırKızlar progesteron tahlili yaptırcam. Randevu almak için yumurtlama günümü bekliyorum ama yakalayamadım bi türlü ne ovü.da ne ateşte. Sizce yumurtladım mı gecikecek mi ?
Eki Görüntüle 2098986
Daha ovulasyon gorunmuyor canim.Kızlar progesteron tahlili yaptırcam. Randevu almak için yumurtlama günümü bekliyorum ama yakalayamadım bi türlü ne ovü.da ne ateşte. Sizce yumurtladım mı gecikecek mi ?
Eki Görüntüle 2098986
Cumartesi çatlatma iğnesi vurulmuştum ateş fazla artmadı. Kist falan yapmış olabilirmi bilgisi olan varmı.
Cumartesi çatlatma iğnesi vurulmuştum ateş fazla artmadı. Kist falan yapmış olabilirmi bilgisi olan varmı.
Bende de aynı durum var ve aynı şeyi düşündüm :)) İnşallah olmamıştır.. Perşembe gel bakalım dedi ama gitmeyi düşünmüyorum..
igneden sonea sizlere bakilmadi mi catladi mi catlamadi mi diye?
anladim canim. benim dun igne yapildi. bugun bakmak icin cagirdiBana Perşembe dedi canım.
Bana dr bişey demedi. Normalde çatlama olduktan sonra çok net ateş artıyordu. İnş düşündüğümüz gibi değildirigneden sonea sizlere bakilmadi mi catladi mi catlamadi mi diye?
insallah catlamistir. ben ilk kez yaptigim icin bu igneyi tam bilemiyprum.Bana dr bişey demedi. Normalde çatlama olduktan sonra çok net ateş artıyordu. İnş düşündüğümüz gibi değildircibi35
Bana dr bişey demedi. Normalde çatlama olduktan sonra çok net ateş artıyordu. İnş düşündüğümüz gibi değildircibi35
anladim canim. benim dun igne yapildi. bugun bakmak icin cagirdi
İnş iyiye işarettir ama benim ovulasyon öncesinde ateş yüksek seyrettiğinden ff çizgiyi de çekmiyor.Benim hamile kaldığım ayda ateşim her zamankinden düşük seyretmişti ve 4 gün sonra çatlamıştı yumurta.
Eki Görüntüle 2099082
Benimki hiç bakmıyorduanladim canim. benim dun igne yapildi. bugun bakmak icin cagirdi
İğne yapılan güne hcg gir CNm.bence ateş yükselişe geçmiş sıkıntı yokturdur merak etmeCumartesi çatlatma iğnesi vurulmuştum ateş fazla artmadı. Kist falan yapmış olabilirmi bilgisi olan varmı.
İnş iyiye işarettir ama benim ovulasyon öncesinde ateş yüksek seyrettiğinden ff çizgiyi de çekmiyor.
Tamam canım teşekkür ederim. Beklemedeyim o zaman.Henüz ovulasyon olmamış.progesterona dpo7 de baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?