Ovu yapma bence iğne etkiliyorbence de cnm. ayni anda bile catlarlarsa sasirmam. bu sabah iyiki olcmusum atesi. opk testi de yaptim. yarina peak olir diyrdum. yine peak guni catlayacak benim.
Ben de sabah gördüm adet mi geliyor dedim? İnşallah yerleşmedirKızlar benim sabah kahverengi leke geldi sonra gelen giden olmadı ara ara gelen kasık ağrılarım var ne düşünüyorsunuz
Bende mayista 29 olucamYaşım var 29 hatta 30 oldum .bende yeni öğrendim kistim olduğunu.3 cm kistim.aktardan içecek aldım içiyorum.doğum kontrol hapını 2 ay kullandım 27 mm anca indi.tabi bırakınca tekrar büyüdü
Ben de sabah gördüm adet mi geliyor dedim? İnşallah yerleşmedir
Evet yarınki ateşden anlarız inşallah yerleşmedir.inşallah canım öyledir.dün öğlen gibi de geldi ama ben tam kestiremedim kahverengimi normal akıntımı diye ama bugünki bildiğin kahverengiydi sildiğimde geldi.dedim geliyor herhalde.normalde benim ilk gün sabahtan böyle kahverengi gelir akşama doğruda sökülür tamamen.Bu saat oldu daha bişey gelmedi.Ateş de tam sınırda
Evet yarınki ateşden anlarız inşallah yerleşmedir.
atese gore iyi dusunemesem de yerlesme dususudur doye umit etmek istiyorum canim.Kızlar benim sabah kahverengi leke geldi sonra gelen giden olmadı ara ara gelen kasık ağrılarım var ne düşünüyorsunuz
amin canim.İnşallah sonu bebiş olsun :)
yapmam canim. bu sabah yapmistim. iyi oldu yaptigimOvu yapma bence iğne etkiliyor
Kanda mutlaka çıkar yarınki ateşini merak ediyorum:)İnşallah canım tabi ben merakımdan koşup kan vermezsem :) kan versem varsa çıkar herhalde nor perşembe vermem gerekir.hem değilsem şu progestanı bırakırım döngüm uzamaz
atese gore iyi dusunemesem de yerlesme dususudur doye umit etmek istiyorum canim.
amin canim.
yapmam canim. bu sabah yapmistim. iyi oldu yaptigim
Kanda mutlaka çıkar yarınki ateşini merak ediyorum:)
yazmazsan catlariz haberin olsuneğer iş çıkışı gidip verirsem kan sonucu mutlaka yazarım
Bendemi öyle olacam acaba gülüm ya.moralim bozuldu.benim yeni farkettik yeni evliyim bende 6 aylık.adetlerim geçikince gittik kist çıktı.Bende mayista 29 olucam25 yaşımdan beri bebek için uğraşıyorum. kistler 2 sene önce fark edildi sonra kendimizi hooop tüp bebekte bulduk. Doktorlar aşılama için bile cok az şans tanıdı bana, kistler büyümeden hemen tüp bebek dediler dogal yoldan olma ihtimali cok cok düşük dediler
yok yok bana bakıp sakin korkma bu işler hic belli olmuyor. Kisti olup dogal yoldan bile hemen hamile kalan da var ben gibi uğraşan da. Aslinda tüp bebekte doktorlar bana cok yüksek ihtimal hamile kalirsin dedi hep ama sağlıklı gebelik elde edemedik bunun cikolata kisti ile alakasi yok, transfer sonrasi cikolata kistinin etkisi yok bile diyorlar. Bu benim imtihanim sanırım...Bendemi öyle olacam acaba gülüm ya.moralim bozuldu.benim yeni farkettik yeni evliyim bende 6 aylık.adetlerim geçikince gittik kist çıktı.
Bence boşa endişelenmeyin hiç. 29-32 gün sürüyorsa daha önünüzde yumurtlamayı beklemek için en az 4 gün varFarklılık gösteriyor malesef standardı 29 günde bir ama arada şaşarsa 30 gün - 32 gün hatta 25 gün bile olabiliyor. Acaba yumurtlamıcam mı bu ay off ya benimde sorunum bu sanırım
Bana doktorum aşama aşama gideceğiz dedi.önce çatlatma sonra aşılama en son tüp bebek dedi.bilmiyorum sanki çikolata kisti büyük bir engelmiş gibi geliyor.geçtiğimiz ay ilk çatlatmayı olunca kesin hamile kalırım diyordum ama bunun bu kadar engel olacağıda açıkçası hiç aklıma gelmemişti.inşallah bebeğimiz oluryok yok bana bakıp sakin korkma bu işler hic belli olmuyor. Kisti olup dogal yoldan bile hemen hamile kalan da var ben gibi uğraşan da. Aslinda tüp bebekte doktorlar bana cok yüksek ihtimal hamile kalirsin dedi hep ama sağlıklı gebelik elde edemedik bunun cikolata kisti ile alakasi yok, transfer sonrasi cikolata kistinin etkisi yok bile diyorlar. Bu benim imtihanim sanırım...
Hadi gözün aydın.ya ben neden bugün şakın ilişki olmasın dediğini merak ettim.hani biz hep içerde hazırda bulunsun diyoruz ya yanlış mı yapıyoruz acaba?dr un bir bildiği var ama ne?doktordan ciktim. sagda 17.5mm. solda 18mm iki yum varmis. ovitrille yaptim. yarina bir daha gorusecekmisiz. bugun sakin iliski olmasin dedi.
Bence boşa endişelenmeyin hiç. 29-32 gün sürüyorsa daha önünüzde yumurtlamayı beklemek için en az 4 gün var
Bir de uyanınca ölçüyorum demişsiniz ama hergün aynı saatte uyanıyorsunuz değil mi?:) 36.0 ile 36.6 arasında oynaması bana birazcık fazla geldi.
saol canim. haftasonu izin vermisti. simdi bekletme sebebi, eger olaki erkegin spermi az ise beklesin ve biriksin diyeymis. ihtimali yukseltmek amaci.Hadi gözün aydın.ya ben neden bugün şakın ilişki olmasın dediğini merak ettim.hani biz hep içerde hazırda bulunsun diyoruz ya yanlış mı yapıyoruz acaba?dr un bir bildiği var ama ne?
ayni aşamalardan bende gectim. gerci 2. aşılama daha cok tüp bebek raporu cikarabilmek icin yapildi doktor tutma şansı cok düşük yine de belli olmaz demisti. senin kist tek taraftaysa daha şanslısınBana doktorum aşama aşama gideceğiz dedi.önce çatlatma sonra aşılama en son tüp bebek dedi.bilmiyorum sanki çikolata kisti büyük bir engelmiş gibi geliyor.geçtiğimiz ay ilk çatlatmayı olunca kesin hamile kalırım diyordum ama bunun bu kadar engel olacağıda açıkçası hiç aklıma gelmemişti.inşallah bebeğimiz olur
Tek taraftamı bilmiyorum ama sağ tarafta dermoit kist diyor doktor her zaman.devlet yapıyormu bu aşamalarıayni aşamalardan bende gectim. gerci 2. aşılama daha cok tüp bebek raporu cikarabilmek icin yapildi doktor tutma şansı cok düşük yine de belli olmaz demisti. senin kist tek taraftaysa daha şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?