Nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
İş arkadaşımın kardeşi kocasıyla kavga edip gidip bebeğini aldırmış
Çocuk oyuncağı sanıyorlar bunlar evliliği, bebeklerde oyuncakları sanki
ama neden yaa.insan kavga ettik diye bebegine kiyarmi.hadi barıştılar o zaman ne olacak.hicmi pisman olmayacak.biz olsun diye neler yapiyoruz
yani hazir olmayan, tam anlamiyla istemeyen,en ufak seyde ondan vazgececek olanlar lütfen bebek yapmasin..her adet oldugumda yaşadığım yıkımı,döktüğüm gözyaşıni ben bilirim.Allahim gönülden isteyenlere nasip etsin insallahAynen öyle.. Hiç ama hiç anlam veremiyorum bu insanlaraEskiden öyle değilmiş ama bu devirde erken evlenmek bebeklere çocuklara yapılan eziyetten başka bir şey değil..
Biz de debelenip duralım offf
yani hazir olmayan, tam anlamiyla istemeyen,en ufak seyde ondan vazgececek olanlar lütfen bebek yapmasin..her adet oldugumda yaşadığım yıkımı,döktüğüm gözyaşıni ben bilirim.Allahim gönülden isteyenlere nasip etsin insallah
İnanmıyorumNasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Kozalakla acayip sorunlarımız var şu sıralar.atlatabilecek miyiz bilmiyorum.benden asla 2.çocuğu yapmayacakmış.hala onunla aynı yatağı paylaşabileceğimi düşünen egosunun susmasını bekliyorum.Simdi gulen baci :)
Sen de bu ay ekibe katiliyorsun artik degil mi?
Amannnn muayen gunleroi oluyor bu modellerin.Kozalakla acayip sorunlarımız var şu sıralar.atlatabilecek miyiz bilmiyorum.benden asla 2.çocuğu yapmayacakmış.hala onunla aynı yatağı paylaşabileceğimi düşünen egosunun susmasını bekliyorum.
Sopalari cikarmak lazim amaBENimki de 4 gündür evde yoktu.şehir dışındaydı.dr kontrolünden çıkınca aradı kürtaj gerekiyor mu diye? Yok müsait değilim sonra detaylı konuşuruz dedim kapattım.o günden beri merak edip dr ne dedi diye sorma zahmetinde bulunmadı.artık merak ediyorum ne zaman soracak?işte onun için kürtaja gerek Yok gerisi de boş.bebek istiyorsun madem bir ilgilen sor.yok yani...şimdi ben niye gidip o kadar hormon yüklenip yum takibi yapayım bir ton para döküp tüp yapayım.hiç yAni.elimi kolunu bağlayan tek şey şu kız.ona bir kardeş.o da olmuyor işte rabbimin bir bildiği var elbette diyorum .şeytan diyor sen de uğraşma
Ayyyyyy cok yazik. Cok sey var yazacak ama bura yeri degilNasıl sinirlerim bozuldu anlatamam.
Bu dalgalanma normal :)Erkekler hic bir zaman kadinlar kadar verici ve fedakar olmuyor maalesef.biz daha 16 aylik evli oldugumuz icin benimki henuz ilgili :)) umarim degismez..
Kizlar günaydın bu aradadün sabah atesim 36.1 di bugun 36.4 cikti.bu sekilde anlik yukselmeler normalmi ?
Buarada ff e ne degerler girdim ettim denedim, bana misin demedi. Cizgi cekmiyor ilk defa..
Catlama gunum belli oldugu icin kendim cektim cizgiyi.
Bir de cift yumurta olunca nasil olacak ates diye denedim. Ama dedigimiz gibi ff grafiginden cift yum.u anlamanin mumkun olmadigini gordum :)
Es zamanli catladi benim yumlar.
BENimki de 4 gündür evde yoktu.şehir dışındaydı.dr kontrolünden çıkınca aradı kürtaj gerekiyor mu diye? Yok müsait değilim sonra detaylı konuşuruz dedim kapattım.o günden beri merak edip dr ne dedi diye sorma zahmetinde bulunmadı.artık merak ediyorum ne zaman soracak?işte onun için kürtaja gerek Yok gerisi de boş.bebek istiyorsun madem bir ilgilen sor.yok yani...şimdi ben niye gidip o kadar hormon yüklenip yum takibi yapayım bir ton para döküp tüp yapayım.hiç yAni.elimi kolunu bağlayan tek şey şu kız.ona bir kardeş.o da olmuyor işte rabbimin bir bildiği var elbette diyorum .şeytan diyor sen de uğraşma
Ayyyyyy cok yazik. Cok sey var yazacak ama bura yeri degil
ff yildi bizdenBenim de akıntı girmeyince 13. güne çekiyor ama 11. gün çatladı kesinlikle.. Biz ff yi solladık galiba
ruh hastalari..İnan dün eve gittiğimde hala söyleniyordumbirde utanmadan kocası da gitmiş hastaneye birlikte fotoğraf çekilmişler çok matah bişey yapmışlar gibi
ilk kez ateş takibi yaptigim icin panik yaptim.bide ben incir kürü yapiyorum 1haftadir.eyvah yumurtalar erkenmi catladi dedimBu dalgalanma normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?