Vajinal kullanımda yapmıyor
Geçen ayki aşılamada da vajinal jel vermişti crinone adında.O da bende aşırı kuruluk ve tahriş yapmıştı o sebeple değiştirip bunu yazmıştı hangisini tercih edersin diye sorarsan hap olanını tercih ederim yine.ama birde bunun iğne olanları varmış istersen her gün yaptırman için iğne yazayım demişti bende hergün iğne azabı çekmek yerine hapı tercih etmiştim :)
İğnenin çok can yaktığını duymuştum ama progesteronu hap olarak kullanamadım ben sonra burada arkadaşlar vajinal kullanmamı önerdi hatta ben fitili yuttuğumu sanıp korkmuştum ilk başta
yanlışmı anladım ben bu progestan 200 mmlik olanımı vajinal olarak kullandın ??
aynrn cnm. vajinal de kullaniliyr.yanlışmı anladım ben bu progestan 200 mmlik olanımı vajinal olarak kullandın ??
igne cok da can yakmiyor cnm. yagli bir igne. yapan kisiye cok bagli ama. sabah aksam olmustum ben.İğnenin çok can yaktığını duymuştum ama progesteronu hap olarak kullanamadım ben sonra burada arkadaşlar vajinal kullanmamı önerdi hatta ben fitili yuttuğumu sanıp korkmuştum ilk başta
evet o hem vajinal hem hap olarak kullanılıyormuş canım :))
aynrn cnm. vajinal de kullaniliyr.
ben oglumda 12 haftam bitene kadar killandim. ignesini d ekullandim. icince bas donduruyor. oyuzden bu kez vajinal kullanacagim. ufakliga bakmam lazim cunku
Valla bir yaşıma daha girdim peki doktor ne diyor bu duruma hiç sordunuz mu?
CNM ZAten bunu dr diyor yoksa biz nerden bilelim ilacın hem vajinal hem oral kullanıldığını:))Valla bir yaşıma daha girdim peki doktor ne diyor bu duruma hiç sordunuz mu?
Yan etkiyle başvurduğunda vajinal kullan diyor canım.
CNM ZAten bunu dr diyor yoksa biz nerden bilelim ilacın hem vajinal hem oral kullanıldığını:))
Ay çok güldüm,ben de bilmiyordum.her yerden kullanılan ilaç ilk defa duydumCNM ZAten bunu dr diyor yoksa biz nerden bilelim ilacın hem vajinal hem oral kullanıldığını:))
Anladım.. Ben ne bileyim kk da bir çok fikir alışverişi yapıldığı için herhangi birine iyi gelmiştir o tavsiye etmiştir diye düşündümAydınlatıcı bilgiler için teşekkürler bunu da öğrenmis oldum
Daha neler duyacağız bakalımAy çok güldüm,ben de bilmiyordum.her yerden kullanılan ilaç ilk defa duydum
Valla bir yaşıma daha girdim peki doktor ne diyor bu duruma hiç sordunuz mu?
Ay çok güldüm,ben de bilmiyordum.her yerden kullanılan ilaç ilk defa duydum
Kukuya koyduğun ilacı ağzına sokmak...sekerler. dr.lar vajinali tercih ediyorlarmis aslinda. oyle dedi bana bugun. ama kadinlar vajinal istemiyor diye agizdan alin diyoruz diyor. yoksa bizim icin vajinal kullanimi cok daha iyi dedi.
Kukuya koyduğun ilacı ağzına sokmak...
Ne bilim kızgın kumlardan serin sulara atlamak gibin bişey
ya sen ne tatlisinYa düşünsene ben ağızdan alırken kızlar vajinal kullanmalısın diyince fitili yuttum diye ödüm patlamıştı
ya sen ne tatlisin)))
birsey sorayim. ben ilk kez progestani vajinal kullaniyorum. afedersin su gibi akinti var seffaf. oyle birsey yapiyor mu kendisi?
Ya düşünsene ben ağızdan alırken kızlar vajinal kullanmalısın diyince fitili yuttum diye ödüm patlamıştı
Benim normalde olmaz ki oyle akinti vs. Degisik....
Su gibi yapmaz genelde beyaz kalıntıları geliyor canım o senin kendi akıntın olabilir
Simdi gulen baci :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?