Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ff in de muayyen günleri oluyor sanırım

R Rzg14 CNm Protestanları sil 12-13 e değer gir tekrar dene
Bir arada onu deneyeyim :)
Neyseki biliyrm da kesin catlama gununu sorun yasamadim

Simdi baska soru.... Ben ilk kez ovitrille yaptim ya. Dunden beri meme ucu hassasiyetinden icim cekiliyor resmen. İgne etkisidir diye dusunuyrm. Bilen varsa bir zahmet aydinlatsun beni :)

O hassasiyet bende olmadı senin luteralin kısa belki belirtidir kuzumm

Kullanılan o hormon ilaçları hep böyle etkiler yapar cnm

bende hiç öyle bir etki yapmadı inş başka bişeyin belirtisidir:)

Ben ovitrelle kullanma konusunda rekora gidiyorum zamanında yumurta takibi yaptırmıştım 3 kez o zaman kullandım geçen seneki 2 aşılamamda kullandım etti 5 bu devletteki 3 aşılamayla birlikte edecek 8 ama bahsettiğin gibi meme ucu hassasiyeti değilde genel gögüs ağrısı çok yapıyor şişme ve elledikçe acıma şeklinde..

Ya o değilde ben aşılama konusunda rekora gidiyorum baya bu ay yapılacak aşılamayla birlikte 5.aşılamam olacak
Benim gittiğim devlet hastanesinde çoğunlukta aşılama ile hamile kalanlar 3.aşılamada kalmış.Bugün yine 3.aşılaması tutan biri gelmişti.Tugbanusta da 3.aşılamada hamile kalmıştı darısı başıma inşallah

Son düzenleme:
bende hiç öyle bir etki yapmadı inş başka bişeyin belirtisidir:)
Amin canim insallah.

Saol canim.
İnsallah son asilaman olsunnnnnnnn. Cok amin

Gunaydin. Ff e itinayla cizgi cektirilir ...
Veson son care progestanlari sildim. O zaman cekti. Ama neden ondan etkileniyor tam anlayamadim. Disaridan alinan ates yukseltici diye mi acaba?
Bu arada dr ile ayni gune cekti cizgiyi ff.

Günaydın hanımlar
Benim dpo 11 yine negatif. Daha önce çok takmıyodum ama bu sefer moralim bozuldu kürtaj olalı 8 ay oldu kürtajla alakalı bi sıkıntı olabilir mi neden olmuyo bu çocuk diye düşünmeye başladım. Doktora muayeneye gitsem mi sizce bana bi akıl verin

Gunaydin. Ff e itinayla cizgi cektirilir ...
Veson son care progestanlari sildim. O zaman cekti. Ama neden ondan etkileniyor tam anlayamadim. Disaridan alinan ates yukseltici diye mi acaba?
Bu arada dr ile ayni gune cekti cizgiyi ff.

İnsanın o kırmızı çizgiyi görmeden içi rahat etmiyor dimi :))

isterseniz bir gorunun. en azindan iciniz rahat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…