Ay cok heyecanlicanım benim normal olmadı busefer ama şöyle anlataym cok ani peak yapıp ani düştü hatta dr.umu aradım 14.gunun aksamı peak yoktu 15.günü oglen peak oldu testte gördum vee aynı gun 2saat sonra yumurtamın catladgnı hıssettım heray anlarım da batmalardan yumurtalıgımsa batma oldu ve akıntım da oldu aksamında baktım silikleşmişti ılkgunlerı de ekledım dıger progda yazıodu. tablomun son halii:)Eki Görüntüle 2104903
Amin inşallah.ben şimdi baktım hep dpo18 de regl gelmiş o aylar.nırmalde en geç 15-16 da regl gelirSaol canim insallah.
Okuduklarima gore bu kullandigim ilaclarla luteal faz 10-17 gun arasinda degisebiliyormus. Benim ki de biraz uzayacak belli. Ama insallahhhh 8ay daha uzar
2-3 gun etkilemis seni. Saol canim.Amin inşallah.ben şimdi baktım hep dpo18 de regl gelmiş o aylar.nırmalde en geç 15-16 da regl gelir
Tmm bana şimdi link yollacanım benim normal olmadı busefer ama şöyle anlataym cok ani peak yapıp ani düştü hatta dr.umu aradım 14.gunun aksamı peak yoktu 15.günü oglen peak oldu testte gördum vee aynı gun 2saat sonra yumurtamın catladgnı hıssettım heray anlarım da batmalardan yumurtalıgımsa batma oldu ve akıntım da oldu aksamında baktım silikleşmişti ılkgunlerı de ekledım dıger progda yazıodu. tablomun son halii:)Eki Görüntüle 2104903
ben bir düşük yaşadım 8aydır evlıyız sadece 4ay korunduk ve bırakınca ılk ay hamiş kaldım ama düştüAy cok heyecanli
Saglikla gelsin insallah ..ben bir düşük yaşadım 8aydır evlıyız sadece 4ay korunduk ve bırakınca ılk ay hamiş kaldım ama düştüeylulun sonuydu 5hafftalıktı daha kucuktu ama ustune 2kez adet gordum bu da 2. ovulasyon denemem ve buay ılıskı de cokoldu umarım tutmustur.:)
gönderdım meali canım en kısa zamanda göndereceğiz yazdı baktm henuz gelmemiş linki atıcam geldgu gbTmm bana şimdi link yollaEki Görüntüle 2104904
Evet cnm bu akşamki daha koyu..dün akşam çalışma var. Yarın akşam çalışacam.. Daha çatlamadı zaten.. Ateşte yavaş yavaş yükselişte...iki kişi bu ay hamile kaldığımı görmüş rüyasında. İnşlh gerçeğe dönerde tüpe gerek kalmaz. Tekrar o sıkıntıları yaşamak istemiyorum. Çok yoruldum artık Çok...Olmuş bu olmuş :))
Mesaji silin hemen. Mail adresiniz cikmisEki Görüntüle 2104916 hala.gelmemıs yaa ıkinciye attm.bıde
ah tesekkur ederım kırpılmamısı secmısım yanlslklaMesaji silin hemen. Mail adresiniz cikmis
amin inşallah hepimizinn :)Saglikla gelsin insallah ..
Çok teşekkürler canım inşallah temiz çıkar. Senin nasıl oldu?Benim de amniyo maceram var.merak etme temiz çıkacak sonuçlar Allah’ın izniyle.dualarımdasın.
Tüh yA.niye böyle oynatıyor seni testler.yine de kırmızılar gelene kadar Ümit vardır.hadi hayırlısı inşallahGunaydin. Testte koyulasma yok arkadaslar. Dun sabahki gibu hayaletimsi....
Bir bilsem canim.... Suan burnumdan ates cikariyorum...Tüh yA.niye böyle oynatıyor seni testler.yine de kırmızılar gelene kadar Ümit vardır.hadi hayırlısı inşallah
Gunaydin. Testte koyulasma yok arkadaslar. Dun sabahki gibu hayaletimsi....
Benim de hastalıktan heralde ateş arttı tabiki ümit edip test yaptım hayalet ötesi bişey gördüm. Artık bana görünüyorlar sanırsamGunaydin. Testte koyulasma yok arkadaslar. Dun sabahki gibu hayaletimsi....
o gördüğünü bizede göster bakalım hamişsin sanırım :)Benim de hastalıktan heralde ateş arttı tabiki ümit edip test yaptım hayalet ötesi bişey gördüm. Artık bana görünüyorlar sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?