Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selam bugun de düşüş yok sabah 8de olctum atşimi sabah kan verdım:). gelınce tekrar uyuyakalmısım hatta. yne ucsaat kesıntısız uyudum vucudum dha da ates. yumurtlamadan oncekı gunluk vucut ısımım tam 1derece ustundeym gunduz bıle :) dokunuyorum vucudum sıcak baya. ınsallah normal gecıkme olmamstr yuzunden degıldır. normalde hc gecıkmem ztn bugun 2.gunu:)

ama bunu yazarken benden sarı akıntı geldı cok acık kahve yerlesme falan olabılır mı cnku adet olcak ısem ısım dusmesı gerekrdı. leke seklnde geldı

Sonuç ne zaman çıkacak
ama bunu yazarken benden sarı akıntı geldı cok acık kahve yerlesme falan olabılır mı cnku adet olcak ısem ısım dusmesı gerekrdı. leke seklnde geldı
yerleşme olabilir

Benim bu ay adet olduktan sonra dustu atesim. En guzeli boyle olasilik dusunmeden testleri gerceklestirmek zaten gerceklestirmissin de sonucu bekleyelim insallah yerlesme kanamasidir.

inşallah kızlar. ateş ölçmekten dılımn altı yara olucaktı vallahı. olmazsa buay bırakıcam ben bunların hıcbırını bılmeden ılk ay hamıle kalmıstm ya stres yaptı bende cok

Sonuç ne zaman çıkacak

yerleşme olabilir
sağlık ocagnda verdm normalde ptesi verıolarmıs sonucu ben bıduyunca afalladım tabı ama sıstemden bakcam dedım olr dedıler o da 5ten snra falam yuklenir dedıler yaa

bu ateş olayı benle dalga geçiyor galiba yaa hiç yükselmeye niyeti yok.. yumurta bu ay çatlamayacak sanki akıntı falan da kalmadı kupkuruyum resmen.. adete en fazla 9 gün kaldı.. var mıdır bir yorum yapacak

1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı
20. Gün 36.1*
21. Gün 36.2
22. Gün 36.4*
23. Gün 36.4

sağlık ocagnda verdm normalde ptesi verıolarmıs sonucu ben bıduyunca afalladım tabı ama sıstemden bakcam dedım olr dedıler o da 5ten snra falam yuklenir dedıler yaa
E nabiz diye bi site var e devlet sifresi ile giris yapinca sonuclari gorebiliyorsun ama tabi bu gun aksam bile yukleyebiliyprlar pazartesiden iyidir en azindan

E nabiz diye bi site var e devlet sifresi ile giris yapinca sonuclari gorebiliyorsun ama tabi bu gun aksam bile yukleyebiliyprlar pazartesiden iyidir en azindan
evet ben saglıkocagında verdım kanı halksaglıgı merkezı sıtesı var ordan bakıyorum arada yenılıyorum daha gırmemısler ama hıssıyatım negatıf zaten :)

21 de çatlamış gibi

dilerim Allahtan boyle devam eder. sabahki testim baya hayaletti. aksam 4te yaptigim da koyulasma basladi. gozle cok rahat gorulen pembe cizgim var.
Eki Görüntüle 2104662

Kızlar değişik bi yöntem veya tavsiyesi olan var mı
Soğan incir tarçın maydonoz kürü dışında
Ne verim ablama???
Biz de yok yok da...

hamiş bayanlar tabloma bakabılır mısınız günüm hiç şaşmaz benim ayrıca :) 1gün geçti dün gece olmam gerekıodu en gec sabahına. Eki Görüntüle 2104820
Sonucunu merakla bekliyorum.

Çok teşekkürler canım inşallah temiz çıkar. Senin nasıl oldu?
2li,3lü tarama testleri trizomi 21 i işaret etti.sonra ayrıntılı ultrasonda da kalbinde kalsiyum birikmesi çıktı.hepsi downın özellikleri.dr sorumluluk almayacağını söyleyince mecbur yaptırdık.
Sonuç : sapasağlam bir oğlum var.amniyo temiz çıktı.korkma yaptır içinde kalmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…