Gidisat olagan ustu :) bence hamile grafigi. Bir etsto hak etmis derim :)))hayır ben zamanında olctum degerlerı boşluk buldgmda gırdım buna bıkacını da azonce gırebıldım hepsını adet takvımım adlı programı kullanyrdm bunu pek cozememstm hepsı sabah 8 olcumlerı bu tablo daha detaylı dye bunu attım kızlar sız gıdısata bakın yetr :)
Hayır ben bu grafiği pek çözemedim de o yüzden farklı çıkıyor çoğunu Sonradan girdim birkaçını da bugün ölçtügm günden beri yaptığım bütün ölçümler sabah 8. uyandığım gibi yaptım hepsini ve aynı saatler:)Son iki günü farklı saatte mi ölçtün? Kaç saat fark var?
yaa gercekten mı bu programı pek cozemedm ben aslında ıngılızcem de anlasablcek kadr ıyı ama sonradan ekledıgım degerlern saatını de yazdım ama nedense pek anlamadom grafıgı suan bunu duydum.ve cok mutlu oldum sabah kan verıcemmm :)Gidisat olagan ustu :) bence hamile grafigi. Bir etsto hak etmis derim :)))
Grafik 2 gün sonra test yap diyor ama bence hemen yapmalısın tablo çok güzel çift çizgiyi göreceğine inanıyorum.bize de sonucu yazHayır ben bu grafiği pek çözemedim de o yüzden farklı çıkıyor çoğunu Sonradan girdim birkaçını da bugün ölçtügm günden beri yaptığım bütün ölçümler sabah 8. uyandığım gibi yaptım hepsini ve aynı saatler:)
Bu arada tablonun tamamını bir yollar mıdınhamiş bayanlar tabloma bakabılır mısınız günüm hiç şaşmaz benim ayrıca :) 1gün geçti dün gece olmam gerekıodu en gec sabahına. Eki Görüntüle 2104820
ben buna gec gırmeye basladım ateslerı ondan mı dıyor acaba canım yoksa kesınlık acısından mı. ben 7 gün önce test yaptım geç ama silik çıkmıştı 2 testte de. sabah garantı olsun dye kan verıcem. ama adet olcak olsaydm duserdı degıl mı atesım :)Grafik 2 gün sonra test yap diyor ama bence hemen yapmalısın tablo çok güzel çift çizgiyi göreceğine inanıyorum.bize de sonucu yaz
yaa gercekten mı bu programı pek cozemedm ben aslında ıngılızcem de anlasablcek kadr ıyı ama sonradan ekledıgım degerlern saatını de yazdım ama nedense pek anlamadom grafıgı suan bunu duydum.ve cok mutlu oldum sabah kan verıcemmm :)
Coktan duserdi. Simdi test yapin evde koyu cikar :)ben buna gec gırmeye basladım ateslerı ondan mı dıyor acaba canım yoksa kesınlık acısından mı. ben 7 gün önce test yaptım geç ama silik çıkmıştı 2 testte de. sabah garantı olsun dye kan verıcem. ama adet olcak olsaydm duserdı degıl mı atesım :)
Yok kesinlik için geç tarih veriyor.regl gelmeden ateş genelde düşüşe geçer.ben buna gec gırmeye basladım ateslerı ondan mı dıyor acaba canım yoksa kesınlık acısından mı. ben 7 gün önce test yaptım geç ama silik çıkmıştı 2 testte de. sabah garantı olsun dye kan verıcem. ama adet olcak olsaydm duserdı degıl mı atesım :)
tamamı bu. dılaltımdan ölçtüm hersabah 8de. wcye bıle gıtmeden :) ama gec gırdım degerlerı oncekı adet gunleri 36.1dı hep dedıgım gb pek anlamadıgım ıcın oncekkılerı gırmedYok kesinlik için geç tarih veriyor.regl gelmeden ateş genelde düşüşe geçer.
Hımm ilk günlerin yokmuş ben tamamı var mı diye düşündüm.sonuç çıkınca mutlaka yaz.hatta pozitif sonuç alınca link ini bize mutlaka at ilk sayfaya eklemek isterim.45. Günde yumurtlayıp hamile kalmak gerçekten çok enteresan :)tamamı bu. dılaltımdan ölçtüm hersabah 8de. wcye bıle gıtmeden :) ama gec gırdım degerlerı oncekı adet gunleri 36.1dı hep dedıgım gb pek anlamadıgım ıcın oncekkılerı gırmedEki Görüntüle 2104886 ım:)
kız 45. gun yumurtlamadm ben. ya bn mı yanlıs gırmısım tabloya. usttekı rakamlara bakar msn bn 15. gunumde yumurtladım ay tablo karısmıs nasıl anlatıcam ben normalını smdı :)Hımm ilk günlerin yokmuş ben tamamı var mı diye düşündüm.sonuç çıkınca mutlaka yaz.hatta pozitif sonuç alınca link ini bize mutlaka at ilk sayfaya eklemek isterim.45. Günde yumurtlayıp hamile kalmak gerçekten çok enteresan :)
O zaman son adet tarihine ateş girdiğin yerde menses kısmı var.oraya light gir.tablo düzelecektirkız 45. gun yumurtlamadm ben. ya bn mı yanlıs gırmısım tabloya. usttekı rakamlara bakar msn bn 15. gunumde yumurtladım ay tablo karısmıs nasıl anlatıcam ben normalını smdı :)
Yok biz diğer grafiklerden pek birşey anlamıyoruz sen dediğimi yap düzelir oÖlçtuğüm tarihlere girdim ben ateslerı.Neden öyle oluyor uygulamada. ben en ıyısı dıger takvımın grafıgını ataym yaa
Son iki dongusu ic ice girmis canim :)O zaman son adet tarihine ateş girdiğin yerde menses kısmı var.oraya light gir.tablo düzelecektir
ben de dıyorum neden böyle. sımdı duzelttım ya cok tesekkurler ıste düzgün tablom:)Son iki dongusu ic ice girmis canim :)
Evet son adet tarihine menses girmemiş:)Son iki dongusu ic ice girmis canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?