Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R Rzg14 canım ben şişlide özel bir yerde çektirdim. anestezi almadım aslında çok zorlanırım diye korkuyordum ama kolay geçmişti.

Canim yanlis anlamadin dimi beni :)
Sen bilirsin derken, icin nasil rahat edecekse demek istedim.
Sen doktora gorun bence yarin. Onlar zaten tahlil ister tekrar. Bakarlar hcg ye.... Ona gore gerekirse belki progestan vs turevi ilac verebilirler.
Tabi ki anlamadım hayatım. Yarın gidicem bakalım inşAllah.

Yüreğinizi ferah tutun. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...
Amin dileyen herkesin olsun inşAllah

A alias_26 E Efulimm41 kızlar gözünüz aydın olsun değerleriniz katlanarak devam etsin inşallah darısı başımıza olsun.
Aminn. Hemde çok amin. Şu topikte hamiş olmayan kalmasın inşAllah

Bu arada kızlar dün ovulasyon testi yaptım. Kopkoyuydu iki çizgide. Faydası olur mu merak edenlere bilmem. Pko dan mı ki acaba dedim ama ondan değilniş demek ki

Sevindim canim... Ben de anestezi istemiyorum... İnsallah gerek kalmaz...

ben genelde ilişkide bile hala malesef zorlanan biriyim. transfer olurken de zorlanıyorum ama rahim filmi rahat geçti.
sağ olsun iyi bir merkezdi son model acısız çekim falan diyordu zaten. sende öyle bir yere çektir. devlet hastanesinde hiç insan halinden anlayacaklarını sanmıyorum.

Canım echomarda mı cektirdin?gercekten agrısız mı sonrasında da agrın olmadı mı
Ben 2015de özelde narkozlu cektirdim bir hafta agrım oldu.eski makinelerde rahimi asagı cekiyorlarmıs o yuzden agrı oluyormus.yeni c kollu makinede itme çekme olmadıgı için agrısız diye duydum.
Ben yarın tüp bebek merkezine gidiyorum ilk gorusme için.hayırlısıyla bu sefer olur inş.büyük ihtimal tekrar hsg cekilcem bende..

Kızlar benim lekelenmem sadece 3 gün sürdü Ara ara kahverengi geldi ve günlük ped kullandım yani regl sancım da olmadı. vee ateşim sadece kanama olduğu gun azcık dusmustu gerçi onu bıraz erken saatte ölçtüm normale nazaran sonra bugun de dahıl ucgundur ortalama yıne 36.8de gıdıyor yerlesme olabilir demiştiniz siz de..:) arada kasıgıma bacagıma sancı oluyor gecıyor. ve burnum tıkalı sebepsız yere. e dıger belırtıler de hala devam edıyor göbegımden ınen cızgı hala koyu sekılde var test yapmak ıcın beklicem bıkacgundha yani buay adet olmadım ılkkez bu oluyor. hala umut var mı sızce ateş tablomu koyayım hemen yine

Eklentiler

• 20180207_002813.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar akşam kanamam oldu hafif. Acile gittim kan aldılar bhcg 14.77 çıktı. Düşük mü. Bat'a 3 gün var. Bi de yerleşme kanamam oldu 5 gün önce tekrar aynı renk aynı şekilde 1-2 damla kanamam oldu fikri olan var mı ?

Yerleşme kanamasıysa kanamadan 6-7 gün sonra çıkıyormuş idrarda. Kanda da 3-5 günde. Ben 5 gün sonra yaptım silik çıktı. Ama biraz sabret erken yapma bence. Garanti olsun.

mutlaka 2gun sonra tekrar baktır benm kımyasal gebelıgım oldu adetten 2gun once deger 23 cıktı ıkı gun sonra da 6ydı ıhmaş etme umarım artar dıkkat et kendıne yorma sakın kendıni dr.a gıdeblrsen vakıt kaybetme derım belkı bır ılac falan verırler ama bu erken evrede verıyolar mı pek bır bılgım yok

Bu arada kızlar dün ovulasyon testi yaptım. Kopkoyuydu iki çizgide. Faydası olur mu merak edenlere bilmem. Pko dan mı ki acaba dedim ama ondan değilniş demek ki
Bende yaptım arkadaşlar merak etti diye silik çıktı. Bence kişiden kişiye değişiyor.

Yerleşme kanamasıysa kanamadan 6-7 gün sonra çıkıyormuş idrarda. Kanda da 3-5 günde. Ben 5 gün sonra yaptım silik çıktı. Ama biraz sabret erken yapma bence. Garanti olsun.
evet ben bıraz daha bekleyeyım en ıyısı test ıcın tesekkur ederımm

Yarın 11:20'ye randevu aldım gidicem. Benim de büyük ihtimallerde 20 lerde çıkar 2 gün kala olacak tam da senin gibi. 50'yi geçmeden kesin var dememeliyim o zaman.

Yarın 11:20'ye randevu aldım gidicem. Benim de büyük ihtimallerde 20 lerde çıkar 2 gün kala olacak tam da senin gibi. 50'yi geçmeden kesin var dememeliyim o zaman.
25ın ustu kesın gebelık denılıyormus 5ıla 25 arası suphelı gebelıkmıs canım. inşallah artmıstır epey duam senınle kotu dusunme yerlesme kanaman devam edıyordur dıye dusun

25ın ustu kesın gebelık denılıyormus 5ıla 25 arası suphelı gebelıkmıs canım. inşallah artmıstır epey duam senınle kotu dusunme yerlesme kanaman devam edıyordur dıye dusun
Öyle düşünmek istiyorum canım. Benziyor zaten. Aynı yerleşme gibi.
Doktor da kesin var diyemem daha erken dedi. Bakıcaz artık yarın. İnşallah giderek artar.

Öyle düşünmek istiyorum canım. Benziyor zaten. Aynı yerleşme gibi.
Doktor da kesin var diyemem daha erken dedi. Bakıcaz artık yarın. İnşallah giderek artar.
gercı benm hıkaye bıraz karısıktı 4ayonce oldu düşük dr bana sormadan alttan muayene ettı kanda ogrenınce ertesı gun dha yenıyken lekem gelmstı acık kahve telaslanıp gıttık esımle acıle kımseye de demedık. lekene bakayam dedı dr. pat dye afedersın yaptı muayeneyı napıosunuzdedm kızdım cok canm yanmıstı. bana sonra dalga gecer gb degerıne bakarsın 2gune. dusmusse düşük yapmıssındr dedı yuksekse yerlesme kanıdır dedı. ben de tecrubesızdım.bukonularda bılgım yoktu korunmayı braknca hamılekalmıstım beklemıodum acıkcasıı. sonra bn baska yerde verdım yine kanı ertesı gun oldugu ıcın hafıf yuksektı yıne. Eşimle kese ıcın falan bı dr. belırlemıstık zamanı gelınce gıderız dıye konusuyoduk ben dedım yarın ona gıdelım hemen. sonra 3saat sonra benden parcalı kanama geldı okdr coktu ki. düşük yaptım ve gordum et parcasını.. ertesı gun degerım 6ydı.ogunden berıdha temkınlıyım ve o kadını gorsem.parcalıcam o derece yanı. cok etkılenmıstım bu olaydan. Allaha havale ettm

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Alttan muayene olmaz mı başlarda. Bende bilmiyorum ki hiç

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Alttan muayene olmaz mı başlarda. Bende bilmiyorum ki hiç
sağol canım. benım cokcok yenıydı oyuzden sonradan kontrollere gıttıgım doktoruma anlattım bunu yapmamalıydı dedı. yanı en azından bana da sormadan yapamazdı. ve cok,ınce bıseydı muayene ettıgı sey. farklı sekillerde oluyor bıldıgim kadarıyla cok da canım yanmıştı. hıc etık degıldı. dedıgım gb Allaha havale ettım. Sana soylememın nedenı de sor danış ani mudahalelere ızın verme bebişine dıkkat ettt

Seni biliyrm seker :)

Saol canim. Burada ciddi rakamlar isteniyor.. 1250tl gibi bir rakam.
Egitim ve arastirmada cektirdim ucretsiz anestezisiz ben zorlanmistim anestezili de cekiyorlarmis ayni yerde sonradan ogrendim 1250 tl nedir yaw cokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…